Om FIFA Ultimate Team (FUT) een veilige ervaring voor alle spelers te houden, speel je volgens de FIFA-regels om de Transfermarkt te ontgrendelen.

Zorg dat je je bij het juiste EA-account aanmeldt dat gekoppeld is aan je game.

Heb je hulp nodig bij het aanmelden? Gebruik deze stappen om je wachtwoord te herstellen of om uit te vinden welk e-mailadres je nodig hebt om je aan te melden.

We weten dat toegang krijgen tot de Transfermarkt belangrijk voor je is. Dus dit moet je weten over het toegang krijgen:

Let op: onze adviseurs kunnen geen toegang tot de FIFA-Transfermarkt verlenen en kunnen je niet vertellen wanneer je toegang krijgt.

Als je helemaal nieuw bent in FIFA Ultimate Team (FUT), moet je toegang tot de Transfermarkt verdienen voordat je hem kunt gebruiken.

Als je in vorige FIFA-games toegang hebt gehad tot de Transfermarkt, krijg je mogelijk meteen toegang als je FUT-account een goede reputatie heeft. Maar als je opnieuw toegang moet krijgen voor FIFA 23, lees dan verder.

Hoelang het duurt om de Transfermarkt te ontgrendelen hangt van verschillende factoren af

• Je accountgeschiedenis en of het account een goede reputatie heeft volgens de FIFA-regels.
  • Hoeveel verschillende FUT-accounts je gebruikt op hetzelfde apparaat.
  • Hoeveel dagen je actief FUT hebt gespeeld.
    • Een actieve dag is als je drie volledige wedstrijden in FUT hebt gespeeld en aangemeld bent bij de Web- of Companion-app binnen een kalenderdag, volgens UTC-tijdzones, per FUT-account.

Als je meer dan drie wedstrijden per dag speelt, vergroot dat niet de kans om de Transfermarkt te ontgrendelen.

Hier zijn een paar voorbeelden van hoelang het kan duren

• Voor een FUT-account dat een goede reputatie heeft en het enige account is dat is aangemaakt of waarbij is aangemeld vanaf een apparaat, zorgt twee actieve dagen spelen normaal gesproken voor toegang.
  • Voor een FUT-account dat overal aan voldoet en niet het enige FUT-account is dat is aangemaakt of waarbij is aangemeld vanaf een apparaat, zijn er minstens vier actieve dagen nodig voor toegang. Afhankelijk van het aantal FUT-accounts dat wordt gebruikt op een apparaat, kan het langer duren.
    • Dat betekent dat als je je apparaat deelt met familieleden of vrienden die ook FUT spelen, het mogelijk meer tijd kost om voor elk FUT-account toegang te krijgen.

Hoe weet ik of ik toegang heb gekregen?

We sturen een bericht naar je FUT-account in de game om je te laten weten dat je toegang hebt ontgrendeld. Je kunt ook in de Web- of Companion-app kijken of je toegang hebt.

Iets om niet te vergeten: als je de Web- en Companion-app na 17 oktober 23:59 uur UTC wilt blijven gebruiken, moet je een exemplaar van FIFA 23 kopen.

Bericht in de app dat luidt

Als je dit bericht krijgt, is je account geblokkeerd voor de Transfermarkt in de Web- en Companion-app vanwege het overtreden van onze regels. Je zou nog steeds de Transfermarkt in de game moeten kunnen gebruiken op je pc of console.

Wanneer je de regels overtreedt, sturen we een e-mail met meer informatie naar het e-mailadres dat aan je EA-account gekoppeld is. Zie je hem niet? Controleer ook je map voor ongewenste of spam-mails.

Bericht in de app dat luidt

Dit bericht betekent dat je account geblokkeerd is voor de Transfermarkt, zowel in de game als in de Web- en Companion-app, vanwege het overtreden van onze regels.

Kan mijn blokkering voor de Transfermarkt ongedaan worden gemaakt?

Als je een blokkering of ban op je account krijgt, sturen we je een e-mail waarin wordt uitgelegd waarom dat gebeurt. We nemen deze maatregelen om ervoor te zorgen dat onze community's positief, leuk, eerlijk en veilig voor iedereen blijven.

Wat gebeurt er als ik geblokkeerd was voor de Transfermarkt in FIFA 22?

Je blokkering voor de Transfermarkt wordt niet overgezet naar FIFA 23, maar je moet wel opnieuw toegang verdienen met gebruik van bovenstaande informatie.