Knyt dit Xbox Live-gamertag, PlayStation™Network online-id (PSN ID) eller din Nintendo-konto til din EA-konto.

Hvordan du tilknytter konti Problemer med at tilknytte konti Har jeg en EA-konto?

På EA Hjælp

Tilknyt dine konti ved at logge på din EA-konto ved hjælp af dine platformsoplysninger. Hvis du allerede er logget ind, eller du ikke er sikker på, om du har tilknyttet konti, skal du gå til Forbindelser-siden i indstillingerne for din EA-konto. Tilknyttede Nintendo-konti vises ikke her.

Teksten på loginskærmen for EA Hjælp vises med miniatureikoner for forskellige platforme. Spillerne kan logge på ved at vælge et af ikonerne eller ved at angive e-mailadressen og kodeordet til deres EA-konto.

På din Xbox, PlayStation eller Switch

Åbn dit spil, og log ind med din primære EA-konto.

Du bliver bedt om at bekræfte med en engangskode, som sendes til den e-mailadresse, der er tilknyttet din EA-konto. Når du bliver bedt om det, skal du tjekke din e-mail for at se koden og indtaste den på konsollens loginskærm.

Sådan knytter du din EA-konto til en anden tjeneste

Følg disse trin for at knytte din EA-konto til Prime Gaming, Steam, Twitch eller Epic Games.

Kan jeg tilknytte en underkonto?

Underkonti, der deler Xbox Game Pass Core eller PlayStation®Plus, kan ikke tilknyttes EA-konti for at spille online.

Hvis du har oprettet din EA-konto med den samme e-mailadresse, som du bruger til din platformspecifikke konto, bør dine konti automatisk blive tilknyttet, når dit spil indlæses på platform.

Jeg havde en EA-konto, men jeg har ikke længere adgang til e-mailen til den.

Jeg kan ikke logge på min EA-konto fra PlayStation, Xbox eller Switch

Hvis det er et stykke tid siden, at du har spillet et EA-spil, kan du prøve at logge på din EA-konto på din computer eller mobilenhed.

Du skal muligvis gøre følgende:

Når du er logget ind, skal du genstarte din platform og starte dit spil.

Hvis du stadig ikke kan logge på din EA-konto, kan du kontakte os.

Jeg tror, jeg har tilknyttet den forkerte EA-konto

• Prøv at logge ind på din EA-konto for at se, om din platformskonto allerede er tilknyttet. Hvis du ikke er sikker, skal du bruge den e-mail, du benytter til din platform. Du kan fx tilknytte en EA-konto til to PlayStation™Network ID'er. Du skal i stedet oprette en ny EA-konto for at tilknytte yderligere en platformskonto.
  • Hvis din platformskonto er tilknyttet en EA-konto, som du ikke bruger, skal du logge ind på din EA-konto og opdatere den.
  • Hvis du har oprettet en anden EA-konto med din primære e-mailadresse, skal du følge disse trin for at opdatere e-mailadressen på din foretrukne konto.
  • Hvis du har flere EA-konti, der indeholder spil, kan vores rådgivere muligvis hjælpe med at kombinere dine konti. Du skal have adgang til begge konti, og ikke alt bliver overført, f.eks. fremskridt i spillet.
  • Fjern tilknytningen til din platformskonto fra din EA-konto, og knyt den til en anden EA-konto, så længe den nye konto aldrig før har haft tilknyttet en konto af samme type. Det betyder, at du ikke kan tilknytte et andet Xbox-gamertag til din EA-konto i fremtiden, hvis du fjerner tilknytningen mellem et Xbox-gamertag og din EA-konto.

Jeg kan ikke få adgang til min konto

Sørg for at tjekke vores vejledning om, hvordan du opdaterer din konto, hvis du ikke kan komme ind. Hvis du stadig ikke kan få adgang til din EA-konto, så kontakt os for at få mere hjælp. Sørg for at have disse oplysninger ved hånden, når du kontakter os:

• E-mailadressen på din EA-konto.
  • Alle brugernavne eller konsol-id'er (f.eks. Xbox Live-gamertags eller PlayStation™ Network online-id'er), der er tilknyttet din EA-konto.
  • Eventuelle fakturanumre fra spil, du har købt i vores butik, eller produktkoder til dine spil.

Hvis du har købt spil i vores butik, eller har spillet et EA-spil online på din platform, burde du allerede have en EA-konto.

1. Prøv at logge ind for at se, om du allerede er tilmeldt. Hvis du ikke er sikker på, hvilken e-mail du skal bruge, kan du prøve med den e-mailadresse, du bruger til din Nintendo-, PlayStation™Network- eller Xbox-konto.
  2. Hvis du ikke kan huske dit kodeord, skal du klikke på Glemt dit kodeord? for at nulstille det.
  3. Tjek din e-mail (også mapper til spam eller uønsket post) for at få et link til at nulstille dit kodeord.
    • Hvis du får en e-mail, betyder det, at du allerede har knyttet en EA-konto til den pågældende e-mailadresse.
    • Hvis du ikke har modtaget en e-mail efter 5-10 minutter, skal du gentage denne fremgangsmåde for andre e-mailadresser, som du kan have brugt i stedet.

Når du er logget ind, kan du tjekke dine forbindelser i dine EA-kontoindstillinger for at se dine tilknyttede konti. Xbox-gamertags og PlayStation™Network online-id'er, der er tilknyttet din EA-konto, vises her, men tilknyttede Nintendo-konti vises ikke her.

Opret en konto, hvis du ikke har en.