Koppel je EA-account aan Twitch om drops te verdienen voor het bekijken van streams.

Twitch-account koppelen Twitch ontkoppelen Hulp nodig?
  1. Ga naar ea.com/twitchlinking en meld je aan of maak een account aan.
    • Zorg dat je je aanmeldt op het Twitch-account waarop je de streams wilt bekijken en de beloningen wilt ontvangen.
  2. Vul je beveiligingscode in en klik op Log in.
    • Als je de App Authenticator gebruikt, sturen we je veiligheidscode naar je telefoon.
    • Als je deze app niet gebruikt, sturen we je de code in een e-mail.
  3. Klik op de knop Ja, koppel ze om je EA-account en Twitch-account te koppelen.
    • Je krijgt een melding dat de koppeling gelukt is.
  4. Controleer je Verbindingen bij je Twitch-instellingenpagina. Als het goed is, staat Electronic Arts nu genoemd bij Andere verbindingen.

Als je je drops niet hebt gekregen na het koppelen van accounts

Zorg dat je het juiste Twitch-account aan je EA-account hebt gekoppeld. Je kunt je Verbindingen controleren in je Twitch-instellingen.

Als je je drops nog steeds niet hebt ontvangen, bekijk dan de criteria voor de Twitch-drop. In sommige gevallen kun je door het kijken naar streams meedoen aan een loting voor een drop, maar dat is geen garantie.

1. Ga naar je twitch.tv-verbindingen. Je moet je mogelijk aanmelden.
  2. Scrol omlaag naar Andere verbindingen.
  3. Klik op Verbinding verbreken naast Electronic Arts.

Neem contact op met Twitch voor hulp met:

• Twitch-accountgegevens.
  • Facturerings- en abonnementsinformatie van Twitch.

Als je problemen ondervindt met je Twitch-drops, praat dan met een van onze adviseurs via de telefoon, chat of e-mail door te klikken op Neem contact met ons op op een EA Help-pagina.