Als je vermoedt dat je EA-account is gehackt, kun je deze stappen volgen om je account weer te beveiligen. Als dat niet werkt, roep dan onze hulp in.

PC-spelers Console-spelers Mobiele spelers Ik heb geen toegang meer tot mijn EA-account Ontbrekende content

Als je denkt dat je account is gehackt, maar je kan er nog steeds op inloggen, volg dan de volgende stappen om je account te beveiligen.

1. Wis je browser-cache.
    • Dit verwijdert de online informatie zoals bijvoorbeeld oude wachtwoorden.
  2. Kies een nieuw wachtwoord voor je EA-account.
    • Kies een sterk, uniek wachtwoord en gebruik hiervoor een combinatie van letters, cijfers en speciale tekens.
  3. Stel een nieuw wachtwoord in voor het e-mailadres dat je gebruikt voor je EA-account.
  4. Schakel Aanmeldingsverificatie in als extra beveiligingsstap.
    • Hierdoor krijg je een code toegestuurd om je identiteit mee te verifiëren wanneer vanaf een nieuw apparaat wordt aangemeld met jouw EA-account.

Je account zal weer veilig moeten zijn nadat je deze stappen hebt gevolgd. Hou je account goed in de gaten voor verdachte activiteit en neem contact met ons op wanneer je vermoedt dat er iets niet helemaal in orde is.

Speel je SW:TOR?

Neem contact op met SW:TOR support voor hulp bij het beveiligen van je account.

Voor de meeste EA-games die je op console speelt, moet je minstens één keer inloggen op je EA-account. Zorg dat je je EA-account opnieuw beveiligt door de stappen hierboven te volgen.

Ook zal je je console-accounts opnieuw willen beveiligen. Stel een nieuw wachtwoord in voor je PlayStation™Network Online ID, Xbox Live Gamertag of or Nintendo-account.

TIP: we raden je aan verschillende wachtwoorden en beveiligingsvragen te gebruiken voor al je accounts.

Bekijk onze andere stappen om je mobiele games opnieuw te beveiligen.

Als je met je verbinding maakt met je Facebook-, Google Play- of Game Center-account, bereikt de aanmeldingsinformatie (gebruikersnaam en wachtwoord) voor die verbonden accounts nooit onze servers. Je aanmeldingsinformatie is voor niemand zichtbaar, ook niet voor iemand hier bij EA.

Geef nooit en te nimmer je gebruikersnaam en wachtwoord voor Facebook, Google Play of Game Center aan anderen. Wij zullen je ook nooit om je wachtwoord vragen.

Meer informatie over phishing en hoe je het kunt vermijden.

Kijk wat je kunt doen als je je niet kunt aanmelden op je EA-account.

Als de stappen in dat artikel niet werken, klik dan op Neem contact met ons op bovenaan op de EA Help-pagina. Hou de volgende informatie bij de hand wanneer je contact met ons opneemt:

• E-mailadres van je EA-account
  • De betreffende gebruikersnamen of console-id's (bijv. Xbox Live gamertags of PlayStation™Network Online ID's) die verbonden zijn met je EA-account.
  • Factuurnummers van games die je gekocht hebt of productcodes van je games.

Als je na een hack content mist, kunnen we je wellicht niet altijd helpen om je content te herstellen. Het is belangrijk om te weten wat er is gebeurd met je account. Als we erachter komen dat je account de regels heeft overtreden, kunnen we je niet helpen om verloren items te herstellen.

Om te voorkomen dat anderen toegang krijgen tot je account, bekijk je onze tips om je account veiliger te maken en tref je de aanbevolen voorzorgsmaatregelen.