Læs mere om, hvordan du bruger EA Hjælp-websitet til at finde hjælp til dit spil, din EA-konto, og hvordan du kontakter os vedrørende et problem.

Afhængigt af dit problem kan du bruge artiklerne eller kontakte os for at chatte med en rådgiver. Der vises en kontaktmetode under hjælpeemnet, hvis det drejer sig om et problem, som en rådgiver kan hjælpe med. Hvis det ikke er tilfældet, vil der være en selvhjælpsmulighed, som kan hjælpe med at løse dit problem.

Når du kontakter os vedrørende dit problem, bliver der oprettet en sag for dig. Du kan se din sag og holde styr på opdateringer i Mine sager. Du får besked om ændringer i din sag via e-mail.

Det er ikke alle emner i Hjælp, hvor der er mulighed for at kontakte en rådgiver.

Hvis du ikke kan se denne mulighed, betyder det, at vi har en artikel eller en anden metode til at hjælpe dig med at løse problemet. Hvis problemet er midlertidigt, er vi sandsynligvis opmærksomme på det og arbejder på en løsning. Tjek @EAHelp for at få opdateringer i realtid.

En stiplet koralfarvetlinje omgiver knappen Chat med os i EA Hjælp.

Er der en chatmulighed?

Hvis dit problem giver dig mulighed for at chatte med en rådgiver, skal du følge disse trin.

1. Når du har valgt det emne, der bedst beskriver dit problem, kan du vælge Chat med os eller Start chat.
  2. Log ind med din EA-konto, hvis du ikke allerede har gjort det.
  3. Udfyld kontaktformularen med følgende oplysninger:
    • fornavn
    • efternavn
    • e-mailadresse
    • platform
    • emne (en kort beskrivelse af dit problem)
    • vedhæftede filer (f.eks. screenshots, dokumenter, links).
  4. Vælg Send.
  5. Et chatvindue åbnes, når du overføres til en rådgiver.
  1. Gå til startsiden for EA Hjælp.
  2. Log ind på din EA-konto ved at vælge Log ind og angive dine loginoplysninger.
  3. Vælg den kategori, du har brug for hjælp til, i rullemenuen Administrer min konto eller under Kontosupport.
  4. Hjælpesiden Administrer konto, som viser muligheder for at nulstille eller gendanne mit kodeord, ændre min e-mailadresse, tilknytte eller fjerne tilknytningen til min EA-konto, administrere min kontosikkerhed, administrere mine ordrer, indløse en spil- eller produktkode, se åbne eller tidligere sager og se nuværende eller tidligere blokeringer og suspenderinger.

1. Find dit spil på listen på startsiden for EA Hjælp, eller indtast titlen på spillet i søgefeltet.
  2. Vælg det spil, du har brug for hjælp til, i søgeresultaterne.
  3. Vælg det emne, der bedst beskriver dit problem, i sektionen Populære hjælpeemner. Hvis du ikke kan finde det der, skal du vælge Se alle emner i Hjælp.
    • Hvis du vælger Se alle emner i Hjælp, kan du hurtigere finde dit emne ved hjælp af listen Kategorier.En stiplet, koralrød linje, der omgiver de forskellige hjælpeemnekategorier for Apex Legends.

Nogle af vores spil har deres egen support, som er adskilt fra EA Hjælp. Her kan du se, hvordan du får hjælp til dem:

Broadsword

Få hjælp med:

Spil fra Firemonkeys

Få hjælp fra Firemonkeys' support eller på Answers HQ.

Star Wars™: The Old Republic™

Se, hvordan du bedst får hjælp til Star Wars™: The Old Republic™.

• Tjek forummerne på Answers HQ for tips, midlertidige løsninger og hjælp fra andre spillere.
  • Følg os på @EAHelp for at få opdateringer om problemer i realtid. Det er også her, vi giver dig besked, når vi har løst et problem.
  • Abonner på EA Hjælp på YouTube for at få videogennemgange og vejledninger.