Met De Sims 4 Legacy Edition kun je de game met een niet-ondersteund besturingssysteem spelen. Ontdek of je systeem niet langer ondersteund wordt en hoe je het kunt downloaden.

De Sims 4 Legacy Edition is een gratis editie van De Sims 4 en De Sims 4 Deluxe-versie voor spelers op niet-ondersteunde besturingssystemen. Het is niet beschikbaar voor nieuwe Simmers, alleen voor mensen die de game al in hun bezit hebben.

Waarom gebeurt dit?

Later dit jaar zullen we De Sims 4 niet langer ondersteunen op Non-Metal OSvoor Mac of de 32-bit-versie voor PC. Als je niet zeker weet of je Mac Metal ondersteunt, Kijk hier .

Lees meer over onzesysteemvereisten als je nog steeds niet zeker weet of je de Legacy Edition nodig hebt.

Als je moet overschakelen naar De Sims 4 Legacy Edition, kun je een foutmelding krijgen met het bericht 'Kan niet starten vanwege ontbrekende spelgegevens'.

Overschakelen is makkelijker dan ooit. Je hoeft alleen maar De Sims 4 Legacy Edition te downloaden en de game te starten.

Als je een Mac gebruikt, kun je de game alleen starten via de Origin-client. Je kunt de game niet starten vanaf het bureaubladicoontje.

Om de game te starten:

1. Klik op het Origin-icoontje op je bureaublad of Dock.
  2. Ga naar Mijn gamebibliotheek.
  3. Klik met de rechtermuisknop opDe Sims 4en klik opSpelen.
    Klik met de rechtermuisknop op de tegel van De Sims 4 en klik op Spelen

Je opgeslagen spelbestanden worden automatisch overgezet. Je kunt ze vinden met deze stappen.

1. Ga vervolgens naar jouw Documenten.
  2. Open Electronic Arts.
  3. Je ziet twee mappen:De Sims 4enDe Sims 4 Legacy Edition.
    • Opmerking: omdat je opgeslagen spelbestanden automatisch worden overgezet, hebben beide mappen dezelfde informatie als je de Legacy Edition voor het eerst downloadt.

Legacy Edition-opslagbestanden zijn altijd over te zetten naar standaard De Sims 4-games.

Standaard zijn De Sims 4-games alleen over te zetten naar Legacy Edition-games als het opgeslagen spelbestand is gegenereerdvóórde Legacy Edition-update voor de basisgame.

Je kunt vóór oktober 2019 alle vorige Expansion Packs, Accessoirespakketten en Game Packs downloaden en gebruiken. De Sims 4 Studentenleven en alle releases daarna worden niet ondersteund in de Legacy Edition.

Klik op Meer weergevenom een volledige lijst met Expansion Packs, Game Packs en Accessoirespakketten te zien die beschikbaar zijn voor de Legacy Edition.

Expansion Packs

• Aan het Werk
  • Beleef het Samen
  • Stedelijk Leven
  • Honden en Katten
  • Jaargetijden
  • Word Beroemd
  • Eiland Leven

Game Packs

• In de Natuur
  • Wellnessdag
  • Uit Eten
  • Vampiers
  • Ouderschap
  • Jungle Avonturen
  • StrangerVille
  • Magisch Rijk

Accessoirespakketten

• Luxe Feestaccessoires
  • Perfecte Patio
  • Coole Keukenaccessoires
  • Griezelige Accessoires
  • Filmavond Accessoires
  • Romantische Tuinaccessoires
  • Kinderkamer Accessoires
  • Achtertuin Accessoires
  • Bowlingavond Accessoires
  • Fitness Accessoires
  • Peuter Accessoires
  • Wasgoed Accessoires
  • Mijn Eerste Huisdier Accessoires
  • Moschino

Extra downloadbare content (DLC)

• Feestbeest
  • Dierenhoedjes
  • Tot in de vroege uurtjes
  • Feestdagenpakket
  • Magere Heins Magere Gitaar
  • Familieportret

De galerie, banners en sociale functies werken niet meer samen met de Legacy Edition. Je ontvangt geen content of bugoplossingen en als je andere Expansion Packs, Accessoirespakketten en Game Packs wilt kopen die zijn uitgebracht vóór De Sims 4 Studentenleven, moet je dat doen in de Origin Store.

Je hebt nog steeds toegang tot Mijn bibliotheek. Om te zorgen dat je al je favoriete creaties opslaat, volg je deze stappen omcontent uit de galerie op te slaannaar je bibliotheek.

Als je je computer bijwerkt om te voldoen aan onze nieuwstesysteemvereistenkun je De Sims 4 als normaal starten.

Volg de stappen hieronder om over te schakelen naar de 64-bit-versie van De Sims:

1. Zoek De Sims 4 in Mijn gamebibliotheek in Origin.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de gametegel en kies Speleigenschappen.
  3. Schakel naar Geavanceerde startopties.
  4. Klik op het vervolgkeuzemenu onder Bij het starten van dit spel... en selecteer De Sims 4™ 64 Bit.

Als je overschakelt naar een nieuwe computer, kun je de onderstaande stappen gebruiken om opgeslagen spelbestanden naar de standaard game over te zetten.

1. Ga vervolgens naar jouw Documenten.
  2. Open Electronic Arts.
  3. Kopieer de map met de titelDe Sims 4 Legacy Edition.
  4. Zet het bestand over naar dezelfde map (Documenten/Electronic Arts) op je nieuwe computer en verander de titel inDe Sims 4.
  5. Start de game op.