Koppel je EA-account aan Prime Gaming om loot, beloningen en meer te verdienen.

Amazon-account koppelen Ontkoppelen Belangrijk om te weten: Hulp nodig?

Je kunt je EA-account aan slechts één Amazon-account koppelen. Controleer of het Amazon-account dat je koppelt het account is waar je gedurende de hele levensduur van je EA-account toegang tot hebt, anders kun je mogelijk geen loot meer inwisselen op je gekoppelde EA-account. Nadat je er een gekoppeld hebt aan je EA-account, kun je je EA-account niet meer koppelen aan andere Amazon-accounts.

1. Ga naar Prime Gaming en klik op Aanmelden bovenaan de pagina. Zorg dat je aangemeld bent op het Amazon-account dat je wilt koppelen aan je EA-account.
  2. Ga terug naar de beginpagina van Prime Gaming.
  3. Zoek de loot die je wilt claimen en klik op Claimen.
  4. Je gaat naar een nieuwe pagina waar je alle beschikbare, eerdere en toekomstige beloningen kunt zien.
  5. Klik op Nu verzilveren op de beloning die je wilt hebben.
  6. Er verschijnt een venster met de gegevens van je Amazon Prime-account. Bevestig dat dit het account is waarop je je content wil hebben. Zo niet, klik dan op Ander Amazon-account om het juiste account in te stellen.
  7. Klik op Ga naar Electronic Arts.
  8. Je wordt doorgestuurd naar een nieuwe pagina. Je moet je mogelijk opnieuw aanmelden bij je Amazon-account. Gebruik hetzelfde dat je in de eerste stap gebruikt hebt en klik op Aanmelden.
  9. Er wordt gevraagd of je Electronic Arts toegang wilt geven tot je Amazon-account. Klik op Toestaan.
  10. Klik op Terug naar Amazon.
  11. Klik op Claim voltooien.

Als je je loot niet hebt gekregen na het koppelen van accounts

1. Open een nieuw browservenster in privé- of incognitomodus.
  2. Gebruik deze link om je content opnieuw te claimen. Volg de stappen hierboven als je wordt gevraagd om je EA-account opnieuw te koppelen.
  3. Zodra je opnieuw gekoppeld hebt, gaan alle uitstaande items nu naar je gekoppelde persona.

Neem contact op met Amazon als je nog steeds problemen ondervindt

Als je je spullen na de voorgaande stappen nog steeds niet hebt, neem dan contact op met Amazon.

1. Ga naar de ondersteuningspagina van Prime Gaming.
  2. Klik op Algemeen.
  3. Selecteer Games en loot en klik vervolgens op Contact opnemen onderaan de pagina.
  4. Klik op Algemeen, vervolgens op Kan Prime Gaming-loot niet verzilveren.
  5. Kies bij Contact opnemen via welk kanaal je hulp wilt krijgen.

Als je al eerder een EA-account gekoppeld hebt aan een ander Amazon-account, kun je niet weer een nieuw Amazon-account aan je bestaande EA-account koppelen. Je kunt alleen je oorspronkelijke Amazon-account koppelen aan je EA-account.

1. Ga naar je Verbindingen. Je moet je mogelijk aanmelden.
  2. Zoek Amazon en klik op Ontkoppelen.

Let op: als je je account onlangs hebt ontkoppeld en vervolgens weer gekoppeld, dan kun je je account pas na zes maanden weer ontkoppelen.

Als je al eerder een EA-account aan een ander Amazon-account hebt gekoppeld, kun je het niet aan een nieuw account koppelen.

• Zorg voordat je beloningen claimt altijd dat je het juiste EA-account of platform-account gekoppeld hebt aan je Amazon-account.
  • Content is alleen beschikbaar op het eerste platform waarop je de game start na het claimen van content.
  • Twitch.tv is om Twitch-streams te bekijken. Voor games als Madden NFL kun je drops krijgen door bepaalde Twitch-streams te bekijken of door mee te doen aan een verloting.
  • Prime Gaming is voor Amazon-accounts. Als je een Prime Gaming-lid bent, kun je loot en beloningen voor onze games ontvangen.

Neem contact op met Amazon Support voor hulp met:

Als je problemen ondervindt met je Prime Gaming-beloningen, praat dan met een van onze adviseurs via de telefoon, chat of e-mail door op een EA Help-pagina te klikken op Neem contact met ons op.