Heb je problemen met vastlopers, verbroken verbindingen of matchmaking in FIFA? Probeer onze stappen om het probleem op het lossen door beschadigde bestanden te verwijderen.

FIFA gebruikt verschillende opslagbestanden die op de achtergrond regelmatig worden bijgewerkt en opnieuw worden gedownload als je de game speelt. Het is mogelijk dat een van deze bestanden soms met een kleine beschadiging wordt gedownload, wat problemen kan opleveren met vastlopers, verbroken verbindingen of matchmaking.

Als dat met jou gebeurt:

1. Zorg dat FIFA is geladen en dat je bent aangemeld bij je systeem.
  2. Ga naar Aanpassen > Profiel > Verwijderen om de lijst met bestanden van de game op te roepen.
  3. Verwijderen alle bestanden met uitzondering van:
    • Online Pro-bestanden
    • Alle bestanden met Career of Journey in de naam omdat dit de opslagbestanden voor deze speltypen zijn. Deze worden niet opnieuw gedownload en kunnen niet worden hersteld.
    • Personal Settings 1 kun je ook verwijderen, maar dan verlies je wel je voortgang in Skill Games en je aangepaste controllerlayout. Verwijder dit alleen als je echt geen problemen hebt met het verliezen van deze twee dingen.
  4. Meld je af bij FIFA en laad de game dan opnieuw om te kijken of je nog problemen hebt.

Hulp nodig?

• Tweet @EAHelp als je problemen ondervindt met je FIFA-account.
  • Word lid van de Answers HQ-community om hulp te krijgen van andere spelers.
  • Praat met een van onze adviseurs via de telefoon, chat of e-mail door te klikken op Contact opnemen op een pagina van EA Help.