Oletko innoissasi uudesta pelistäsi? Niin olemme mekin. Kirjaudu EA-tiliisi, kertaa säännöt ja tarkista turvallisuustietosi, niin pääset pelaamaan ASAP.

Jos et pääse EA-tilillesi, se voi olla este pelin julkaisupäivänä. Sitä emme halua.

Katso, miten voimme auttaa varmistamaan, että pääset pelaamaan.

Päivitä tili PC-vaatimukset Koodin lunastus Lataamisen/asentamisen ongelmat Nintendo Switch Tarvitsetko apua?

Saat tilisi päivitettyä ja pelikuntoon suorittamalla viisi yksinkertaista vaihetta.

Näin voit päivittää tilitietosi:

1. Siirry EA-tili ja laskutus -asetuksiin.
  2. Valitse Tietoja minusta -välilehti.
    • Pääset tänne Origin-asiakasohjelmasta, osoitteesta origin.com tai osoitteesta ea.com/fi-fi.
  3. Päivitä tunnuksesi, nimesi, sähköpostiosoitteesi, syntymäaikasi, asuinmaasi tai kielesi valitsemalla Muokkaa.
  4. Vahvista henkilöllisyytesi kirjoittamalla koodi, jonka lähetämme, niin voit vaihtaa tietoja!

Vaihe 1 – Varmista, että sähköpostiosoitteesi on ajan tasalla

On erittäin tärkeää, että EA-tilisi sähköpostiosoite on ajan tasalla. Se tarvitaan sen varmistamisessa, että pääset takaisin tilillesi, jos unohdat salasanasi tai kun haluat päivittää tietosi.

Vaihda sähköpostiosoite yhdeltä tililtä toiselle, jos olet vaihtanut sähköpostiosoitetta tai jos et enää pääse sähköpostiin, jolla loit tilisi.

Lisää toissijainen sähköpostiosoite

Toissijainen sähköpostiosoite helpottaa salasanan nollaamista, jos et pääse sisään EA-tilillesi tai ensisijaiseen sähköpostiisi.

Lue EA-tilin tietojen päivittämisen artikkelista, miten voit määrittää sen.

Vaihe 2 – Ota sisäänkirjautumisen vahvistaminen käyttöön

Sisäänkirjautumisen vahvistaminen on erinomainen tapa pitää tili turvassa ja suojattuna. Varmista, että saat sisäänkirjautumisen vahvistamisen koodisi, jotta voit kirjautua sisään.

Pelaatko FIFAa? Se vaatii sisäänkirjautumisen vahvistamisen.

Vaihe 3 – Tarkista salasanasi

Nollaa salasanasi, jos unohdit sen tai se täytyy päivittää.

Vaihe 4 – Yhdistä tilisi

Jos olet pelannut jotakin peliämme aiemmin, olet todennäköisesti jo yhdistänyt ne. Tarkista ja varmista tilanne kuitenkin, ennen kuin aloitat pelaamisen:

Vaihe 5 – Pelaa sääntöjen mukaisesti

Kuten useimmilla peleillä, meilläkin on säännöt. Säännöt ovat olemassa sen vuoksi, että sinulla ja muilla pelaajilla on mahdollisimman hauskaa ja turvallista peliemme parissa.

Lue ne, rakasta niitä ja elä niiden mukaisesti.

Pelaatko PC:llä? Tarkista, että tietokoneesi täyttää pelin, jota aiot pelata, vähimmäisvaatimukset.

Näin voit tarkistaa minkä tahansa pelin vaatimukset EA Desktopissa:

EA Desktop App -sovellus on tällä hetkellä beetavaiheessa, joten vain osa pelaajista voi käyttää sitä. Lue lisätietoja artikkelistamme.

1. Napsauta EA Desktop -kaupassa peliä, niin saat siitä lisätietoja pelikeskuksessa.
  2. Vieritä sivun alareunaan. Siellä näet pelin järjestelmävaatimukset.

Kun olet tarkistanut vaatimukset, tutustu artikkeliimme pelien lataamisesta palvelimesta ja pelaamisesta, jotta pääset pelaamaan.

Tarkistusohjeet Originissa:

1. Etsi peli kaupasta osoitteessa origin.com tai Origin-asiakasohjelmassa.
  2. Avaa pelin tiedot napsauttamalla peliä.
  3. Klikkaa Järjestelmävaatimukset-kohtaa, niin näet vähimmäisvaatimukset.

Käytä vinkkejämme apuna koodien lunastamisessa PC:lle, PlayStationille ja Xboxille.

Vaihe 1 - Etsi koodisi

Jos olet ostanut pelin fyysisen version, koodi löytyy kotelosta tai kuitista, onka saat myyjältä. Jos olet ostanut pelin digitaalisen version, koodisi (jos tarvitset sellaisen) lähetetään sinulle sähköpostitse. Jos et saa digitaalisen version koodia, se voi olla jo lunastettuna tililläsi, a voit pelata heti, kun olet kirjautunut sisään.

Koodit muodostuvat numeroista ja kirjaimista. Ne näyttävät tämänkaltaisilta: ABCD-1234-EFGH-5678.

Vinkki: Kun olet kirjoittanut koodin, lue se takaperin. Näin huomaat virheet tavallista helpommin.

Vaihe 2 – Lunasta koodisi

PC

Muista kirjautua sisään käyttäen sitä EA-tiliä, johon haluat lisätä pelin.

1. Siirry EA-tili ja laskutus -asetuksiin.
  2. Napsauta Lunasta tuotekoodi -välilehteä.
  3. Kirjoita tuotekoodi ja valitse sitten Seuraava.

PlayStation, Xbox ja Nintendo Switch

Minulla on ongelmia lataamisessa palvelimesta. Mitä voin tehdä?

Tutustu vinkkeihimme yhteytesi parantamisesta ja vianmäärityksestä.

Pelaatko PlayStation-järjestelmällä?

Pelaatko Xbox-konsolilla?

En ole varma, asentuiko pelini.

Digitaalisten versioiden pitäisi asentua järjestelmääsi heti, kun palvelimesta lataamisesi on valmis.

Jos tarvitset apua pelien asentamisessa:

Jos asennus jumittuu tai epäonnistuu, pelitiedostosi on saattanut vioittua palvelimesta lataamisen aikana.

Suosittelemme, että poistat asennusprosessin aikana ladatut tiedostot tai poistat niiden asennuksen manuaalisesti ja lataat pelisi palvelimesta sekä asennat sen sitten uudelleen.

Kun olet asentanut pelisi, käynnistä pelisi tai konsolisi uudelleen. Tämä varmistaa, että järjestelmäsi etsii pelipäivityksiä.

Varmista, että sinulla on sekä EA-tili että Nintendo Account -tili

Tarvitset Nintendo Switch -peliemme – mukaan lukien FIFA Ultimate Team (FUT) – pelaamiseen sekä EA-tilin että Nintendo Account -tilin.

1. Noudata EA-tilin luomisen ohjeitamme.
    • Onko sinulla jo EA-tili? Voit ohittaa tämän vaiheen Varmista vain, että pystyt kirjautumaan sisään, niin olet valmis.
  2. Noudata Nintendon ohjeita Nintendo-tilin luomiseen.

Mitä jos minulla on lapsen tili?

Jos asut Euroopan unionissa, aikuisen tilin alaikäraja saattaa olla muuttunut maassasi yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) nojalla.  Jos GDPR laskee aikuisen tilin alaikärajaa, saatat olla oikeutettu aikuisen tiliin entistä aiemmin.

EA-tili

• Vanhempien tulisi luoda oma EA-tili ennen tilin luomista lapsellensa.
  • Luo tili sähköpostiosoitteesi avulla – tarvitset samaa sähköpostiosoitetta lapsesi tilin perustamiseen.
    • Jos tarvitset apua oman tilisi tai lapsesi tilin luomisessa, ota meihin yhteyttä aikuisen tilin kautta.
  • Noudata tilin lapselle luomisen ohjeitamme.

Nintendo Account

• Jos olet alle 13-vuotias, vanhempasi tai huoltajasi on luotava ensin itselleen tili ja sen jälkeen sinulle.
    • Nintendo Switchin omistajan on oltava vähintään 18-vuotias, jotta hän voi lisätä lasten Nintendo Account -tilejä.
  • Noudata Nintendon ohjeita tilin luomiseen lapselle.