Zodra je je gamecode verzilverd hebt, volg je deze stappen om je editiebundel, DLC of Premium content te downloaden op je PlayStation.

Zo kun je de add-ons die je op de PlayStation bezit bekijken en downloaden:

PlayStation 5

1. Ga naar Gamespagina.
  2. Selecteer Gamebibliotheek om een volledige lijst met je gekochte games te bekijken.
  3. Selecteer je game.
  4. Ga naar de Gamehub en scrol naar rechts naar de sectie Add-ons .
  5. Je ziet alle add-ons die beschikbaar zijn voor je game.
    • Je kunt add-ons die je hier bezit downloaden en installeren, of ze kopen als je ze nog niet bezit.

PlayStation 4

1. Sluit je game af als die nog draaide.
  2. Ga naar je Bibliotheek.
  3. Kies Gekocht.
  4. Selecteer je game.
    • Als je een Battlefield-game installeert en je Premium hebt, vergeet dan niet ook je Premium-pas te downloaden.
  5. Scrol omlaag naar Playstation Store en open Mijn add-ons.
  6. Zoek je bonus- of Premium content in de lijst en start de download. Dit kan van enkele minuten tot een half uur duren. Geniet terwijl je wacht van een lekker hapje of drankje.
  7. Zodra de download voltooid is, wacht je tot de content geïnstalleerd is en start je je game weer op.

Asl je DLC gedownload is en je je PlayStation opnieuw opgestart hebt maar de game je DLC nog steeds niet herkent, kun je proberen je licenties te herstellen:

PlayStation 5

1. Tik in het Thuisscherm op het hoofdmenu voor Instellingen.
  2. Kies Gebruikers en accounts.
  3. Selecteer Overige.
  4. Selecteer Licenties herstellen.
  5. Wacht tot alles voltooid is en probeer de add-ons opnieuw te downloaden.

PlayStation 4

1. Ga vanuit het hoofdmenu van je PlayStation 4 naar Instellingen.
  2. Kies PSN en vervolgens Licenties herstellen.
  3. Je ziet een melding op je scherm dat je licenties hersteld zijn.
  4. Start je game opnieuw op en probeer het opnieuw.