Leer hoe de Galerie van De Sims 4 werkt en ontdek hoe je materiaal met andere spelers kunt delen.

De Galerie geeft jou de kans om je creaties met andere spelers van De Sims 4 te delen. Creëer, deel en download met spelers over de hele wereld.

Je kunt de Galerie altijd openen door op F4 te drukken of op de Galerieknop te klikken.

De optie Galerie openen.

1. Start De Sims 4 op.
  2. Klik in het hoofdmenu op Galerie.
  3. Zoek het huishouden, de kavel of de ruimte die je wilt opslaan.
  4. Klik op de downloadpijlknop om op te slaan in Mijn bibliotheek.

De optie 'Kavel opslaan naar Mijn bibliotheek' in het menu Galerie.

1. Sla je huishouden, kavel of ruimte op door in de rechterbovenhoek op de map Opslaan te klikken.
  2. Open de Galerie, ga naar het tabblad Mijn bibliotheek en zoek het materiaal dat je wilt delen.
  3. Selecteer het materiaal dat je wilt delen.
  4. Klik op het Cloud-icoon linksonder in de hoek om het materiaal naar de Galerie te uploaden.

Sims kunnen op twee plekken uit de galerie worden gedownload: Creëer-een-Sim of Leven.

Creëer-een-Sim

1. Klik op de Galerie-knop rechtsboven in het scherm.
  2. Klik op het tabblad Galerie.
  3. Onder CATEGORIE kies je Huishoudens.
  4. Sla het huishouden of je Sim op in Mijn bibliotheek.
  5. Klik rechtsonder in het scherm op Huishouden plaatsen.

Leven

1. Klik op de Galerie-knop rechtsboven in het scherm.
  2. Zoek een Sim of huishouden op het tabblad Galerie of Mijn bibliotheek.
  3. Klik op Huishouden plaatsen om gelijk aan je huishouden toe te voegen.
  1. Open Bouwen.​
  2. Klik op de Galerie-knop rechtsboven in het scherm.
  3. Onder CATEGORIE kies je Kavels of Ruimtes.
  4. Zoek de kavel of de ruimte die je aan je game wilt toevoegen en klik erop.
  5. Klik op Ruimte/Kavel plaatsen rechts onderin om aan je kavel toe te voegen.

Als je een huis of een kavel probeert te downloaden, kun je niets downloaden dat groter is dan je huidige grootte.

Waarom ontbreken er dingen aan deze Sim of dit huis die/dat ik via de Galerie gedownload heb?

Sims en kavels die naar de Galerie geüpload zijn, kunnen aangepast of exclusief materiaal bevatten. Deze elementen zullen ontbreken in het materiaal dat je gedownload hebt indien het niet op je computer geïnstalleerd is. Als het materiaal ontbreekt terwijl het wel degelijk geïnstalleerd is, zul je misschien de game opnieuw op moeten starten.

Als je galeriecontent ziet die onze regels overtreedt, rapporteer dan de content van de Galerie via onze stappen hier.