Auta meitä kehittämään EA-tukea! Vastaa kyselyyn Ei kiitos
VALIKKO VALIKKO

Haluatko sulkea EA-tilisi? Lue, mitä eroa on tilin deaktivoimisella ja tilin poistamisella.

Et voi deaktivoida tai poistaa EA-tiliäsi itse. Sinun on keskusteltava neuvojamme kanssa.

Jos tili deaktivoidaan, se säilyy järjestelmissämme, ja edistymistietosi pysyvät tallessa, mutta et pysty käyttämään tiliäsi tai kirjautumaan sille, ellet aktivoi sitä uudelleen. Jos tili puolestaan poistetaan, et pysty pelaamaan pelejäsi etkä käyttämään yhdistettyjä alustatilejä toisella EA-tilillä.

Emme poista tilejä, joka on asetettu käyttökieltoon. Jos haluat poistaa EA-tilisi, sinun on ensin tehtävä valitus estostasi.

  • Voit deaktivoida tilisi, jos haluat esimerkiksi pitää taukoa pelaamisesta tai jos sinulla on Pogo- tai Star Wars™: The Old Republic (SW:TOR) -tili.
  • Jos haluat lopettaa EA:n tuotteiden ja palveluiden käytön kokonaan, voit poistaa tilisi.

Tilin deaktivoiminen

  • Kun EA-tilisi on deaktivoituna, et voi kirjautua peleihisi tai pelata niitä.
  • Kaikki EA-tiliisi yhdistämäsi alustatilit, kuten Xbox-pelaajatunnuksesi tai PlayStation™Network-verkon online-tunnuksesi, pysyvät yhdistettynä tiliin.
  • Answers HQ -julkaisusi ja -käyttäjänimesi ovat edelleen näkyvissä, mutta et voi muokata tai poistaa niitä.
  • Saat edelleen kaikki tapahtuma- ja markkinointiviestit, jotka olet tilannut, kuten ilmoitukset tulevista pelijulkaisuista.
  • Voit pyytää tilisi aktivoimista uudelleen milloin tahansa. Ota meihin uudelleen yhteyttä, niin aktivoimme tilisi uudelleen, kunhan olemme vahvistaneet, että tili on sinun.

Tilin poistaminen

  • Et pysty käyttämään toisella tilillä mitään tiliisi yhdistettyjä alustatilejä (kuten PlayStation, Xbox, Nintendo ja niin edelleen). Jos pyydät poistamista tämän vuoksi, kerro asiasta meille, jotta voimme auttaa sinua jollakin toisella tavalla.
  • Menetät kaiken tilisi sisällön, kuten pelit, tilaukset ja tilillä tehdyt pelien sisäiset ostot.
  • Et voi käyttää Steamista tai Epic Games Storesta lataamiasi tai ostamiasi EA-pelejä, sillä ne on yhdistetty EA-tiliisi.
  • Sinut poistetaan kaikilta EA:n keskustelufoorumeilta, ja jos olet kirjoittanut EA:n foorumille, poistamme joko fooruminimesi tai kirjoittamasi viestit. Jos sinulla on EA:n keskustelufoorumitili, joka ei käytä EA-tilitunnuksiasi (kuten SWTOR-foorumitili), sen poistamiseen on tehtävä erillinen pyyntö.
  • Jos pelaat EA-peliä Facebookissa, sinun on avattava Facebook-asetuksistasi Sovellukset ja verkkosivut -sivu ja poistettava EA-sovellukset.
  • Jos sinulla on EA Play -jäsenyys konsolilla, sinun on peruttava jäsenyytesi ottamalla yhteyttä Microsoftiin tai Sonyyn.
  • Peleihisi tai tiliisi mahdollisesti liittyvät palveluehtojen rikkomukset pysyvät voimassa.

Mobiilitilisi poistamista ei voi perua, ja tili poistetaan kerralla kaikista laitteista. Emme pysty palauttamaan pelinsisäisiä esineitäsi tai edistymistäsi missään tiliin yhdistetyissä peleissä. Et myöskään pysty palauttamaan tiliäsi käyttöösi eri iOS- tai Android-laitteella.

Lue tämä osa kokonaan ennen tilisi poistamista.

Jos pelaat mobiilipelejämme Apple- tai Google-laitteella, saatat pystyä poistamaan pelitilisi napauttamalla pelin asetusvalikossa olevaa Delete My Account (Poista tilini) -painiketta.

Tämän painikkeen napauttaminen aloittaa automaattisen poistamisprosessin, jota me emme voi kumota.

Tilisi poistaminen tarkoittaa seuraavaa:

  • Menetät kaikkien tililläsi olevien pelien käyttöoikeuden.
  • Menetät kaiken edistymisen peleissäsi.
  • Menetät kaikki peleissä ostamasi esineet.
  • Menetät pääsyn tilisi kaikkiin tilauspalveluihin.
  • Et pysty palauttamaan edistymistäsi millään käyttämälläsi uudella laitteella.

Mobiilitilisi poistaminen ei peruuta sille määritettynä olevia toistuvia tilausmaksuja. Jos sinulla on aktiivisia tilauksia tililläsi, peruuta ne ottamalla yhteyttä Appleen tai Googleen.

Saatamme tarvittaessa säilyttää joitakin tilisi tietoja täyttääksemme lain edellyttämät vaatimukset (kuten verojen maksamista tai ehtojemme noudattamista varten) tai pitääksemme yllä järjestelmiemme turvallisuutta ja eheyttä sekä taataksemme muiden (mukaan lukien EA:n) oikeuksien ja vapauksien toteutumisen.

Mitään säilyttämistämme tiedoista ei voi käyttää tilisi, peliesi tai edistymisesi palauttamiseen.

Jos haluat sulkea Codemasters-tilisi tai pyytää, että poistamme Codemasters-tilisi tiedot, lähetä sähköpostia osoitteeseen privacy@codemasters.com.

⚠️ Jos sinulla on Codemasters-tili ja EA-tili, sinun on silti otettava meihin yhteyttä, jotta saat apua EA-tilisi kanssa.

Jos haluat sulkea Playdemic-tilisi tai pyytää, että poistamme Playdemic-tilisi tiedot:

  1. Käy HelpShiftissä ja tee tukipyyntö.
  2. Valitse pyynnön luokaksi Account ja valitse sitten Privacy Request.

⚠️ Jos sinulla on Playdemic-tili ja EA-tili, sinun on silti otettava meihin yhteyttä, jotta saat apua EA-tilisi kanssa.

Voit pyytää Glu-tietojasi tai poistaa Glu-tilisi noudattamalla näitä ohjeita.

⚠️ Jos sinulla on Glu-tili ja EA-tili, sinun on silti otettava meihin yhteyttä, jotta saat apua EA-tilisi kanssa.

EA-tilisi poistaminen tuhoaa myös Pogo- tai SW:TOR-tilisi lopullisesti. Emme voi palauttaa Pogo- tai SW:TOR-tilejä EA-tilin poistamisen jälkeen, joten suosittelemme, että pidät tilisi aktiivisena tai deaktivoit sen vain väliaikaisesti.

Jos haluat jatkaa näiden tilien käyttämistä, sinun kannattaa joko pitää EA-tilisi aktiivisena tai deaktivoida se poistamisen sijaan.

Miksi tarvitsen EA-tilin, jos pelaan vain Pogo- tai SW:TOR-pelejä?

EA-tilin avulla kaikki tieto ja sisältö pysyy yhdessä paikassa. Lue, miten tämä vaikuttaa Pogo-tiliisi taiSW:TOR-tiliisi.

Jos haluat päästä taas käyttämään tiliäsi sen jälkeen, kun olemme poistaneet sen, saatat päästä takaisin sisään vaihtamalla salasanan. Voit tehdä tämän vain, jos et ole vielä luonut toista EA-tiliä samalla sähköpostiosoitteella, joka oli käytössä tilillä, kun se poistettiin.

Jos olet jo tehnyt uuden tilin, voit vaihtaa uuden tilisi sähköpostiosoitteen, jotta voit vaihtaa poistetun tilin salasanan.

Asiat, jotka tulee tietää

  • Saatat joutua odottamaan 2–3 tuntia, ennen kuin pääset taas käyttämään tiliäsi.
  • Vaikka pystyt palauttamaan tilisi, emme voi taata, että saat takaisin kaiken, mitä sinulla oli.

Voit saada takaisin nämä:

  • pelit
  • oikeutukset
  • ladattava sisältö
  • pelien edistymistiedot ja tilastot (vain PC-pelaajat)
  • Ultimate Team -joukkueet (vain PC-pelaajat)
  • ostohistoriatiedot
  • kaikki EA-tiliin liitetyt alustatilit
  • tilillä olleet pelivaluutat (vain PC-pelaajat).

Näitä et saa takaisin:

  • tiliin aiemmin liitetyt maksutavat
  • sisäänkirjautumisen vahvistaminen, jos se oli käytössä
  • EA Play -jäsenyydet ja muut tilaukset (jos sinulla oli niitä)
  • mobiilipelien tiedot.

Miksi poistettuja tilejä voidaan palauttaa?

Kun käsittelemme tilisi poistamispyynnön, poistamme tilisi tiedot asiakaspalvelutietokannoistamme pysyvästi, ja de-identifioimme tilisi saldon ja pelitiedot siltä varalta, että muutat mielesi ja haluat myöhemmin palauttaa tilisi käyttöön.

Yksityisyytesi ja tilitietojesi turvallisuuden vuoksi vain sinä voit palauttaa tilisi vaihtamalla sen salasanan. Me emme voi tehdä sitä puolestasi. Jos haluat poistaa tilisi ja siihen liittyvät tiedot pysyvästi, voit käyttää oikeuttasi tulla unohdetuksi.

Sinulla voi olla myös oikeus siihen, että EA-tilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot poistetaan pysyvästi. EU:n asukkaille tämä oikeus tunnetaan nimellä oikeus tulla unohdetuksi.

Jos haluat käyttää tätä oikeutta, ota meihin yhteyttä käyttämällä alla olevaa painiketta. Valitse luokaksiTietosuoja ja ongelmaksiPoista omat tiedot ja mainitse "oikeus tulla unohdetuksi", kun keskustelet neuvojan kanssa. Tällainen tilin poistaminen on lopullinen. Sen jälkeen et pysty palauttamaan tiliäsi tai tietojasi.

Ota yhteyttä

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

0%/0 pelaajan mielestä tästä artikkelista oli hyötyä.

 

 

Liittyvä EA-sisältö

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

0%/0 pelaajan mielestä tästä artikkelista oli hyötyä.

 

 

X