Hallitse tiliäsi ja perheesi kulutusta sekä peliaikaa entistä paremmin EA appin pelaajien säätimien avulla.

Jos sinulla on aikuisen EA-tili, voit linkittää teini-ikäistesi tilit omaan tiliisi, jotta voit entistä paremmin hallita sitä, miten paljon he kuluttavat.

Ei ole mitään rajoitusta sille, montako teini-ikäisen tiliä voit lisätä perhetiliisi.

Voit linkittää teini-ikäisten tilejä vain aikuisten tileihin. Et voi linkittää aikuisten tilejä muihin aikuisten tileihin.

Mikä on teini-ikäisen tili?

Teini-ikäisen tilin ikä vaihtelee maittain. Kun teini-ikäisen tili on luotu, sinä tai joku teini-ikäisistäsi voi pyytää tilinsä linkittämistä tiliisi, jotta voit luoda perhetilisi.

Teini-ikäisten tileillä on oletusarvoiset kulutusrajat riippumatta siitä, onko ne linkitetty aikuisen tiliin. Ainoa tapa muokata näitä rajoja on linkittää teini-ikäisen tili vanhemman tai huoltajan perhetiliin.

Yhdistämisohjeet

Linkittäminen on helppoa. Voit tehdä sen suoraan EA appista.

1. Käynnistä EA app ja kirjaudu sisään EA-tilillesi.
  2. Napsauta sovelluksen yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta (se näyttää kolmelta vaakaviivalta) ja valitse Asetukset.
  3. Valitse Perhepeliaika.
  4. Vieritä alas Perheen hallintaan.
  5. Valitse Lisää teini-ikäisen tili.
  6. Anna sähköpostiosoite, joka on linkitetty teini-ikäisesi EA-tiliin.

Voit myös linkittää EA-tili ja laskutus -asetuksistasi:

1. Siirry EA-tili ja laskutus -asetuksiin.
  2. Napsauta Perhe-välilehteä.
  3. Valitse Lisää teini-ikäisen tili.
  4. Anna sähköpostiosoite, joka on linkitetty teini-ikäisesi EA-tiliin.
  5. Valitse Lähetä.

Lähetämme kutsun teini-ikäisesi tilille. Hänen on hyväksyttävä kutsu 24 tunnin kuluessa, jotta hänestä tulee osa perhetiliäsi.

Tilin poistaminen perheestä

Jos et enää halua, että teini-ikäisen tili on linkitetty perhetiliisi, voit poistaa kyseisen tilin.

EA appista:

1. Käynnistä EA app ja kirjaudu sisään EA-tilillesi.
  2. Napsauta sovelluksen vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta (se näyttää kolmelta vaakaviivalta) ja valitse Asetukset.
  3. Valitse Perhepeliaika.
  4. Vieritä alas Perheen hallintaan.
  5. Valitse poistettavan tilin vieressä Hallitse.
  6. Vieritä alas Tilin hallinta -kohtaan.
  7. Valitse Poista tili.

EA-tili ja laskutus -asetuksistasi:

1. Siirry EA-tili ja laskutus -asetuksiin.
  2. Napsauta Perhe-välilehteä.
  3. Valitse poistettavan tilin alapuolella Hallitse.
  4. Valitse Poista perheestä.

Määritä pelaajan säätimet EA appissa tilillesi ja kaikille perheeseesi kuuluville.

On kaksi erilaista kulutusrajaa, joita voi muuttaa kaikille tileille:

• Pelien ja laajennusten raja – sisältää peruspeli- ja Deluxe Edition -ostot, laajennuspaketit ja ladattavan lisäsisällön.
  • Mikrosisällön raja – sisältää virtuaalivaluutan ostot ja muun ostettavissa olevan sisällön.

Tilisi

Voit määrittää kuukausittaisia kulutusrajoja peleille, laajennuksille ja mikrosisällölle. Oletusarvon mukaan tililläsi ei ole mitään kulutusrajoja määritettynä.

Voit muuttaa kulutusrajojasi seuraavasti:

1. Siirry EA-tili ja laskutus -asetuksiin.
  2. Napsauta Pelaajan säätimet -välilehteä.
  3. Valitse Kulutusrajat-kohdan vieressä Muokkaa.
  4. Syötä, paljonko haluat kuluttaa kuukaudessa pelien ja laajennusten ostoihin sekä mikrosisällön ostoihin.

Kun olet määrittänyt rajan sille, paljonko haluat kuluttaa, voit tarkistaa tästä, miten paljon sinulla on jäljellä kuukaudelle.

Perheesi teini-ikäisten tilit

Aivan kuin voit oman tilisi kohdalla, voit muuttaa myös kaikkien perheeseesi linkittämiesi teini-ikäistesi tilien kulutusrajoja.

Haluatko muuttaa teini-ikäisesi tilin oletusarvon mukaisia kulutusrajoja? Ohjeet:

1. Siirry EA-tili ja laskutus -asetuksiin.
  2. Napsauta Perhe-välilehteä.
  3. Valitse sen teini-ikäisen tilin alapuolella Hallitse, jonka haluat päivittää.
  4. Valitse Kulutusrajat-kohdan vieressä Muokkaa.

Tässä voit muuttaa pelien ja ladattavan sisällön sekä mikrosisällön ostojen rajoja. Voit myös valita Palauta oletusarvoihin, jos haluat palauttaa asetukset takaisin sellaisiksi, jotka ne alun perin olivat.

Mitä ei hallita kulutusrajoilla?

Seuraavia ei vähennetä kuukausittaisesta kulutusrajastasi:

• ostot, jotka on tehty muilla maksutavoilla kuin luottokortilla (esimerkiksi EA-verkkokukkaron ostot, PayPal ja niin edelleen)
  • EA Play -jäsenyydet ja muut tilaukset
  • kaikkien ostojen verot ja maksut.

Veloitamme EA-tilillesi tallennetulta maksutavalta suoraan kaikki verot, maksut sekä toistuvat jäsenyydet ja tilaukset.

Valvo sitä, miten paljon aikaa sinä vietät tai teini-ikäisesi viettävät pelien pelaamiseen.

Näin voit seurata peliaikaasi

1. Käynnistä EA app ja kirjaudu sisään EA-tilillesi.
  2. Napsauta sovelluksen vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta (se näyttää kolmelta vaakaviivalta) ja valitse Asetukset.
  3. Valitse Oma peliaika.
  4. Valitse Ota käyttöön peliajan seuranta.

Peliaikarajoitusten asettaminen itselle

1. Avaa Asetukset.
  2. Valitse Oma peliaika.
  3. Valitse Hallitse, niin voit asettaa peliaikarajoituksia. Voit määrittää eri rajoituksia arkipäiville ja viikonlopuille.
  4. Jos haluat asettaa eri rajoja jokaiselle viikonpäivälle, ota käyttöön Mukauta päivittäisiä peliaikarajoituksia.

Näin voit seurata teini-ikäistesi peliaikaa

1. Avaa Asetukset.
  2. Valitse Perhepeliaika.

Tässä näet, miten paljon aikaa teini-ikäisesi ovat käyttäneet peliensä pelaamiseen.

Teini-ikäisten peliaikarajoitusten määrittäminen

1. Avaa Asetukset.
  2. Valitse Perhepeliaika.
  3. Etsi teini-ikäisen tili, jolle haluat asettaa peliaikarajoituksia, ja valitse Hallitse.
  4. Tämä avaa teini-ikäisen tilin peliajan kojelaudan. Vieritä alas ja valitse Hallitse.
  5. Ota Hallitse pelaajan säätimiä käyttöön, jotta voit asettaa peliaikarajoituksia arkipäiville ja viikonlopuille.
  6. Voit asettaa erilaisia rajoituksia jokaiselle viikonpäivälle ottamalla käyttöön Mukauta päivittäisiä peliaikarajoituksia -asetuksen.