Børnekonti har muligvis ikke adgang til visse funktioner såsom online multiplayertilstande, køb og forbindelser til sociale medier. Dette sker for at sikre, at spillere under minimumsalderen i deres land får en aldersegnet oplevelse. Adgangen til disse funktioner afhænger af spillet og platformen samt de indstillinger for forældrekontrol, der er angivet.

Spille online Indstillinger for spilletid Alderskrav Brug for hjælp?

Når du logger ind på Origin, skal du bruge dit barns EA-ID i stedet for en e-mailadresse. Dette er det brugernavn, du angiver for dit barn, når du opretter barnets konto.

Det afhænger af den platform, barnet spiller på. Tjek vores detaljerede liste opdelt efter platform for at se, hvordan du kan konfigurere indstillinger for forældrekontrol. Ud fra de indstillinger, du vælger, kan du muligvis tillade adgang til onlinespil for dit barn:

EA app og Origin

Børnekonti

Børnekonti inkluderer ikke onlinetilstande på pc eller Mac. Du kan heller ikke foretage køb, da der ikke er adgang til EA app eller Origin-butikken, så du kan ikke have et EA Play-medlemskab eller bruge EA-gavekort. Børnekonti kan dog indløse spilkoder, der er købt af voksne spillere.

Børnekonti kan heller ikke logge ind på vores websites, da de ikke kan gå online. Spillere med børnekonti kan bruge help.ea.com til at oprette en sag hos os, hvis de har en e-mailadresse (en forælder har mulighed for at bruge den e-mailadresse, som vedkommende brugte til at bekræfte en børnekonto). Børnekontoen kan ikke bruge Companion-webapps til spil eller bruge Companion-apps på mobil, der skal bruge et EA-kontologin.

De kan heller ikke oprette forbindelse mellem deres spil og sociale medier eller knytte deres konti til Steam.

Teenagerkonti

Teenagerkonti kan spille online. Hvis du knytter dit barns teenagerkonto til din egen, har vi nogle indstillinger, der giver dig mulighed for at angive forbrugs- og spilletidsgrænser for din teenager. Læs mere om, hvordan du knytter din teenagers konto til din egen, så du kan angive indstillinger for forbrug og spilletid for teenageren:

Hvis du har problemer med forbrugsstyringen til EA app, kan du skifte tilbage til Origin, mens vi stadig er i gang med at betateste.

Indstillingerne for spilletid er kun tilgængelige via EA app.

Hvis dit barn er under 18 år og spiller, kan du muligvis også angive indstillinger for forældrekontrol på platformniveau, der overholdes i vores spil. Hvis du for eksempel deaktiverer kommunikation med andre spillere i indstillingerne for forældrekontrol på din platform, deaktiveres kommunikation med andre spillere også i EA-spillet. Mange af vores spil deaktiverer selektivt en enkelt funktion baseret på de indstillinger for forældrekontrol, der er angivet (så hvis du deaktiverer multiplayer via indstillingerne for forældrekontrol, kan barnet ikke få adgang til den pågældende funktion i spillet), men andre spil deaktiverer alle onlinefunktioner.

Du kan justere indstillingerne for forældrekontrol, så dit barn kun kan bruge sin teenagerkonto til at spille offline singleplayertilstande i et EA-spil, ved hjælp af indstillingerne for forældrekontrol på din platform. Nedenfor kan du få flere oplysninger om platformindstillinger for forældrekontrol, der kan angives for både børne- og teenagerkonti.

Steam

EA-børnekonti kan ikke knyttes til Steam-konti. Det betyder, at dit barn ikke kan spille EA-spil, der kræver tilknytning til Steam via en EA-konto.

PlayStation®5 og 4

Alle EA-spil overholder indstillingerne for forældrekontrol på PlayStation 5 og PlayStation 4.

Xbox

Alle EA-spil overholder familieindstillingerne for Xbox.

Nintendo Switch

Alle EA-spil overholder indstillingerne for forældrekontrol for Nintendo Switch™.

Stadia

Alle EA-spil overholder indstillingerne for forældrekontrol for Stadia, herunder indstillinger for beskyttelse af private oplysninger og grænser for gameplay.

Bemærk, at det kun er EA-voksenkonti, der kan tilknyttes Stadia-konti eller oprettes via Stadia, og kontotilknytning er nødvendig for at aktivere online spilfunktioner. Det betyder, at spil, hvor en væsentlig del af gameplayet er tilegnet onlinefunktioner (f.eks. multiplayertilstande i FIFA og Madden), vil have begrænset funktionalitet for spillere, der bruger en børnekonto, indtil spilleren er gammel nok til at oprette en EA-konto til teenagere eller voksne.

Spillerne skal også huske, at det kun er muligt at tilknytte én EA-konto til en Stadia-konto.

Singleplayerspil uden onlinetilstande og/eller spil, der ikke kræver tilknytning til en EA-konto, berøres ikke af denne begrænsning (såsom STAR WARS Jedi: Fallen Order™).

Mobilspil

Mange lande har love om databeskyttelse, der kræver, at vi sikrer, at børn oplever vores spil på en måde, der er passende for deres alder. I nogle af vores mobilspil spørger vi derfor spillerne om deres alder og deaktiverer funktioner, som muligvis ikke er passende for dem. Hvis du for eksempel er under minimumsalderen for digitalt samtykke i dit land, kan du ikke oprette forbindelse til sociale netværk og få adgang til sociale funktioner (såsom chat).

Hvilke spil kan mit barn spille online?

Læs EA's ansvarsfraskrivelse på spilemballagen eller online på pc, i PlayStation Store (PlayStation 4 og PlayStation 5) samt i Xbox Store (Xbox One og Xbox X|S) for at se, hvilken alder der kræves for at spille online.

Hvis dit barn ikke kan få adgang til onlinefunktionerne i et EA-spil, selv om indstillingerne for forældrekontrol på platformniveau er angivet med tilladelse til onlinespil, kan det skyldes, at spilindholdet er klassificeret som Mature (M) for voksne. Sørg for at tjekke aldersmærkningen i Origin eller EA app eller på coveret af spilemballagen, hvis du har købt et fysisk eksemplar.

Et barn kan kun spille spil med en børnekonto, indtil barnet når de aldersgrænser, der er angivet nedenfor. Så længe et barn ikke har nået minimumsalderen i sit land, skal det spille med en børnekonto. Når barnet har nået minimumsalderen for sit område, kan det opgradere til en EA-konto for teenagere.

Læs mere om, hvordan du går fra en EA-konto for børn til en EA-konto for teenagere.

• Australien: 13
  • Østrig: 14
  • Belgien: 13
  • Bulgarien: 14
  • Kina: 16
  • Kroatien: 16
  • Cypern: 14
  • Tjekkiet: 15
  • Danmark: 13
  • Estland: 13
  • Finland: 13
  • Frankrig: 15
  • Tyskland: 16
  • Grækenland: 15
  • Ungarn: 16
  • Irland: 16
  • Italien: 14
  • Japan: 13
  • Letland: 13
  • Litauen: 14
  • Luxembourg: 16
  • Malta: 13
  • Norge: 13
  • Polen: 16
  • Portugal: 13
  • Rumænien: 16
  • Rusland: 14
  • Slovakiet: 16
  • Slovenien: 16
  • Sydkorea: 18
  • Spanien: 14
  • Sverige: 13
  • Holland: 16
  • Storbritannien: 13
  • USA: 13
  • Resten af EU: 16
  • Resten af verden: 13

EA-konto

Du kan opgradere en børnekonto til en voksenkonto for spillere, som opfylder alderskravet i deres land.