Find ud af, hvorfor vi udsteder blokeringer eller suspenderinger, og hvordan du indsender en appel, hvis du mener, at vi har begået en fejl.

Sådan tjekker du din blokeringsstatus Sådan appellerer du blokeringer eller suspenderinger Årsager, der kan medføre, at du bliver blokeret Forskelle mellem blokering og suspendering Mere hjælp

Ifølge EA's Positivt spil-charter og brugeraftale forventes det, at spillerne ikke misbruger supportknapper i spillet eller fremsætter falske påstande til EA's medarbejdere. Medmindre du virkelig mener, at du ikke har overtrådt reglerne, er det ikke fairplay at gøre indsigelse mod en suspendering eller blokering. Vi er her for at hjælpe med reelle udfordringer, så kontakt os kun, når du har gennemgået EA's regler for adfærd.

Hvis du har en låsning, blokering eller suspendering for din EA-konto, for et bestemt spil eller for din enhed, kan vi sende dig en e-mail fra ea@e.ea.com. Dette er vores officielle e-mailkonto, så sørg for at føje den til din kontaktliste. Ellers kan beskeden ende i din spammappe.

1. Log ind på din konto i EA Hjælp.
  2. Vælg Kontosupport.
  3. Vælg Blokeringshistorik for at se oplysninger om nuværende og tidligere blokeringer og suspenderinger.

Tror du, at din konto er blevet hacket? Følg vores vejledning for at sikre din konto igen.

Hvis du mener, at blokeringen, låsningen eller suspenderingen af din EA-konto var en fejl, kan du appellere beslutningen.

Hvis du vil appellere, skal du vælge den tilgængelige metode for at kontakte os her, udfylde webformularen og vælge Send.

Hvis du anmoder om en chargeback eller tilbagebetaling for at få refusion, der ikke er omfattet af vores refusionspolitik, kan vi træffe følgende foranstaltninger:

• låse din EA-konto
  • fjerne indholdet, som du anmodede om en refusion for.

Din sag vil blive sendt til gennemgang af vores dedikerede team. Du kan forvente en e-mail fra noreply@ea.com vedrørende din sag inden for 10 dage, men nogle gange tager det længere tid. E-mailen indeholder flere oplysninger om vores beslutning samt om, hvordan du kan gøre indsigelse, hvis du mener, at vi har begået en fejl.

Hvordan udfylder jeg webformularen for at appellere?

Vi beder dig om nogle grundlæggende oplysninger til at starte med. Hvis du allerede er logget ind på din EA-konto, vil nogle af disse oplysninger være udfyldt på forhånd:

• Dit fornavn
  • Dit efternavn
  • Den e-mailadresse, der er tilknyttet din EA-konto
  • Den platform, du spiller på

I den næste del af formularen kan du fortælle os mere om dit problem. Husk at medtage:

• Dit brugernavn
    • Dette er dit EA-ID, PlayStation™Network Online ID, Xbox Live-gamertag, et spilspecifikt bruger-id til et EA-mobilspil eller et spilspecifikt brugernavn.
    • Dit brugernavn til Answers HQ er det samme som dit EA-ID, men dit brugernavn til et spilspecifikt forum, f.eks. The Sims, kan være anderledes. Når du kontakter os, skal du oplyse dit brugernavn, det pågældende forum, samt hvilket sprog det er på.
    • Har du brug for hjælp til at finde dit mobilkonto-id? Læs, hvordan du finder dit id til de mobilspil, du spiller.
  • Eventuelle fejlmeddelelser eller notifikationer, du så
    • Fortæl os, hvad der sker, og hvorfor vi skal genoverveje den handling, vi har foretaget på din konto.

Vi blokerer, suspenderer eller sanktionerer konti, når vi ser upassende indhold eller tegn på snyd. Vi griber også ind over for enhver konto, der deler vulgært, truende eller chikanerende indhold i et EA-spil eller på et EA-website.

Snyd omfatter, men er ikke begrænset til:

• Brug af tredjepartssoftware såsom aimbots, wallhacks og andre lignende snydefunktioner for at opnå en unfair fordel i forhold til andre spillere
  • Udnyttelse af svagheder eller fejl i spillet
  • "Stat padding" (misbrug af spilfunktioner på en utilsigtet måde for at akkumulere resultater kunstigt)
  • Sejrsbytte eller andre former for manipulation af ranglistesystemerne i et spil i samarbejde med andre
  • Brug af software eller snydeværktøjer, der afbryder andre spilleres forbindelse til EA-serverne.

Hvis du vil undgå, at din konto bliver blokeret eller suspenderet, skal du altid følge alle reglerne for adfærd i EA's brugeraftale.

Hvad sker der, hvis min suspendering ikke udløber?

Nogle gange skal du genaktivere din konto først. Hvis det er tilfældet, kontakter vi dig på den e-mailadresse, der er tilknyttet din EA-konto, for at give dig oplysninger om, hvordan du gør dette.

Hvad sker der, hvis jeg bliver suspenderet fra onlinespil?

Du kan stadig spille mange EA-spil offline i singleplayer.

Hvad sker der, hvis EA ikke kan fjerne blokeringen fra min konto?

Nogle spil og tjenester har deres egen procedure for indsigelser. Brug nedenstående links til blokeringer fra specifikke spil eller tjenester.

Det er også muligt, at du er blevet blokeret af PlayStation eller Xbox. I så fald skal du kontakte dem direkte.

• Når vi suspenderer dig, fjerner vi midlertidigt din adgang til et spil, en del af et spil eller din EA-konto. Vi suspenderer normalt brugere som en advarsel om aktivitet på din EA-konto, der er i strid med vores servicebetingelser eller regler for adfærd. Suspenderinger er normalt tidsbegrænsede og udløber efter et bestemt tidsrum.
  • En blokering er, når vi fjerner din adgang til et spil, en del af et spil eller din EA-konto i et længere tidsrum. Vi blokerer normalt din EA-konto på grund af gentagne eller ekstremt alvorlige overtrædelser af vores servicebetingelser eller regler for adfærd. Kontoblokeringer er typisk permanente.