Yhdistä Xbox Live -pelaajatunnuksesi, PlayStation™Network-verkon online-tunnuksesi (PSN-tunnuksesi), Nintendo Account -tilisi ja Stadia Account -tilisi EA-tiliisi.

Yhdistämisohjeet Yhdistämisen peruminen Miksi tilit kannattaa yhdistää Ongelmia?

Lapsen EA-tiliä ei voi yhdistää alustoihin. Lue lisää lasten tileistä ja verkkotoimintojen käyttämisestä.

Alustalla

1. Käynnistä jokin EA-peli PlayStation®-, Xbox- tai Switch-alustallasi.
    • Yhdistä tilisi Google Stadiaan täällä.
    • Joissain peleissä sisäänkirjautumista pyydetään heti pelin käynnistyksen yhteydessä, ja joissain peleissä EA-palvelimille kirjaudutaan siirryttäessä verkkopelitilaan.
  2. Kun sinua pyydetään kirjautumaan sisään, anna ensisijaisen EA-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.
  3. Kun olet kirjautunut sisään, tilisi on yhdistetty.

EA-tuessa

1. Valitse Kirjaudu sisään.
  2. Valitse sisäänkirjautuminen alustatunnuksillasi.
  3. EA-tuen sisäänkirjautumiskehote, jossa on ensimmäisen osapuolen sisäänkirjautumispainikkeet Facebookille, Applelle, Steamille, Xbox Livelle ja PSN:lle.

4. Täytä alustatilisi sisäänkirjautumistiedot ponnahdusikkunassa.
    • Jos EA-tilisi sekä tili, jota olet yhdistämässä, käyttävät samaa sähköpostiosoitetta, sinun on vahvistettava sisäänkirjautumisesi.
  5. Valmista tuli! Tilisi on yhdistetty.

Haluan yhdistää EA-tilini toiseen palveluun

Näitä ohjeita noudattamalla voit yhdistää EA-tilisi Prime Gamingiin, Steamiin tai Twitchiin.

Miten tarkistan, onko tilini yhdistetty?

Voit tarkistaa, oletko yhdistänyt tilisi aiemmin, käymällä Yhdistetyt tilit -kohdassa osoitteessa myaccount.ea.com. Kaikki EA-tiliisi yhdistetyt Xbox-pelaajatunnukset ja PlayStation™Network-verkon online-tunnukset näkyvät kohdassa Yhteydet. Yhdistetyt Nintendo Account- ja Stadia Account -tilit eivät näy.

Yleensä tilit tarvitsee vain linkittää, mutta saatat joutua kirjautumaan uudelleen sisään, jos

• pelaat vanhempaa EA-peliä
  • olet vaihtanut pelaajatunnusta, PlayStation™Network-verkon tunnusta, Nintendo Account -tiliä tai Stadia Account -tiliä
  • olet poistanut kaikki luotettavat laitteet EA-tilisi tiedoista
  • pelaat uudella alustalla
  • olet päivittänyt seuraavan sukupolven alustaan.
    • Tämä tarkoittaa sitä, että päivitit Xbox Onesta Xbox Series S:ään tai X:ään tai PlayStation 4:stä PlayStation 5:een.
    • Päivititkö? Jos jatkat saman PlayStation™Network-verkon tunnuksen tai pelaajatunnuksen käyttöä, muista käyttää myös samaa EA-tiliä kuin aiemmin.

Voinko yhdistää EA-tiliini useita alustatilitunnuksia?

EA-tilillä voi olla yhdistettynä vain yksi tilin kultakin alustalta kerrallaan. Et siis voi yhdistää samaa EA-tiliä esimerkiksi kahteen PlayStation™Network-verkon tunnukseen. Jos haluat yhdistää muita alustatilejäsi, sinun täytyy luoda uusi EA-tili.

Jos yrität yhdistää uusia tilejä, saat viestin siitä, että yhdistettyjä tilejä löytyi.

Jos sinulla on jo useita alustatilejä yhdistettynä yhteen EA-tiliin, ne pysyvät yhdistettyinä, mutta et pysty lisäämään niitä enempää. Ehdotamme, että valitset vain haluamasi tilit, kun yhdistät ne toisiinsa.

Voinko linkittää alatilin?

Alatilejä, jotka jakavat Xbox Live Gold- tai PlayStation®Plus-jäsenyyden, ei voi yhdistää EA-tiliin verkkopelaamista varten.

Jos olet tehnyt EA-tilisi samalla sähköpostiosoitteella, jota käytät alustakohtaisella tililläsi, tilisi yhdistetään automaattisesti, kun käynnistät minkä tahansa EA-pelin Xbox-, PlayStation®-, Switch- tai Google Stadia -alustallasi.

Voit perua alustatiliesi yhdistämisen EA-tililtäsi, jos haluat yhdistää ne eri EA-tiliin, kunhan eri EA-tilillesi ei ole koskaan aiemmin yhdistetty samaa tilityyppiä.

Kaikki edistymistietosi EA-peleissä on linkitetty EA-tiliisi – ei alustatiliisi. Jos siis perut profiilisi yhdistämisen yhdeltä tililtä ja yhdistät sen toiseen tiliin, menetät pelien edistymistietosi.

Kun yhdistät EA-tilisi alustaprofiileihisi, kuten Xbox-pelaajatunnukseen, PlayStation™Network-verkon online-tunnukseen, Nintendo Account -tiliin tai Stadia Account -tiliin, pystyt pelaamaan pelejämme verkossa ja tallentamaan edistymisesi. Pelisi edistymistä ei kuitenkaan voi siirtää alustalta toiselle (esimerkiksi PlayStation®-järjestelmästä Xboxiin).

Haluatko tietää, miten Pogo- ja EA-tilit toimivat yhdessä? Täällä se onnistuu.

Miten tarkistan, onko minulla jo EA-tili?

Sinulla pitäisi jo olla EA-tili, jos olet ostanut pelejä kaupastamme tai pelannut jotain EA-peliä verkossa alustallasi.

Jos sinulla ei ole tiliä, voit luoda tilin.

1. Kokeile kirjautua sisään osoitteessa ea.com, niin näet, oletko jo rekisteröitynyt. Jos et ole varma, mitä sähköpostiosoitetta käytät, kokeile Nintendo-, Google Stadia-, PlayStation™Network- tai Xbox Live -tilillesi käyttämääsi sähköpostiosoitetta.
  2. Jos et muista salasanaasi, voit vaihtaa sen napsauttamalla Unohditko salasanasi? -painiketta.
  3. Tarkista, oletko saanut sähköpostiisi (tarkista myös roskapostikansio) salasanan nollauslinkin.
    • Jos saat viestin, onneksi olkoon! Se tarkoittaa, että sinulla on jo EA-tili, joka on tehty kyseisellä sähköpostiosoitteella.
    • Jos et saa viestiä 5–10 minuutin kuluessa, toista vaiheet ja kokeile jotain toista sähköpostiosoitetta, jota olet mahdollisesti käyttänyt.

Kun olet kirjautunut sisään, tarkista Tietoja minusta -osio osoitteessa myaccount.ea.com, niin näet yhdistetyt tilisi. Kaikki EA-tiliisi yhdistetyt Xbox-pelaajatunnukset ja PlayStation™Network-verkon online-tunnukset näkyvät siellä, mutta yhdistetyt Nintendo Account -tilit eivät.

En pääse kirjautumaan EA-tililleni PlayStation®-järjestelmälläni, Xboxillani, Switchilläni tai Stadiallani

Jos siitä on jo aikaa, kun olet viimeksi pelannut jotain EA-peliä, kokeile kirjautua EA-tilillesi tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi.

Jos kirjaudut mobiililaitteelta, avaa help.ea.com/fi ja napauta valikkopainiketta (se näyttää kolmelta viivalta) oikeasta yläkulmasta, niin löydät ohjeet sisäänkirjautumiselle:

Napauta mobiililaitteilla osoitteessa help.ea.com valikkopainikkeen vierestä Kirjaudu sisään.

Saatat joutua tekemään seuraavaa:

Kun olet kirjautunut sisään, käynnistä alustasi uudelleen ja käynnistä pelisi, niin homman pitäisi toimia.

Minulla oli ennen EA-tili, mutta sähköposti, jolla loin tilin, ei ole enää käytössäni. Mitä voin tehdä?

Taisin yhdistää väärän EA-tilin

Ei syytä huoleen! Meillä on sinulle muutama vaihtoehto.

• Jos Xbox-pelaajatunnuksesi, PlayStation™Network-verkon online-tunnuksesi, Nintendo Account -tilisi ja/tai Stadia Account -tilisi on yhdistetty EA-tiliin, jota et käytä, voit päivittää kyseisen tilin tietoja, niin pääset takaisin peliin.
  • Jos loit toisen tilin pääsähköpostiosoitteellasi, voit siirtää sähköpostiosoitteen pelit sisältävään tiliin.
  • Jos sinulla on usea pelejä sisältävä EA-tili, yksi avustajistamme voinee auttaa sinua yhdistämään tilisi. Sinun on pystyttävä käyttämään molempia tilejä. Kaikkea sisältöä, kuten pelin edistymistä, ei voi siirtää.

Sain ilmoituksen virheellisestä tai kelpaamattomasta tilistä

Yritä vaihtaa EA-tilisi salasana ja varmista, että alusta, jota yrität käyttää, on yhdistetty EA-tiliisi. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Napsauta Kirjaudu sisään -painiketta minkä tahansa help.ea.com-sivun yläreunassa.
  2. Napsauta näytön keskellä olevaa avattavaa Tilit-valikkoa ja valitse sitten Tilin turvallisuus.
  3. Siirry Yhteydet-välilehdelle.
  4. Vieritä alas kohtaan Yhdistetyt tilit. Jos et näe alustaasi, sitä ei ole yhdistetty tiliisi.