MENU MENU

Lees hoe je de status van je EA Play-lidmaatschap kunt vinden, je factureringsgegevens kunt bekijken, naar EA Play Pro kunt upgraden of je lidmaatschap kunt opzeggen.

Instellingen Lidmaatschap Betaling en facturering Opzeggen Meer hulp

Heb je je EA Play-lidmaatschap op Steam gekocht?

Je moet contact opnemen met Steam Support om hulp te krijgen bij accountbeheer, facturering en opzegging. Je lidmaatschapsgegevens zijn niet zichtbaar in de instellingen van je EA-account.

Als je nog nooit een lidmaatschap hebt gehad, heb je geen EA Play-tabblad in je accountinstellingen. Controleer of je bent aangemeld op het juiste EA-account.

  1. Ga naar je EA-account.
  2. Klik op EA Play

Als je een actief lid bent van EA Play, kun je het huidige type Lidmaatschap zien.

Als je EA Play hebt gebruikt maar je lidmaatschap hebt opgezegd, zie je de status Opgezegd. Hier kun je je Abonnement verlengen om opnieuw lid te worden.

  • Als je net hebt opgezegd maar nog niet aan het einde van je lidmaatschapsperiode zat, zie je de vervaldatum van je lidmaatschap. Tot die tijd kun je genieten van alle voordelen van het lidmaatschap.
  • Je betaalmethode voor EA Play kan niet worden verwijderd totdat het lidmaatschap officieel is afgelopen. Dit komt omdat je de mogelijkheid hebt de opzegging ongedaan te maken totdat het lidmaatschap eindigt, en we ervoor willen zorgen dat je betaalmethode nog steeds wordt weergegeven.

EA Play-lidmaatschappen worden verlengd totdat je ze opzegt, behalve in Brazilië. EA Play-leden in Brazilië kunnen hun lidmaatschap stapelen. Je kunt er wel meerdere tegelijk kopen. De termijnen worden dan gewoon opgeteld. Zo verlies je geen minuut speeltijd.

Kijk of je een maandelijks of jaarlijks Lidmaatschap hebt in je EA-account. Klik op Wijzigen om je abonnement te wijzigen.

Bekijk de datum van de volgende betaling, zodat je weet wanneer die wordt afgeschreven.

Controleer welke betalingsmethode je bij ons gebruikt.

  • Wil je die wijzigen? Klik naast je huidige betaalmethode op Bewerken en voer je nieuwe gegevens in.

Je moet een betaalmethode opslaan om een actief EA Play-lid te blijven. Ontdek welke betaalmethoden je kunt gebruiken om je aankoop te doen.

Gebruik je EA Wallet om EA Play aan te schaffen. 

Je kunt geld storten op je EA Wallet en het gebruiken om je EA Play-lidmaatschap te betalen.

Als je niet genoeg saldo in je EA Wallet hebt, wordt deze niet als betaaloptie weergegeven wanneer je afrekent. Zorg ervoor dat je genoeg hebt om de kosten in je EA Wallet te dekken voordat je de aankoop doet.

Als het saldo van je EA Wallet ontoereikend is voor de volgende betaling, sturen wij je een e-mail ter herinnering. Je kunt voorkomen dat je lidmaatschap verloopt door meer geld aan je EA Wallet toe te voegen of je betaalmethode te wijzigen.

Je kunt de EA Wallet gebruiken om een lidmaatschap voor EA Play te kopen in deze regio's:

  • België
  • Brazilië
  • Finland
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Italië
  • Nederland
  • Polen
  • Spanje
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten

Klik op Lidmaatschap annuleren om je lidmaatschap op te zeggen. 

Zodra je hebt bevestigd dat je wilt opzeggen, blijven   je lidmaatschapsvoordelen geldig tot het einde van je huidige factureringscyclus.

Als je al hebt opgezegd en weer lid wilt worden, is er de optie Lidmaatschap verlengen (als je onlangs hebt opgezegd) of Aanmelden (als het al een tijdje geleden is).

Kunnen EA Play-lidmaatschappen worden gerestitueerd?

EA Play-lidmaatschappen worden niet gerestitueerd. Er geldt een aantal uitzonderingen, zodat wij onder bepaalde omstandigheden terugbetalingen kunnen aanbieden.

Belangrijk om te weten:

  • Zodra je lidmaatschap is opgezegd, heb je geen toegang meer tot games in The Play List.
  • Wanneer je opzegt, heb je tot de datum van de volgende betaling toegang tot alle voordelen van je lidmaatschap.
  • Als je lidmaatschap verloopt of wordt opgezegd, kun je geen games spelen die beschikbaar zijn bij EA Play, tenzij je ze afzonderlijk hebt gekocht of je het lidmaatschap opnieuw activeert.
  • Als je voorafgaand aan de upgrade een back-up gemaakt had van je opgeslagen spellen of personages, dan kun je die herstellen om ermee verder te spelen.
  • Het is mogelijk dat spellen die zijn opgeslagen na een upgrade nog steeds werken bij bepaalde games, maar het kan ook zijn dat er functies, items of gebieden in opgenomen zijn die uitsluitend beschikbaar zijn in de geüpgradede versie. Op de gedowngradede versie van de game heb je geen toegang tot deze opgeslagen spellen.
  • Bekijk Answers HQ om hulp te krijgen van andere spelers en te chatten met de community.
  • Houd @EAHelp op Twitter in de gaten voor alles, van informatie over storingen tot nieuws over het spel.

Had je iets aan dit artikel?

0% van de 0 hadden iets aan dit artikel.

 

 

Niet wat je zocht? Probeer nog eens te zoeken.

Had je iets aan dit artikel?

0% van de 0 hadden iets aan dit artikel.

 

 

X