Bundel Expansion Packs, Game Packs en Accessoirespakketten als je De Sims 4 voor pc en Mac via de EA app koopt — en krijg downloadbaar materiaal goedkoper dan wanneer je het afzonderlijk moet kopen.

Wat is een bundel? Wat kan ik samenstellen? Waar kan ik samenstellen? Wat kan ik niet doen?

Koop de basisgame De Sims 4 samen met Expansion Packs, Accessoirespakketten en Game Packs om geld te besparen en tegelijkertijd meer materiaal te krijgen.

Bij een De Sims 4 Sale kunnen pakketten/packs die niet in de aanbieding zijn, niet worden toegevoegd aan een bundel die je aan het samenstellen bent.

Ik heb de basisgame al

Je kunt een bundel samenstellen met van één exemplaar van elk type pack/pakket: Expansion Pack, Accessoirespakket en Game Pack.

Iedereen die EA Play voor de pc heeft, heeft toegang tot de basisgame. Als je EA Play annuleert, zul je de basisgame moeten kopen of je abonnement opnieuw moeten activeren om toegang te krijgen tot de packs/pakketten die je koopt. Kom meer te weten over EA Play-lidmaatschappen.

Ik heb de basisgame niet

Als je de basisgame niet in je bezit hebt en geen EA Play hebt, kun je alleen een bundel samenstellen van de basisgame met Expansion Packs.

• Je kunt geen Game Packs of Accessoirespakketten aan deze bundel toevoegen.
  • Je kunt wel andere pack- of pakketbundels kopen zodra je deze in je bezit hebt.

Als je alles van één pack- of pakkettype hebt, kun je geen bundel samenstellen.

Wat als ik De Sims 4 heb, maar niet bij Mijn games staat?

Origin of de EA app weten niet dat jij de game bezit. Zorg dat je inlogt op het juiste EA-account waar De Sims 4 op staat, zodat je de game niet per ongeluk opnieuw koopt.

Origin

1. Ga naar origin.com.
  2. Hou de cursor boven Bladeren door games en dan boven De Sims.
  3. Klik op Een De Sims 4 Bundel samenstellen.

De EA app

Je moet de basisgame De Sims 4 al hebben om bundels via de EA app samen te kunnen stellen.

1. Open de EA app.
  2. Zoek De Sims 4.
  3. Klik op Bundelen en opslaan.
  • Je kunt een bundel niet als cadeau geven.
  • Bundels zijn alleen beschikbaar op de pc en Mac.
  • Je kunt geen bundels voor basisgames bouwen in de EA app Store.