Bepaal wat anderen over je kunnen zien in je EA-account en configureer je privacy-instellingen.

De privacy-instellingen van je EA-account helpen je op verschillende manieren. Je kunt je profiel vergrendelen, zodat niemand het kan bekijken. Of je kunt je profiel instellen zodat iedereen je kan zien en kan toevoegen als vriend. Je kunt ook bepalen of mensen je kunnen vinden met andere gekoppelde accounts, zoals PlayStation ID of Steam.

Bekijk de opties en stel ze in zoals jij dat wil. Verschillende instellingen maken het makkelijker om vrienden te vinden en contact te maken met anderen, terwijl je met andere opties privé kunt spelen, intimidatie kunt bestrijden en kunt genieten van je eigen persoonlijke game-ervaring.

Verander je privacy-instellingen

Open de instellingen van je EA-account en facturering en ga vervolgens naar het tabblad Privacy-instellingen.

Verander je e-mailvoorkeuren

Ga naar de instellingen van je EA-account en facturering en selecteer vervolgens E-mailvoorkeuren.

Zodra je je wijzigingen hebt aangebracht, klik je op Bijwerken om ze op te slaan.

Er zijn verschillende manieren om je profiel te configureren. Je kunt het volgende doen om je instellingen naar wens in te stellen.

Voorkeuren datagebruik

Gerichte in-game advertenties van EA

Deze instelling bepaalt welke gegevens worden gebruikt om advertenties, herinneringen en in-game aanbiedingen weer te geven die volgens ons interessant voor jou kunnen zijn. Als je deze optie uitschakelt (uitgeschakeld op het tabblad Privacy-instellingen), zie je misschien nog steeds advertenties van EA, maar zijn ze niet gebaseerd op gegevens die in EA-games zijn verzameld.

Voor mobiele games moet je je afmelden voor gerichte in-game advertenties in het instellingenmenu van je game.

Elke mobiele game is anders, maar zoek naar een optie met de woorden privacy of privacy-instellingen. Vanaf daar vind je de instelling voor gerichte in-game advertenties van EA om uit te schakelen.

Gerichte advertenties van EA op websites en platforms van derden

Deze instelling bepaalt of EA gegevens van je EA-account deelt met onze externe partners voor gerichte advertenties van EA op andere websites en platforms.

Privacy van je profiel

Wie kan mijn EA-accountprofiel zien...

Bepaal wie kan zien wat jij doet op EA Desktop of Origin. Met deze instelling kunnen we ook bepalen wie we aan je aanbevelen als mogelijke vriend. Er zijn vier opties om uit te kiezen:

• Iedereen - Iedereen kan je profiel zien, of ze nou vrienden van je zijn of niet. Iedereen kan als vriend worden aanbevolen.
  • Vrienden - Jouw vrienden kunnen je profiel bekijken.
  • Vrienden van vrienden - Jouw vrienden en hun vrienden kunnen zien wat jij op je profiel hebt staan. Dit zijn spelers die als vriend kunnen worden aanbevolen.
  • Niemand - Jij bent de enige die je prestaties, gamebibliotheek, vriendenlijst en verlanglijst kan bekijken. Je krijgt ook geen aanbevelingen van vrienden.

Gebruikers die mijn profiel kunnen zien, mogen mijn...

Wil je dat anderen jouw prestaties kunnen zien? Vink dan dit vakje aan. Zo niet, laat het dan leeg.

Hier kun je ook bepalen of je je echte naam wel of niet in je profiel wil weergeven. Zo niet, laat het dan leeg.

Toestaan dat gebruikers mij zoeken op...

Vink de vakjes aan van de manieren waarop andere spelers jouw profiel mogen vinden.

Als je een EA-account voor volwassenen hebt, kunnen andere spelers je mogelijk vinden via andere accounts die gekoppeld zijn aan je EA-account:

• Xbox-gamertag
  • PlayStation™Network online-id (PSN-id).
  • Nintendo-account
  • Naam Steam-account
  • Stadia-Naam

Andere spelers kunnen je vinden als ze het e-mailadres zoeken dat je gebruikt voor je EA-account.

Lijst met geblokkeerde gebruikers

Ervaar je problemen met een andere speler? Blokkeer ze dan gewoon. Door iemand te blokkeren verbreek je alle communicatie tussen jou en de andere speler wanneer je op een EA-platform bent, zoals games die je speelt via Origin of EA Desktop. Ze kunnen ook geen contact met je opnemen als je een EA-game op een ander platform speelt.

Wil je iemand van je lijst met geblokkeerde EA-gebruikers verwijderen? Je kunt mensen later altijd van je lijst verwijderen.

Als je iemand volledig wilt blokkeren, op welk platform je ook bent of welke game je ook speelt, bekijk dan deze nuttige artikelen:

Wil je op de hoogte blijven van alles over EA? Klik op het tabblad E-mailvoorkeuren rechts onder Privacy-Instellingen.

Vink het vakje aan naast "Ja, stuur me e-mails over producten, nieuws en evenementen van EA in overeenstemming met het Privacy- en cookiebeleid van EA." We sturen je van tijd tot tijd e-mails met het laatste nieuws van EA.

Kies ook de Frequentie van de e-mails die je ontvangt. Je kan kiezen voor altijd, wekelijks of maandelijks.

Kies vervolgens de games waar je het meeste over wil weten. Ze zijn te kiezen onder Voorkeur games. Zo zorg je dat wij jou informatie sturen over de games die jij het interessantst vindt.

Je kan ook je Voorkeur platforms aangeven. Speel je het meest op de Xbox One? Klik er dan op om hem te selecteren. Speel je op PlayStation 4 en mobiel? Klik op beide.

Wil je geen e-mails meer van ons ontvangen? We zullen je missen, maar je kan je Voor alles uitschrijven om het contact the beëindigen.