Segíts jobbá tenni az EA Súgót! Kérdőív kitöltése Nem, köszönöm
MENÜ MENÜ

Hogyan használhatom a The Sims 3 De-Authorization eszközét?

A The Sims 3 korlátozott számú számítógépen lehet egyidejűleg telepítve. A gép jogosultságának visszavonásával felszabadítasz egyet a korlátozott számú helyek közül, így további problémák nélkül telepítheted a játékot egy új számítógépre.

A The Sims 3 játékbeli de-authorization eszközének használatához kövesd az alábbi lépéseket:

A jogosultság visszavonása csak a The Sims 3 digitálisan letöltött példányaira érvényes. A The Sims 3 kiskereskedelmi lemezes változatának indításához és használatához a lemeznek a meghajtóban kell lennie, ez a változat nem használ gépszám-korlátozásos DRM-et.

  1. Nyisd meg a The Sims 3 indítóját azon a számítógépen, amelynek jogosultságát vissza szeretnéd vonni.
  2. Kattints a Game Updates (Játékfrissítések) gombra az ablak bal alsó sarkában.
  3. Kattints a De-authorize This Machine (E gép jogosultságának visszavonása) gombra.
  4. A De-authorize This Machine opció a játékfrissítések felugró ablakában.
  5. A rendszer kérni fogja a jogosultság visszavonásának megerősítését: kattints az OK gombra.

Üzenetben értesítést kapsz, hogy a jogosultság visszavonása sikeres volt, miután az indító befejezte géped jogosultságának visszavonását. Ne feledd, hogy a jogosultság visszavonása nem távolítja el a játékot. Ha úgy döntesz, hogy később újra jogosulttá szeretnéd tenni a számítógépedet, csak annyit kell tenned, hogy újraindítod a játékot.

Itt olvashatsz bővebben a jogosultság visszavonásának működéséről.

Kapcsolat

Hasznos volt a súgócikk?

0 játékosból 0% találta hasznosnak ezt a cikket.

Kapcsolódó EA Tartalom

Hasznos volt a súgócikk?

0 játékosból 0% találta hasznosnak ezt a cikket.

X