Lue, miten voit estää EA-pelien sisäiset ostot PC:llä, konsoleilla tai mobiililaitteilla.

Monissa peleissämme voi ostaa peliin lisäsisältöä pelaamisen kautta ansaittavan sisällön ohella. Ostettavaa lisäsisältöä voivat olla esimerkiksi virtuaalinen valuutta ja kertakäyttöesineet, kuten lisäenergia, uudet tai paremmat pelaajaesineet tms.)

Jatka lukemista, niin opit ottamaan pelien sisäiset ostot pois käytöstä.

Lisäsisällön ostaminen ei ole koskaan välttämätöntä, ja peleistämme voi aina nauttia ilman lisäostoja. Lisäsisältö voi kuitenkin laajentaa pelikokemustasi. Kaikki ostokset, joihin tarvitaan oikeaa rahaa, on aina merkitty selvästi.

Konsolipelit

Jos pelaat pelejä Xboxilla tai PlayStationilla, voit hallita pelien sisäisten ostosten asetuksia Xbox Live- tai PlayStation™Network -tilisi kautta. Suosittelemme tutustumaan tiliesi turvallisuus- ja yksityisyysasetuksiin ja määrittämään ne haluamaasi muotoon.

Sekä Xbox että PlayStation tarjoavat tietoturva- ja yksityisyysasetuksia sekä lapsilukkoasetuksia. Niiden avulla voit helposti hallita tilisi kautta tehtäviä ostoja. Se on erityisen kätevää, jos konsoliasi käyttävät muutkin, kuten kämppikset, ystävät, perheenjäsenet tai lapset.

Lue lisätietoja turvallisuudesta, tietosuojasta ja lapsilukkoasetuksista:

Mobiilipelit

Monet mobiilipeleistämme ovat ladattavissa ilmaiseksi, eikä niiden pelaamisen tarvita oikeaa rahaa.

Voit sallia tai estää pelien sisäiset ostokset myös mobiilipeleissä. Voit sallia tai estää pelien sisäiset ostokset Android-, Apple- tai Windows Phone -mobiililaitteesi asetuksista.

Ohjeet:

PC-pelit

Voit tehdä PC-pelien sisäisten ostosten tekemisestä helpompaa ja nopeampaa tallentamalla maksutietosi turvallisesti EA-tilillesi. Suosittelemme tallentamaan maksutiedot vain, jos haluat tehdä toistuvia ostoja samalla maksutavalla

Jos et halua tallentaa maksutietojasi tilillesi, poista valinta Tallenna maksutietoni tiliini tulevaa käyttöä varten -valintaruudusta, kun olet tekemässä ostoa kaupassamme. Lue lisää ostosten tekemisestä ja maksutietojen lisäämisestä tai päivittämisestä täältä.

Haluatko hallita teini-ikäisen lapsesi ostoja?

Lisää teini-ikäisen lapsesi tili kotitalouteesi, niin voit valvoa ja hallita hänen ostojaan ja pelaamistaan.

Lasten tilit

Voit myös luoda lapsellesi alaikäisille tarkoitetun EA-tilin. Lasten EA-tileiltä pelien sisäisten ostosten tekeminen on estetty automaattisesti.

Turvallisuuden lisäämiseksi lapsen EA-tilillä ei voi käyttää mitään yhteisöominaisuuksia tai verkkomoninpelitoimintoja. Lue lisää verkkotoimintojen käyttämisestä lapsen tilillä.