Is je account ten onrechte vergrendeld, verbannen of geschorst? Laat ons dat dan weten, zodat we je kunnen helpen.

Denk je dat je account gehackt is?  Volg onze stappen om je account veilig te stellen voordat je contact met ons op neemt.

Ga naar Mijn verbanningsgeschiedenis voor meer informatie over je actieve vergrendelingen, verbanningen en schorsingen en om bezwaar te maken.

Laat het ons weten als je van mening bent dat de vergrendeling, verbanning of schorsing van je EA-account (of een van de eraan verbonden platform-accounts) ten onrechte is:

1. Klik op Neem contact met ons op
  2. Meld je aan op het EA-account dat vergrendeld, verbannen of geschorst is, als je dat nog niet gedaan had.
  3. Klik op het plusteken in het onderdeel E-mail om ons webformulier in te vullen en geef ons de details over je vergrendeling, verbanning of schorsing.

We verbannen spelers die onze gebruikersovereenkomst schenden. Als je een vergrendeling, verbanning of schorsing op je EA-account hebt ontvangen, voor een bepaalde game of voor je apparaat, dan zullen we je hiervan per e-mail op de hoogte stellen. Check je e-mail voor meer informatie. Je krijgt mogelijk een bericht van ea@e.ea.com. Dit is een officieel e-mailaccount, dus zorg ervoor dat je het toevoegt aan je contactenlijst.

FIFA-spelers: vergeet niet onze richtlijnen voor FUT-munten en -punten te volgen, en zorg dat je de regels voor FIFA kent, zodat je account niet verbannen of geschorst wordt.

Het Positive Play-handvest van EA staat centraal in onze regels. De gedragsregels in onze gebruikersovereenkomst verbieden het volgende gedrag van spelers:

• Ongepast gebruik van in-game ondersteunings- of klachtenknoppen
  • valse meldingen doen bij EA-personeel.

We willen al onze spelers zo efficiënt mogelijk helpen, dus neem alleen contact met ons op over echte problemen. Het oneens zijn met een schorsing of verbanning als je de regels hebt overtreden, is niet redelijk. Lees de regels door en neem contact met ons op als je nog steeds van mening bent dat je ze niet hebt overtreden.

Zet de volgende informatie in de beschrijving van het vezoek:

• Je gebruikersnaam.
    • Dit is jouw EA-id, PlayStation™Network Online ID, Xbox Live-gamertag, specifieke gebruikers-id van een mobiele EA-game or gebruikersnaam van een specifieke game.
    • Je gebruikersnaam op Answers HQ is hetzelfde als je EA-id, maar je gebruikersnaam voor een specifiek forum, zoals De Sims, kan anders zijn. Zorg ervoor dat je ons je gebruikersnaam en het specifieke forum geeft, en welke taal is gebruikt, wanneer je contact met ons opneemt.
    • Heb je hulp nodig om je mobiele gebruikers-ID te vinden? Leer hoe je je ID kunt vinden voor de mobiele games die je speelt.
  • E-mailadressen die verbonden zijn aan je vergrendelde, verbannen of geschorste EA-account.
    • Als je een mobiele game speelt, is je e-mailadres wellicht niet eraan gekoppeld. Stuur ons een e-mail met een e-mailadres dat gekoppeld is aan een EA-account, zodat je meer informatie kunt krijgen.
  • Gedetailleerde informatie over foutmeldingen of andere meldingen die je kreeg.
    • Vertel ons wat er aan de hand is en waarom we de maatregel die we op je account hebben getroffen moeten herzien.

Bekijk het artikel Hoe EA verbanningen en schorsingen werken voor meer informatie over wat er aan de hand is met je account en wat je eraan kunt doen.