Je kunt ons bereiken per telefoon, chat en e-mail, en op Answers HQ, Twitter en Facebook.

Vertel ons zoveel mogelijk over je probleem, dan raden wij een manier aan om contact met ons op te nemen, zodat je zo snel mogelijk geholpen kunt worden.

Je kunt met ons bellen, chatten, mailen, ons jou laten bellen of de hulp inroepen van de community op Answers HQ, afhankelijk van de aard van je probleem.

Een verzoek openen op EA Help

1. Klik op Neem contact met ons op.
    • Klik op Neem contact met ons op bovenaan de pagina op EA Help of onderaan dit artikel.
  2. Kies de game of het product waarmee je hulp nodig hebt.
  3. Selecteer het platform waar je op speelt.
  4. Selecteer het Onderwerp waar je hulp bij nodig hebt.
  5. Selecteer je Probleem.
  6. Klik op Selecteer contactoptie.
  7. Als je je nog niet aangemeld had op je EA-account, dan kun je dat hier doen.

Er verschijnt een pagina met aanbevolen ondersteuningsopties. Kies de manier waarop je geholpen wilt worden. Wij staan voor je klaar. Als je voor e-mail kiest, kun je antwoord krijgen van e.ea.com. Dit is een officieel e-mailaccount van ons, dus zorg ervoor dat je het toevoegt aan je contactenlijst.

*Afhankelijk van je locatie en netwerkbeleid kunnen hieraan kosten verbonden zijn. Er kunnen extra kosten in rekening gebracht worden wanneer je belt met een mobiele telefoon. Het kan zijn dat dit nummer niet bereikbaar is vanaf bepaalde mobiele netwerken. Neem voor meer informatie contact op met je netwerkprovider.

Weet je niet precies hoe je een verzoek opent? Volg de stappen hieronder:

Contactstroom voor het openen van een verzoek op EA Help GIF.

EA-games met andere ondersteuning

Sommige van onze games hebben hun eigen ondersteuning, los van EA Help. Zo kun je hier hulp bij krijgen:

Broadsword

Krijg hulp met Dungeon Keeper, Heroes of Dragon Age, Ultima Online en Dark Age of Camelot.

Firemonkeys-games

Krijg hulp van Firemonkeys-ondersteuning of op Answers HQ.

Star Wars™: The Old Republic™

Neem contact op met ons gespecialiseerde SWTOR-ondersteuningsteam.