Ben je blij met je nieuwe game? Wij ook. Meld je aan op je EA-account, bekijk de regels, controleer je beveiligingsgegevens en #GetInTheEAGame.

Als je geen toegang hebt tot je EA-account, kan dat op de dag van de release voor vertraging zorgen. En dat willen we natuurlijk niet.

Kijk hoe we je kunnen helpen en #GetInTheEAGame.

Account bijwerken Systeemvereisten pc Verzilvering code Download- of installatieproblemen Nintendo Switch Hulp nodig?

We hebben 5 simpele stappen om je account bij te werken en klaar te zijn om te spelen.

Je account bijwerken:

1. Ga naar Account en facturering in de instellingen van je EA-account.
  2. Kies het tabblad Info over mijzelf.
    • Dit scherm is te bereiken via de Origin-client, origin.com of ea.com.
  3. Klik op Bewerken om je ID, naam, e-mailadres en geboortedatum bij te werken, of wijzig je land en taal.
  4. Voer de code in die we je sturen om je identiteit te bevestigen, om vervolgens te veranderen wat je maar wilt!

Stap 1: zorg ervoor dat je e-mailadres up-to-date is

Het is uiterst belangrijk om je EA-account aan je huidige e-mailadres te koppelen. Dit e-mailadres is nodig om toegang tot je account terug te krijgen indien je het wachtwoord bent vergeten of om informatie bij te werken.

Zet je e-mailadres over van het ene naar het andere account als je een ander e-mailadres hebt of als je geen toegang meer hebt tot het oorspronkelijke e-mailadres.

Secundair e-mailadres toevoegen

Met een secundair e-mailadres kun je je wachtwoord herstellen als je geen toegang meer hebt tot je EA-account en primaire e-mailadres.

Lees ons artikel voor meer informatie over het bijwerken van de gegevens van je EA-account.

Stap 2: stel aanmeldingsverificatie in

Met aanmeldingsverificatie kun je jouw account gemakkelijk veilig houden. Zorg ervoor dat je verificatiecodes ontvangt, zodat je je kan aanmelden.

Speel je FIFA? Hiervoor is aanmeldingsverificatie verplicht.

Stap 3: controleer je wachtwoord

Reset je wachtwoord als je hem bent vergeten of wilt bijwerken.

Stap 4: koppel je accounts

Als je al eerder een van onze games hebt gespeeld, dan is het waarschijnlijk al in orde. Controleer toch voor de zekerheid even voordat je gaat spelen:

Stap 5: speel volgens de regels

Zoals de meeste games hebben ook wij regels. Deze regels zorgen ervoor dat jij en andere spelers veilig en onbezorgd EA-games kunnen spelen.

Lees ze, hou van ze, en leef ze na.

Speel je op pc? Kijk voordat je gaat spelen of je computer voldoet aan de minimale systeemvereisten voor de game.

Zo kun je de systeemvereisten voor games op EA Desktop bekijken:

De EA Desktop App is momenteel in bèta, dus alleen bepaalde spelers hebben toegang. Kom meer te weten in dit artikel.

1. Klik in de EA Desktop Store op een game voor meer informatie via de Game Hub.
  2. Scrol naar de bodem van de pagina. Hier zie je de systeemvereisten voor de game.

Zodra je je specificaties hebt gecontroleerd, gebruik je ons artikel over het downloaden en spelen van games om te gaan spelen.

Zo kun je het controleren op Origin:

1. Zoek de game in de Store op origin.com of in de Origin-client.
  2. Klik erop om de gamedetails te openen.
  3. Klik op Systeemvereisten om de minimale vereisten te bekijken.

Gebruik onze tips om je codes voor de PC, PlayStation en Xbox te gebruiken.

Stap 1: vind je code

Als je een fysiek exemplaar van een game gekocht hebt, zit elke code die je krijgt in de verpakking of op de bon van de winkel waar je hem gekocht hebt. Als je een digitaal exemplaar van een game gekocht hebt, wordt je code per e-mail verstuurd als je er een nodig hebt. Als je geen code krijgt voor een digitaal exemplaar, dan kan het zijn dat de game al direct op je account staat, zodat je je meteen kunt aanmelden om te spelen.

Je code bestaan uit cijfers en letters en zien er ongeveer zo uit: ABCD-1234-EFGH-5678

Tip: lees je code achterstevoren terug nadat je hem hebt ingevuld. Op die manier zie je fouten sneller.

Stap 2: je code verzilveren

PC

Vergeet niet je aan te melden op het EA-account waaraan je de game wilt toevoegen.

1. Ga naar Account en facturering in de instellingen van je EA-account.
  2. Klik op het tabblad Productcode verzilveren.
  3. Voer je productcode in en klik op Volgende.

PlayStation, Xbox en Nintendo Switch

Ik heb problemen met downloaden. Wat kan ik doen?

Bekijk onze tips om je verbinding te verbeteren en problemen op te lossen.

Speel je op PlayStation?

Speel je op Xbox?

Ik weet niet zeker of mijn game geïnstalleerd is

Als het goed is, worden digitale exemplaren van games geïnstalleerd op je systeem zodra de download is voltooid.

Als je hulp nodig hebt bij het installeren van je games:

Als de installatie bevriest, vastloopt of mislukt, is het spelbestand tijdens het downloaden mogelijk beschadigd.

We raden je aan om alle bestanden die tijdens de installatieprocedure zijn geïnstalleerd handmatig te verwijderen, en de game daarna opnieuw te downloaden en te installeren.

Zodra je het spel hebt geïnstalleerd, herstart je het spel of de computer. Op deze manier weet je zeker dat het systeem controleert op game-updates.

Zorg ervoor dat je een Nintendo-account en een EA-account hebt.

Je hebt zowel een EA-account als een Nintendo-account nodig om onze games voor Nintendo Switch te spelen, waaronder FIFA Ultimate Team (FUT).

1. Volg onze stappen om je EA-account aan te maken.
    • Heb je al een EA-account? Je kan deze stap overslaan. Zorg ervoor dat je kan inloggen, zodat je klaar bent om te spelen.
  2. Volg Nintendo’s stappen om je Nintendo-account aan te maken.

Hoe zit het als ik een kinderaccount heb?

Als je in de Europese Unie woont, kan de minimumleeftijd voor een account voor volwassenen in je land zijn gewijzigd ten gevolge van de General Data Protection Regulation (GDPR) / Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Indien de GDPR/AVG de minimumleeftijd voor een account voor volwassenen verlaagt, kom je mogelijk eerder in aanmerking voor een account voor volwassenen.

EA-account

• Ouders moeten een eigen EA-account aanmaken voordat ze er een voor hun kind aanmaken.
  • Gebruik jouw e-mailadres om het account aan te maken. Dit wordt het e-mailadres van de ouder voor het account van je kind.
    • Als je contact met ons wil opnemen met vragen over jouw account of dat van je kind, gebruik daar dan het ouderaccount voor.
  • Volg onze stappen om een account voor je kind aan te maken.

Nintendo-account