Ontdek hoe je lid kunt worden van EA Play en EA Play Pro om de games in The Play List te spelen, nieuwe EA-games eerder te proberen en kortingen te krijgen op EA app-aankopen.

Wat is EA Play? Lidmaatschapsopties Meld je aan voor EA Play Op zoek naar meer?

EA Play is een game-lidmaatschap waarmee je de beste games van EA kunt spelen en exclusieve voordelen krijgt. Het is beschikbaar op de pc en de PlayStation- en Xbox-consoles.

EA Play voor PC heeft twee lidmaatschapsniveaus: EA Play en EA Play Pro.

Beide tiers omvatten:

• Exclusieve beloningen en leden-content.
  • Onbeperkt toegang tot The Play List, een collectie van fan-favoriete games en series van EA en bepaalde games van andere partijen.
  • 10% korting op digitale EA-aankopen, zoals volledige games, uitbreidingspakketten en in-game valuta.
  • Tot 10 uur lang toegang tot nieuwe games, vóór de release.

Met EA Play Pro krijg je ook

• Onbeperkte toegang tot onze beste games en gloednieuwe releases.

Ben je lid van EA Play en wil je upgraden naar EA Play Pro? Dat gaat als volgt.

Wil je lid worden? Fantastisch. Bekijk voordat je lid wordt de prijzen en alle overige informatie.

Als je lid bent van de Xbox Game Pass Ultimate of Xbox Game Pass voor PC, zit EA Play voor PC bij je lidmaatschap. Meer informatie over hoe EA Play voor PC werkt met je Xbox Game Pass-lidmaatschap.

Je moet de EA app downloaden om EA Play via het Xbox Game Pass-lidmaatschap te gebruiken.

Wat je moet weten voordat je lid wordt

• EA Play is alleen beschikbaar voor de PC, niet op de Mac.
  • Voordelen van een EA Play-lidmaatschap zijn alleen voor spelers die wonen in landen waar EA Play beschikbaar is. Als je lid wordt en je reist naar een plek waar het niet beschikbaar is, kun je alleen games uit The Play List of vroege proefversies spelen die je al gedownload en geïnstalleerd had.
  • Games in The Play List kunnen variëren per regio. Bezoek ea.com om te zien wat er beschikbaar is op de plek waar je je bevindt.
  • Games komen en gaan in EA Play als onderdeel van onze evoluerende dienst. Meestal verwijderen we games tegelijkertijd uit zowel EA Play als EA Play Pro, maar soms blijft een spel beschikbaar voor Pro.
  • Als een game EA Play gaat verlaten, kun je op de pagina met speldetails vinden op welke datum dat is. Als je een spel hebt toegevoegd aan de Bibliotheek dat binnenkort verdwijnt, zie je ook de datum waarop het spel wordt verwijderd.
  • Voor vroege proefversies moet je een internetverbinding hebben. Je kunt sommige games vanuit The Play List offline spelen, maar soms moet je wel opnieuw verbinding maken met de EA app om te controleren of je nog steeds lid bent.
  • EA Play is geen streamingdienst, dus je moet de games op je computer downloaden en installeren om ze te spelen.
  • EA Play-lidmaatschappen zijn niet cross-platform, en Steam is een ander platform dan de EA app en Origin. Als je het lidmaatschap koopt via de EA app, kun je niet profiteren van de voordelen van je lidmaatschap of toegang krijgen tot games via The Play List op Steam, en vice versa.

EA Play-lidmaatschappen worden in rekening gebracht als terugkerende maandelijkse of jaarlijkse betalingen, afhankelijk van het gekozen abonnement. Je kunt altijd opzeggen.

Word lid van EA Play via de EA app

Een koraalkleurig speelicoon.Gebruik deze videogids om te ontdekken hoe je lid wordt van EA Play via de EA app.

1. Start de EA app.
  2. Klik op EA Play.
  3. Klik op Word lid van EA Play.
  4. Selecteer een jaar- of maandlidmaatschap en klik op Doorgaan.
  5. Voer de gegevens van je betalingsmethode in of selecteer een eerder gebruikte methode.
    • Je kunt je creditcard, PayPal of EA Wallet gebruiken om te betalen voor EA Play.
    • Als je in Rusland woont, kun je geen creditcard gebruiken voor periodieke betalingen. Je kunt er wel gewone transacties mee betalen.
  6. Klik op Verder naar besteloverzicht.
  7. Ga akkoord met automatische verlenging en klik op Lidmaatschap starten.

Woon je in Brazilië? EA Play-lidmaatschappen op de EA app worden niet automatisch verlengd in Brazilië. Je kunt je lidmaatschap stapelen, dus je kunt er meerdere tegelijk kopen. Ze volgen elkaar gewoon op, dus je verliest geen minuut speeltijd.

Word lid van EA Play via Steam

• Ga naar de Steam-winkel om vandaag nog een lidmaatschap te kiezen.
  • Als je in Brazilië woont, kan je EA Play-lidmaatschap in de Steam Store wel automatisch verlengd worden.
  • Als je je EA Play-lidmaatschap via Steam hebt gekocht, moet je contact opnemen met Steam Support om hulp te krijgen bij accountbeheer, facturering en annulering.