Tror du kontoen din ble stengt, utestengt eller suspendert ved en feil? Fortell oss hvordan vi kan hjelpe.

Tror du kontoen din ble hacket?   Følg trinnene våre for å sikre kontoen din på nytt,  før du kontakter oss.

Gå til  Min utestengelseshistorikk for  å se mer informasjon om, og eventuelt klage på, dine  aktive låste kontoer, utestengelser og suspensjoner.

Ta kontakt hvis du mener at den låste kontoen, utestengelsen eller suspensjonen av EA-kontoen (eller en av de tilkoblede plattformkontoene) ble gjort med en feil:

1. Kontakt  oss
  2. Logg på EA-kontoen som er låst, utestengt eller suspendert, om du ikke allerede har gjort det.
  3. Klikk på plusstegnet i  E-postdelen  for å fylle ut nettskjemaet vårt og  gi oss informasjon om den  låste kontoen, utestengelsen eller suspenderingen.

Vi utestenger spillere som bryter med vår brukeravtale. Hvis EA-kontoen din er låst, utestengt eller suspendert, for et bestemt spill eller for enheten din, varsler vi deg med en e-post. Sjekk e-posten din for å få mer informasjon. Du kan få en melding fra ea@e.ea.com. Dette er en av våre offisielle e-postkontoer, så sørg for å legge den til i kontaktlisten din.

FIFA-spillere:  Husk å følge retningslinjene våre  for FUT Coins og Points   og kjenn til FIFA-reglene, så  kontoen din ikke blir utestengt eller suspendert.

EAs  retningslinjer for positiv  spilling ligger i kjernen av reglene våre.  Atferdsreglene våre  i  brukeravtalen  forventer at spillerne ikke:

• bruker støtte- eller klageknappene i spillet på feil måte
  • sender falske rapporter til EA-ansatte.

Vi ønsker å hjelpe alle våre spillere så effektivt som mulig, så sørg for at du bare kontakter oss med ekte problemer. Å krangle om en suspensjon eller utestengelse når du bryter reglene, er ikke fair play. Les gjennom reglene og kontakt oss hvis du fortsatt mener at du ikke har brutt dem.

Legg til denne informasjonen i saksbeskrivelsen:

• Brukernavnet ditt.
    • Dette er din EA-ID, PlayStation™Network Online-ID, Xbox LIVE Gamertag, spillspesifikke bruker-ID for et EA-mobilspill, eller spillspesifikke brukernavn.
    • Ditt Answers HQ-brukernavn er det samme som din EA-ID, men brukernavnet ditt for spesifikke forum, som f.eks.  The Sims, kan være annerledes. Sørg for at du gir oss brukernavnet ditt, det spesifikke forumet og hvilket språk det bruker når du tar kontakt.
    • Trenger du hjelp med å finne din  mobilbruker-ID? Finn ut hvordan du finner ID-en din for mobilspillene du spiller.
  • E-postadressen for den låste, utestengte eller suspenderte EA-kontoen.
    • Hvis du spiller mobilspill, kan det hende at e-postadressen din ikke er knyttet til spillet. Send oss en e-post fra en e-postadresse som er knyttet til en EA-konto, slik at du kan få mer informasjon.
  • Detaljert informasjon som inneholder feil- eller varselmeldinger du fikk.
    • Fortell oss hva som skjer og hvorfor vi må ta en ny titt på handlingen som ble utført for kontoen din.

Sjekk artikkelen  Slik fungerer EAs utestengelser og suspensjoner for  å få mer informasjon om hva som skjer med kontoen din og hva du kan gjøre med det.