Katso täältä, pystyykö PC- tai Mac-tietokoneesi pyörittämään The Sims 4 -peliä ja The Sims 4 Expansion Packejä.

Emme enää tue The Sims 4 -peliä macOS Lion (10.7) -käyttöjärjestelmässä.

Jos haluat jatkaa pelaamista macOS Lion -käyttöjärjestelmässä, älä päivitä The Sims 4 -peliä millään tulevilla pelipäivityksillä.

PC Mac Kannettava tietokone Paketit Tarvitsetko apua?

Nämä ovat The Sims 4 -peruspelin vaatimukset (ilman paketteja). Jos haluat ladata paketteja, varmista, että tietokoneesi täyttää lisävaatimukset.

Vähimmäisvaatimukset

• Käyttöjärjestelmä: 64-bittinen vaaditaan. Windows 10
  • Suoritin: 3,3 GHz Intel Core i3-3220 (2 ydintä, 4 säiettä), AMB Ryzen 3 1200 3,1 GHz (4 ydintä) tai tehokkaampi
  • Muisti: vähintään 4 Gt RAM-muistia
  • Kiintolevy (vapaa tila): Vähintään 25 Gt vapaata tilaa sekä vähintään 1 Gt lisätilaa luomuksia ja pelitallennuksia varten.
  • Levyasema: DVD-ROM-asema vaaditaan vain asennettaessa levyltä.
  • Näytönohjain: 128 Mt RAM-muistia ja Pixel Shader 3.0 -tuki
  • Tuetut näytönohjaimet: NVIDIA GeForce 6600 ja tehokkaammat, ATI Radeon X1300 ja tehokkaammat, Intel GMA X4500 ja tehokkaammat.
  • DirectX-versio: DirectX 11 -yhteensopiva
  • Ohjaus: näppäimistö ja hiiri.
  • Internet-yhteyden verkkovaatimukset: vaaditaan pelin aktivointiin ja valinnaisesti pelipäivityksiin

Suositus

• Käyttöjärjestelmä: 64-bittinen Windows 10
  • Suoritin: Intel Core i5 (4 ydintä) tai nopeampi, AMD Ryzen 5 tai tehokkaampi
  • RAM-muisti: 8 Gt
  • Kiintolevy (vapaa tila): Vähintään 50 Gt vapaata tilaa sekä vähintään 1 Gt lisätilaa luomuksia ja pelitallennuksia varten.
  • DVD-asema: DVD-ROM-asema vaaditaan vain asennettaessa levyltä
  • Näytönohjain: 1 Gt RAM-näyttömuistia, NVIDIA GTX 650, AMD Radeon HD 7750 tai tehokkaampi
  • Direct X -versio: DirectX 11 -yhteensopiva
  • Ohjaus: näppäimistö ja hiiri.
  • Internet-yhteys: vaaditaan pelin aktivointiin ja valinnaisesti pelipäivityksiin

Mistä tiedän, täyttääkö koneeni vaatimukset?

System Requirements Lab -sivuston Can You RUN it -työkalulla The Sims 4 -pelille voit halutessasi kokeilla tietokoneesi automaattista skannausta, joka kertoo, voiko koneesi pyörittää The Sims 4 -peliä.

EA ei omista eikä ylläpidä System Requirements Labin Can You RUN It -sivua, emmekä pysty tekemään muutoksia sen sivuun tai järjestelmään. Käytät sivustoa ja työkaluja omalla vastuullasi.

1. Napsauta kohtaa Tämä tietokone hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.
    • Huomautus: Jos pelaat Windows 10:llä, voit etsiä haulla Tämä tietokone ja napsauttaa sitä hakutuloksissa hiiren kakkospainikkeella.
  2. Esille ilmestyvässä ikkunassa esitetään suorittimen, RAM-muistinja käyttöjärjestelmän tiedot.
  3. Avaa Laitehallinta käyttämällä vasemmalla olevaa valikkoa.
  4. Napsauta >-kuvaketta Näyttösovittimet-kohdan vieressä.
  5. Sinun pitäisi nähdä näytönohjaimen tiedot.
    • Huomautus: Luettelossa voi näkyä yksi tai kaksi näytönohjainta sen mukaan, onko koneessa sisäänrakennettu näytönohjain vai ei.

Nämä ovat The Sims 4 -peruspelin vaatimukset (ilman lisäosia).

Vähimmäisvaatimukset

• Mac-käyttöjärjestelmän versio: Metal vaadittu, macOS X 10.11 (El Capitan).
  • Suoritin: Intel Core i3-3225 3,3 Ghz (2 ydintä, 4 säiettä) tai tehokkaampi
  • Muisti: vähintään 4 Gt RAM-muistia
  • Kiintolevy (vapaa tila): Vähintään 25 Gt vapaata tilaa sekä vähintään 1 Gt lisätilaa luomuksia ja pelitallennuksia varten.
  • Näytönohjain: Tukee Metalia. Intel HD 4000 (integroitu näytönohjain) tai tehokkaampi
  • Ohjaus: näppäimistö ja hiiri.
  • Internet-yhteys: Internet-yhteys vaaditaan tuotteen aktivointiin
  • Näyttömuisti: Vähintään 256 Mt

Suositus

• Mac-käyttöjärjestelmä: macOS X 10.11 tai uudempi
  • Suoritin: Intel Core i5 (4 ydintä) tai tehokkaampi
  • RAM-muisti: 8 Gt
  • Kiintolevy (vapaa tila): Vähintään 50 Gt vapaata tilaa sekä vähintään 1 Gt lisätilaa luomuksia ja pelitallennuksia varten.
  • Näytönohjain: Intel HD- tai Iris Graphics -näytönohjain HD 4000 -sarjasta tai uudempi
  • Ohjaus: näppäimistö ja hiiri.
  • Internet-yhteys: Internet-yhteys vaaditaan tuotteen aktivointiin

Mistä tiedän, täyttääkö Macini vaatimukset?

Tietoja tästä Macista -kohdasta voit tarkistaa, vastaako Mac-koneesi vähimmäisvaatimuksia ja suosituksia.

Jos tietokoneesi vastaa juuri ja juuri vähimmäisvaatimuksia tai pelaat kannettavalla tietokoneella, peli kannattaa ehkä suorittaa Kannettava tietokone -tilassa. Se parantaa kuvataajuutta (kuva liikkuu sulavammin) ja peli toimii tehokkaammin (akun virta riittää pidempään).

Kannettava tietokone -tila asetetaan PC:ssä ja Macissä samalla tavalla:

1.  Napsauta pelissä  … - kuvaketta.
  2. Valitse  Peliasetukset.
  3. Valitse Kannettava tietokone -kohdan valintaruutu.
    • Jos haluat poistaa Kannettava tietokone -tilan käytöstä, poista rasti ruudusta.

Alkuperäinen ruutukaappaus The Sims 4 -pelin Kannettava tietokone -tilasta

Tarkista pakettien vaatimukset ennen asentamista, sillä ne vaativat lisätehoa.

Näin voit tarkistaa paketit Originista:

1. Etsi paketin peliruutu origin.com-sivuston tai Origin-asiakasohjelman kaupasta.
  2. Avaa pelin tiedot klikkaamalla peliruutua.
  3. Napsauta Järjestelmävaatimukset-kohtaa, niin näet sekä PC:n että Macin vähimmäisvaatimukset.

Kuva Originin Järjestelmävaatimukset-kohdasta, jossa näkyvät sekä PC:n että Macin vähimmäisvaatimukset ja suositukset

Tiesitkö, että The Sims 4 -peruspeliä voi pelata nyt ilmaiseksi? Jos haluat lisätietoja, täältä löytyy kaikki.

Ota @TheSims seurantaan Twitterissä, niin pysyt ajan tasalla ja näet tiedossa olevat pelibugit ja katkokset @TheSimsDirect.

Jos haluat lisää pelivihjeitä ja -vinkkejä, ota osaa keskusteluun Answers HQ:ssa.