Bereid je voor om te spelen. We laten je zien hoe je je nieuwe EA-account kunt aanmaken, zodat je games kunt gaan spelen.

Stel je nieuwe account hier in op EA Help. Klik bovenaan op een pagina op Inschrijven.

Je kunt ook een account aanmaken zodra je de EA-app of de Origin-client hebt gedownload.

Configureer je account

Bij het aanmaken van je nieuwe EA-account hebben we wat informatie van je nodig om je beter te leren kennen.

We vragen je om:

• je e-mailadres – zodat we contact kunnen houden.
    • Tip: we raden je aan om een e-mailadres te gebruiken waar je altijd toegang toe hebt. In plaats van een privé e-mailprovider, zoals van school of op het werk, is het beter om een gratis adres te gebruiken van bijvoorbeeld Yahoo of Gmail. Daar kan je je account en wachtwoord makkelijker herstellen indien dat ooit nodig is.
  • een openbare ID – zo zul je bekend staan in je games, op onze websites, en onze forums op Answers HQ. Als je er ooit moe van wordt, kun je het veranderen.
  • een wachtwoord om het veilig te houden – kies iets dat je kunt onthouden en bewaar het veilig. De veiligheid van jouw account is voor ons heel belangrijk.
  • het land waarin je woont – zodat we weten wat past bij jou en je omgeving.
  • je geboortedatum – zodat we zeker weten dat je oud genoeg bent om van al onze games te genieten.

Speel je op een computer?

Speel je op console? Kijk dan hoe je je consoleaccounts aan je EA-account kunt koppelen.