Als je lid bent van Xbox Game Pass Ultimate of Xbox Game Pass voor PC, is EA Play bij je lidmaatschap inbegrepen. Hier kun je zien hoe dat werkt.

Xbox Game Pass is een abonnementsvorm voor de Xbox en pc waarmee je meer dan 100 games kunt spelen. Er zijn een verschillende soorten Xbox Game Pass-lidmaatschappen.

Xbox Game Pass Ultimate is voor zowel de Xbox als de pc, inclusief EA Play voor zowel pc als Xbox.

Xbox Game Pass voor PC is voor pc-games, inclusief EA Play voor PC.

Xbox Game Pass voor console bevat geen EA Play.

Hoe werkt Game Pass met EA Play?

Xbox Game Pass Ultimate-leden hebben EA Play op de Xbox One, Xbox Series X|S en Windows 10 via de EA app. Xbox Game Pass voor PC-leden hebben EA Play voor PC op Windows 10 via de EA app.

Meer informatie over EA Play voor PC en EA Play voor Xbox.

Je moet de EA app downloaden om EA Play via het Xbox Game Pass-lidmaatschap te gebruiken. Je kunt Origin niet gebruiken om toegang te krijgen tot de EA Play-bibliotheek.

Lees meer over de EA app en het downloaden ervan.

Ben je Game Pass Ultimate-lid en speel je voor het eerst op Windows 10? Je moet je Xbox-console-account en pc aansluiten om toegang te krijgen tot EA Play. Hiervoor start je een spel vanuit de Play List via de Xbox-app op de pc. Nu kun je de EA app in de toekomst gebruiken.

Krijg ik korting op digitale EA-content?

Ja! Je Xbox Game Pass-abonnement geeft je een volledig EA Play-lidmaatschap, inclusief 10% korting op volledige games, DLC en nog veel meer.

Game Pass Ultimate-leden kunnen hun korting gebruiken in de Microsoft Store of de EA app Store, terwijl Game Pass voor PC-leden hun korting alleen kunnen gebruiken in de EA app Store. Origin biedt geen ondersteuning voor het EA Play- en Xbox Game Pass-lidmaatschap.

Extra Xbox Game Pass-ledenkortingen zijn niet van toepassing op digitale EA-content.

Hoe zit het met EA Play Pro?

EA Play Pro is een exclusief lidmaatschap voor de pc, dat apart verkrijgbaar is.

Het EA Play-lidmaatschap op de Xbox van EA Play voor Xbox-leden die lid worden van Xbox Game Pass Ultimate wordt automatisch opgezegd, en alle resterende tijd wordt afgerond en geconverteerd naar Xbox Game Pass Ultimate-tijd in een verhouding van 3:1. Dat betekent dat als je nog 90 dagen EA Play voor Xbox-lidmaatschap over hebt, deze worden geconverteerd naar 30 dagen Xbox Game Pass Ultimate.

Wat als ik al een Game Pass heb, maar EA Play voor PC apart heb gekocht in de Origin of de EA app Store?

Het EA Play voor PC-lidmaatschap wordt niet automatisch opgezegd, en de resterende tijd van het EA Play-lidmaatschap wordt niet geconverteerd naar Xbox Game Pass Ultimate- of Xbox Game Pass voor PC-tijd.

Je kunt je EA Play voor PC-lidmaatschap beheren, inclusief opzegging, op het portaal met EA-accountinstellingen.

Lees de Xbox-FAQ voor antwoorden op meer vragen die je misschien hebt.

Lees onze artikels over EA Play voor alle platforms.

Je kunt ook om hulp van onze spelerscommunity vragen op onze forums op Answers HQ.

Heb je nog steeds hulp nodig?