Yhdistä EA-tilisi Prime Gamingiin, niin saat saalista, palkintoja ja paljon muuta.

Yhdistä Amazon-tili Yhdistämisen peruminen Asiat, jotka tulee tietää Tarvitsetko apua?

Voit yhdistää EA-tilisi vain yhteen Amazon-tiliin. Varmista, että yhdistämäsi Amazon-tili on sellainen, jota pystyt käyttämään koko EA-tilisi eliniän ajan, tai saatat menettää mahdollisuuden saaliin lunastamiseen yhdistetyllä EA-tililläsi. Kun olet yhdistänyt EA-tilisi yhteen Amazon-tiliin, et pysty yhdistämään sitä enää muihin Amazon-tileihin.

1. Siirry Prime Gamingiin ja valitse sivun yläreunassa Sign In. Varmista, että olet kirjautunut Amazon-tilille, jonka haluat yhdistää EA-tiliisi.
  2. Palaa Prime Gamingin aloitussivulle.
  3. Etsi saalis, jonka haluat lunastaa, ja valitse Lunasta.
  4. Siirryt uudelle sivulle, jossa näet kaikki saatavilla olevat, aiemmat ja tulevat palkinnot.
  5. Valitse haluamasi palkinnon kohdalla Claim Now.
  6. Näkyviin ponnahtaa näyttö, jossa näkyvät Amazon Prime -tilisi tiedot. Varmista, että kyseessä on tili, jolle haluat sisältösi. Jos näin ei ole, valitse Switch Amazon account, niin voit vaihtaa oikealle tilille.
  7. Valitse Go to Electronic Arts.
  8. Sinut ohjataan uudelle sivulle. Siinä saatetaan pyytää sinua kirjautumaan Amazon-tilillesi uudelleen. Muista käyttää samaa tiliä, jota käytit ensimmäisessä vaiheessa. Valitse sitten Sign-In.
  9. Sinulta kysytään, haluatko sallia Electronic Artsin käyttää Amazon-tiliäsi. Valitse Allow.
  10. Valitse Return to Amazon.
  11. Valitse Complete Claim.

Jos et saanut saalistasi tilien yhdistämisen jälkeen

1. Avaa uusi selainikkuna yksityisessä tilassa tai incognito-tilassa.
  2. Lunasta sisältösi uudelleen tämän linkin avulla. Jos sinua pyydetään yhdistämään EA-tilisi uudelleen, noudata yllä olevia ohjeita.
  3. Kun yhdistät tilin uudelleen, odottavien kohteiden pitäisi siirtyä yhdistettyyn profiiliisi.

Jos sinulla on edelleen ongelmia, ota yhteyttä Amazoniin

Jos et edellisten vaiheiden jälkeenkään ole saanut sisältöäsi, ota yhteyttä Amazoniin.

1. Siirry Prime Gamingin tukisivulle.
  2. Valitse General.
  3. Valitse Claim Games and Loot ja valitse sitten sivun alareunasta Contact Us.
  4. Valitse General ja valitse sitten Unable to Claim Prime Gaming Loot.
  5. Valitse Contact Us -kohdan alta, minkä kanavan kautta haluat saada apua.

Jos olet aiemmin yhdistänyt EA-tilin eri Amazon-tiliin, et pysty yhdistämään olemassa olevaan EA-tiliisi mitään uutta Amazon-tiliä. Voit yhdistää EA-tiliisi vain alkuperäisen Amazon-tilisi.

1. Siirry kohtaan Yhdistetyt tilit. Jos et ole kirjautunut sisään, kirjaudu sisään nyt.
  2. Etsi Amazonin ja valitse Yhdistämisen peruminen.

Huomaa, että jos olet hiljattain perunut tilisi yhdistämisen ja yhdistänyt sen sitten uudelleen, et voi perua tilisi yhdistämistä uudelleen kuuteen kuukauteen.

Muista myös, että jos olet aiemmin yhdistänyt EA-tilin eri Amazon-tiliin, et pysty yhdistämään sitä uuteen tiliin.

• Varmista aina ennen palkintojen lunastamista, että olet yhdistänyt Amazon-tiliisi oikean EA-tilin tai alustatilin.
  • Sisältö on saatavilla vain ensimmäisellä alustalla, jossa aloitat pelisi sisällön lunastamisen jälkeen.
  • Twitch.tv on tarkoitettu Twitch-suoratoistolähetysten katseluun. Voit saada joidenkin pelien, kuten Madden NFL -pelin, tiettyjen Twitch-suoratoistolähetysten katsomisesta peliin palkintoja tai osallistua arvontoihin.
  • Prime Gaming on tarkoitettu Amazon-tileille. Jos olet Prime Gaming -jäsen, voit lunastaa saalista ja palkintoja peleihimme.

Ota yhteyttä Amazonin tukeen, jos tarvitset apua seuraavien asioiden kanssa:

Jos sinulla on ongelmia Prime Gaming -palkintojesi kanssa, keskustele jonkun neuvojamme kanssa puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse valitsemalla miltä tahansa EA-tuen sivulta Ota yhteyttä.