Als je minderjarige kind het wachtwoord van zijn of haar EA-account vergeten is, kun je dit wachtwoord opnieuw instellen.

Gebruik bij het opnieuw instellen van het wachtwoord de EA account-id van je kind en niet je eigen e-mailadres.

Als je een verzoek doet met je eigen e-mailadres in plaats van de EA account-id van je kind, zul je je eigen wachtwoord opnieuw instellen in plaats van dat van je kind.

Als je problemen hebt met het wachtwoord van het account van je kind, dan kun je een updatelink voor het wachtwoord aanvragen. We sturen deze link naar jouw e-mailadres (het adres van de ouder dat gekoppeld is aan het betreffende kinderaccount).

Je kunt dit op twee manieren doen:

1. Start de Origin client.
  2. Klik op de link Wachtwoord vergeten? in het pop-upvenster voor aanmelding.
  3. Voer de EA account-id van het account van je kind in — niet je eigen e-mailadres.
  4. Klik op Verzenden.
    • We sturen vervolgens een resetlink naar het e-mailadres van de ouder. Je kunt vervolgens het wachtwoord opnieuw instellen en je weer aanmelden.
  1. Klik op Aanmelden op de webpagina.
  2. Klik op de link Wachtwoord vergeten?
  3. Voer de EA account-id van het account van je kind in — niet je eigen e-mailadres.
  4. Klik op Verzenden.
    • We sturen vervolgens een resetlink naar het e-mailadres van de ouder. Je kunt vervolgens het wachtwoord opnieuw instellen en je weer aanmelden.

De EA account-id van je kind vergeten? Neem contact met ons op zodat we je kunnen helpen.