Als je vermoedt dat je mobiele game van EA gehackt is, moet je allereerst het account dat eraan gekoppeld is bijwerken: Facebook, Google Play of Apple ID. Zo doe je dat.

De meeste van onze mobiele games worden gekoppeld aan een extern account, zodat je een back-up hebt van je spel.  Als iemand toegang heeft weten te krijgen tot jouw game, dan moet je het eraan gekoppelde account wijzigen.

Als je The Simpsons: Tapped Out, Scrabble of Plants vs Zombies Heroes speelt, wordt je game gekoppeld aan je EA-account om je spel op te slaan en je voortgang te bewaren. Als je een van deze games speelt en je vermoedt dat je gehackt bent, volg dan deze stappen om je EA-account veilig te stellen.

Als er geen account aan je game gekoppeld was, staan al je opgeslagen spellen op je toestel. Als er iets ontbreekt of veranderd is, dan heeft iemand anders jouw toestel in handen gehad.

Zorg dat jij de enige bent die toegang heeft tot jouw toestel om je account veilig te houden. Gebruik schermvergrendeling met een pincode of beveiliging met een vingerafdruk.

We raden je aan nu een mobiele account te koppelen aan je game, zodat je een back-up hebt van je voortgang.

Ben je aangemeld op het juiste account? Als je meerdere accounts hebt, controleer dan of je bent aangemeld op het juiste account.

Zodra je de beveiligingsstappen hierboven gevolgd hebt, proberen wij je te helpen je content terug te krijgen.

1. Beveilig je account door je gekoppelde accountinstellingen en apparaatinstellingen bij te werken.
  2. Vind indien mogelijk je game-id voor je mobiele game. Kijk in onze lijst met games die id's hebben die wij gebruiken om je te kunnen helpen.
  3. Neem contact met ons op met de bovenstaande informatie voor hulp.