Yhdistä EA-tilisi Twitchiin, niin voit ansaita dropeja lähetysten katsomisesta.

Yhdistä Twitch-tili Peru Twitchin yhdistäminen Tarvitsetko apua?
  1. Siirry osoitteeseen ea.com/twitchlinking ja kirjaudu sisään tai luo tili.
    • Varmista, että kirjaudut sille Twitch-tilille, jolla haluat katsella striimejä ja saada palkintoja.
  2. Jos sinulla on sisäänkirjautumisen vahvistaminen käytössä, anna turvakoodisi ja valitse Kirjaudu sisään.
    • Jos olet ottanut sovellustodentajan käyttöön, lähetämme turvakoodisi puhelimeesi.
    • Jos et ole ottanut sitä käyttöön, saat koodisi sähköpostitse.
  3. Yhdistä EA- ja Twitch-tilisi napsauttamalla Yes, link them (Kyllä, yhdistä ne) -painiketta.
    • Saat ilmoituksen yhdistämisen onnistumisesta.
  4. Tarkista Yhteydet Twitch-asetuksistasi. Sinun pitäisi nähdä Electronic Arts otsikon Muut yhteydet alla.

Jos et saanut dropejasi tilien yhdistämisen jälkeen

Varmista, että olet yhdistänyt EA-tiliisi oikean Twitch-tilin ja että olet noudattanut Twitchin ohjeita dropien lunastamiseen. Voit varmistaa, minkä tilin olet yhdistänyt, tarkistamalla Twitch-asetuksistasi Connections (Yhteydet).

Jos et vieläkään saanut palkintojasi, tarkista Twitch-dropin ehdot. Joissakin tapauksissa saatat osallistua drop-arvontoihin katsomalla lähetyksiä, mutta voitto ei ole taattu.

1. Siirry twitch.tv-yhteyksiisi. Jos et ole kirjautunut sisään, kirjaudu sisään nyt.
  2. Vieritä alas kohtaan Muut yhteydet.
  3. Valitse Electronic Artsin kohdalta Katkaise.

Ota yhteyttä Twitchiin, jos tarvitset apua seuraavien asioiden kanssa:

• Twitch-tilin tiedot
  • Twitchin laskutus- ja tilaustiedot

Jos sinulla on ongelmia Twitch-dropin kanssa, juttele neuvojan kanssa puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse valitsemalla miltä tahansa EA-tuen sivulta Ota yhteyttä.