Kijk in de instellingen van je EA-account om je e-mailadres, EA-ID, wachtwoord en andere gegevens bij te werken.

Gegevens bijwerken Je wachtwoord herstellen Accounts koppelen Meer hulp

Je kunt alle accountgegevens (zoals je e-mailadres, naam, geboortedatum en meer) bijwerken, maar er kunnen beperkingen zijn op basis van de wetten van je land, en je id kan maar eens in de 72 uur worden gewijzigd.

Accounts van mensen onder de 18 worden beschouwd als accounts van minderjarigen, en het is niet mogelijk om de leeftijd van deze accounts zelf te veranderen. Als je per ongeluk je account minderjarig hebt gemaakt, neem dan contact met ons op, zodat we je kunnen helpen bij het updaten.

Bewerk je basisgegevens

1. Ga naar Account en facturering in de instellingen van je EA-account.
  2. Kies het tabblad Info over mijzelf
  3. Klik op Bewerken naast:
    • Basisinformatie om je EA-ID, weergavenaam, echte naam en geboortedatum bij te werken.
    • E-mailadres om het e-mailadres dat bij ons bekend is bij te werken.
    • Regio-instellingen om het land waar je woont of je taal bij te werken.
  4. Voer de code in die we je sturen om je identiteit te bevestigen, om vervolgens te veranderen wat je maar wilt!

Tip: we raden je aan om een e-mailadres te gebruiken waar je altijd toegang toe hebt. Privé e-maildomeinen, zoals de e-mailadressen die je op school van het werk krijgt, kunnen verlopen wanneer je afstudeert of ergens anders gaat werken. Gratis providers, zoals Yahoo en Gmail, stellen je in staat om je account en wachtwoord makkelijk te herstellen indien dat ooit nodig is.

Heb je geen toegang meer tot het e-mailadres waarmee je je account aanmaakte? Je kunt e-mailadressen overzetten van het ene naar het andere account of onze stappen volgen om in te loggen.

Secundair e-mailadres toevoegen

Met een secundair e-mailadres kun je je wachtwoord herstellen als je geen toegang meer hebt tot je EA-account en primaire e-mailadres.

1. Ga naar het onderdeel Secundair e-mailadres van het tabblad Beveiliging van je EA-account.
  2. Klik op Secundaire e-mailadres toevoegen.
  3. Voer een ander e-mailadres in dan het e-mailadres van je EA-account.
  4. Meld je aan bij dat e-mailadres en zoek ons bericht met de beveiligingscode erin.
  5. Voer je beveiligingscode in in het verificatiescherm van de instellingen van je EA-account.

Zodra je je secundaire e-mailadres hebt ingesteld, ontvang je op beide e-mailadressen dezelfde instructies en bevestigingen voor het herstellen van je wachtwoord wanneer je je wachtwoord reset.

Klik op deze link om je EA-wachtwoord te herstellen als je het bent vergeten.

Heeft je kind een account? Zo kun je het wachtwoord van het account van je kind herstellen.

Als je een van onze games wil spelen op een platform, moet je je Xbox-gamertag of PlayStation™Network online-id aan je EA-account koppelen.

Je kunt ook je Facebook-ID aan je EA-account koppelen.