Voit perua muiden alustatilien yhdistämisen EA-tiliisi EA-tilisi asetuksista. Lue ohjeet tästä.

Jotta voit pelata pelejämme muilla alustoilla, sinun on yhdistettävä alustatilisi EA-tiliisi. Tämä koskee PlayStation Network -tunnuksia, Xbox-pelaajatunnuksia, Steam-tilejä, Epic Games -tilejä ja Amazon-tilejä.

Voit perua alustatiliesi yhdistämisen EA-tililtäsi, jos haluat yhdistää ne eri EA-tiliin, kunhan uudelle EA-tilille ei ole koskaan aiemmin yhdistetty samaa tilityyppiä.

Jos siis perut Xbox-pelaajatunnuksen ja EA-tilisi yhdistämisen, et pysty yhdistämään EA-tiliisi enää mitään toista Xbox-pelaajatunnusta.

Kun perut alustatilin yhdistämisen EA-tililtäsi, voit yhdistää alustatilin johonkin toiseen EA-tiliin, mutta pelien sisäistä edistymistä ei voi siirtää.

Tämä tarkoittaa, että menetät pääsyn kaikkiin seuraaviin pysyvästi:

• pelit ja peliedistyminen
  • ladattava sisältö, laajennukset ja kaikki lisäsisältö, jota sinulla on
  • jäsenyydet ja tilaukset
  • pelin sisäiset ostot.

Jos perut alustatilisi yhdistämisen alkuperäiseen EA-tiliisi ja yhdistät sen sitten uudelleen, saatat pystyä käyttämään tavaroitasi, jos pystyt edelleen käyttämään tiliäsi.

Pelaatko FIFA-peliä?

Jos perut alustatilin yhdistämisen tililtä, jolla pelaat FIFA-peliä, ja kyseinen tili on yhä aktiivinen verkko- tai oheissovelluksessa, menetät pääsyn näihin sovelluksiin tililläsi kokonaan.

Jos EA-tililläsi on useampi kuin yksi alustatili, jolla pelaat FIFA-peliä, voit vaihtaa aktiivista tiliä verkko- tai oheissovelluksessa. Tämä pienentää huomattavasti riskiä menettää sovellusten käyttömahdollisuus.

Riskin pienentyminen huomattavasti ei kuitenkaan tarkoita, ettei riskiä ole lainkaan. Jos haluat varmistaa, että voit aina käyttää verkko- ja oheissovellusta, suosittelemme, ettet peru alustatiliesi yhdistämistä.

Jos olet varma, että nämä riskit eivät haittaa sinua, voit vaihtaa sovellusten tilejä näin:

1. Kirjaudu sisään sovellukseen.
  2. Valitse Settings.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta alustakuvakkeen vierestä Change.
  4. Change-painike FIFA-verkkosovelluksen Settings-valikossa aktiivisen profiilin vaihtamiseen.

5. Valitse se alustatili, jonka haluat asettaa aktiiviseksi – kyseinen tili ei voi olla se, jonka yhdistämisen haluat perua.

Pelaatko Apexia?

Jos perut alustatilin yhdistämisen tililtä, jolla pelaat Apex Legendsiä, sinulla voi ilmetä ongelmia Battle Passin tason nostamisessa tai esineiden avaamisessa tai saatat kohdata muita virheitä.

Sen sijaan, että perut yhdistämisen ja yhdistät alustatilin, jolla pelaat Apexia, voi olla parempi aloittaa puhtaasti uudella tilillä.

Kun perut alustatilin yhdistämisen EA-tililtäsi ja yhdistät sen uuteen tiliin, et voi perua yhdistämistä kuuteen kuukauteen. Varmista, että yhdistämisen peruminen on järkevää ja että ymmärrät sen riskit, ennen kuin noudatat näitä ohjeita.

1. Siirry EA-tilin asetusportaaliin.
  2. Valitse Yhteydet.
  3. Etsi tili, jonka yhdistämisen haluat perua, ja paina sen vieressä olevaa Peru yhdistäminen -painiketta.
  4. Lue huomautus ja varmista, että haluat perua yhdistämisen tietoisena kaikista mainituista vaaroista.
  5. Valitse valintaruutu Ymmärrän ja haluan jatkaa -kohdan vieressä.
  6. Valitse Peru yhdistäminen.