Bekijk hoe je je EA Play-lidmaatschap voor de PC kunt upgraden naar EA Play Pro voor extra voordelen, zoals onbeperkte toegang tot onze nieuwste games.

EA Play Pro is niet beschikbaar in Brazilië.

EA Play Pro is een premium niveau van lidmaatschap voor EA Play voor de PC waarmee je de nieuwste en beste EA-games kan spelen voordat anderen toegang krijgen. Je krijgt tevens:

• onbeperkte toegang tot al onze beste games en gloednieuwe releases.
  • toegang tot de beste edities van onze topgames met alle toegevoegde extra's, waaronder in-game beloningen, seizoenspassen en premium spelerscontent.
  • vroegtijdige toegang tot bepaalde nieuwe games, nog vóór hun publieke release.
  • 10% korting* op digitale EA-aankopen, waaronder volledige games, uitbreidingen, punten en meer.

Als je al een EA Play voor PC-lidmaatschap hebt, maar klaar bent om voor Pro te gaan:

1. Ga naar je EA-accountinstellingen.
  2. Klik in het navigatiepaneel aan de linker kant op EA Play.
  3. Naast lidmaatschap klik je op Wijzigen.
  4. Klik op de volgende pagina op Abonnement wijzigen.
  5. Selecteer of je wilt upgraden naar het maandelijkse of jaarlijkse lidmaatschap voor EA Play Pro, klik vervolgens op Wijziging bevestigen.

Gefeliciteerd! Nu kun je alles uit je lidmaatschap halen met EA Play Pro.

Wanneer we je betaling voor de upgrade hebben ontvangen, storten we het bedrag voor de resterende periode van je EA Play-lidmaatschap terug op je rekening. Die terugbetaling wordt uitgevoerd naar je oorspronkelijke betalingsmethode.

Ervaar je moeilijkheden? Kijk hier hoe je hulp kan krijgen bij mislukte terugbetalingen.

Kan ik ook een stap terug doen?

Volg daarvoor dezelfde stappen als om te upgraden, maar kies EA Play in plaats van EA Play Pro:

1. Ga naar je EA-accountinstellingen.
  2. Klik in het navigatiepaneel aan de linker kant op EA Play.
  3. Naast lidmaatschap klik je op Wijzigen.
  4. Klik op de volgende pagina op Abonnement wijzigen.
  5. Selecteer of je wilt overstappen naar het maandelijkse of jaarlijkse abonnement voor Basic, klik vervolgens op Wijziging bevestigen.

Wanneer je hebt bevestigd, blijf je toegang houden tot je EA Play Pro-lidmaatschap totdat de huidige betalingscyclus is verlopen.

Wat gebeurt er met mijn games?

Wanener je upgradet naar EA Play Pro, kun je gewoon verder spelen waar je gebleven was.

Als je een stap terug doet naar EA Play:

• Nu heb je wellicht geen toegang hebt tot dezelfde games die je speelde met EA Play Pro als ze niet zitten bij het EA Play-lidmaatschap. Dat geldt bijvoorbeeld voor een aantal van onze meest recentelijk uitgebrachte games, maar soms ook voor enkele andere games.
  • De games in The Play List kunnen andere edities zijn dan degene die je voorheen speelde. Het kan dus zijn dat je geen toegang meer hebt tot alle DLC en content.

Als je een van onze games hebt gepre-orderd die je nu bij je EA Play Pro-lidmaatschap krijgt, kun je je pre-order annuleren:

• Open je Bestelgeschiedenis.
  • Zoek je reservering.
  • Klap de details van die bestelling uit door op + (plus) te klikken.
  • Klik op Annuleren onder de kop Pre-order.

Ervaar je problemen met facturering of heb je andere problemen met EA Play?

Als je problemen ondervindt bij het ontvangen van een terugbetaling of als je andere problemen hebt met EA Play, kijk dan in onze gids voor probleemoplossing voor EA Play.

*Er zijn voorwaarden, beperkingen en uitsluitingen van toepassing. Zie ea.com/ea-play/terms voor meer informatie.