Yhdistä EA-tilisi YouTubeen, niin ansaitset dropeja lähetysten katsomisesta.

Yhdistä YouTube-tili Lunasta drop Peru YouTube-yhdistäminen Tarvitsetko apua?
  1. Siirry YouTuben asennusten Yhdistetyt sovellukset -sivulle.
  2. Yhdistä EA-tilisi valitsemalla Electronic Artsin kohdalta Yhdistä.
  3. Sinulta kysytään, haluatko antaa Electronic Artsille luvan yhdistää tilit ja katso hyväksyttyjä tapahtumia ja videoita, niin voit voittaa pelinsisäisiä palkintoja. Valitse Yhdistä.
  4. Vahvista EA-tilisi. Jos kyseessä ei ole tilisi, valitse Ei sinun tilisi? ja vaihda oikeaan tiliin.
  5. Valitse Jatka. Jos sinulla on sisäänkirjautumisen vahvistaminen käytössä, sinua pyydetään vahvistamaan henkilöllisyytesi.
  6. Valitse Yhdistä tilit.
  7. Valitse Palaa YouTubeen.
  8. Valitse Suorita lunastus.
  1. Avaa YouTuben dropeja käyttävä suoratoisto.
  2. Katso suoratoistoa sisällön saamiseen vaadittava aika.
  3. Kirjaudu sisään peliisi, niin löydät palkintosi. Sisällön näkymiseen voi mennä enintään neljä tuntia.

Jos et saanut dropejasi tilien yhdistämisen jälkeen

Varmista, että olet yhdistänyt EA-tiliisi oikean YouTube-tilin. Voit tarkistaa YouTuben asetusten Yhdistetyt sovellukset -sivun. Jos olet lunastanut sisällön väärällä tilillä, sisältö menee toiselle tilille, eikä sitä voi siirtää takaisin.

Jos et vieläkään saanut palkintojasi, tarkista YouTube-dropin ehdot. Joissakin tapauksissa saatat osallistua drop-arvontoihin katsomalla lähetyksiä, mutta voitto ei ole taattu.

Jos olet aiemmin yhdistänyt EA-tilin eri YouTube-tiliin, et pysty yhdistämään samaan EA-tiliin enää mitään muuta YouTube-tiliä. Voit yhdistää EA-tiliisi vain alkuperäisen YouTube-tilisi.

1. Valitse Oma tili, Asetukset ja sitten Yhdistetyt sovellukset.
  2. Etsi Electronic Arts ja valitse Peru yhdistäminen.

Huomaa: jos olet hiljattain perunut tilisi yhdistämisen ja yhdistänyt sen sitten uudelleen, et voi perua tilisi yhdistämistä uudelleen kuuteen kuukauteen.

Muista myös, että jos olet aiemmin yhdistänyt EA-tilin eri YouTube-tiliin, et pysty yhdistämään sitä uuteen tiliin.

Jos tarvitset apua YouTube Gaming -tilisi tietojen kanssa, ota yhteys YouTube-tukeen.