Koble Xbox Live-gamertagen, PlayStation™Network online-ID-en (PSN ID), Nintendo Account og Stadia-kontoen din til EA-kontoen din.

Slik kobler du sammen Koble fra Derfor burde du koble sammen Har du problemer?

Du kan ikke koble en EA-barnekonto til plattformer. Finn ut mer om barnekontoer og nettilgang.

På plattformen

1. Åpne et av spillene våre på PlayStation®, Xbox eller Switch.
  2. Angi e-postadressen og passordet for den primære EA-kontoen din når du blir bedt om å logge inn.
  3. Etter at du har logget på, kobles kontoene dine sammen.

På EA-hjelp

1. Klikk på Logg inn.
  2. Velg alternativet for å logge på med plattformkontoen din.
  3. Påloggingsmelding for EA-hjelp med førsteparts påloggingsknapper for Facebook, Apple, Steam, Xbox Live og PSN.

4. Fyll ut brukerinformasjonen for plattformen din i vinduet som vises.
    • Hvis EA-kontoen og kontoen du kobler til bruker samme e-postadresse, blir du bedt om å bekrefte påloggingen din.
  5. Alt klart? Kontoene dine er koblet sammen.

Jeg vil knytte EA-kontoen min til en annen tjeneste

Du kan følge disse trinnene for å koble EA-kontoen din til Prime Gaming, Steam eller Twitch.

Hvordan kan jeg sjekke om jeg har koblet til kontoen min?

Du kan se om du har koblet sammen kontoene tidligere, ved å gå til Tilkoblingssiden på myaccount.ea.com. Xbox-gamertags og PlayStation™Network ID-er som er koblet til EA-kontoen din vises under Tilkoblinger. Tilkoblede Nintendo Accounts og Stadia-kontoer vises ikke her.

Du trenger bare å koble sammen kontoene én gang, men du må kanskje logge inn igjen om:

• du spiller et eldre EA-spill
  • du har byttet gamertag, PlayStation™Network-ID, Nintendo Account eller Stadia-konto
  • du har fjernet alle pålitelige enheter fra EA-kontoen din.
  • du spiller på en ny plattform
  • du har oppgradert til neste plattformgenerasjon.
    • Det vil si at du oppgraderte til Xbox Series S eller X fra Xbox One, eller til PlayStation 5 fra PlayStation 4.
    • Har du oppgradert? Hvis du bruker samme PlayStation™Network-ID eller gamertag, må du sørge for at du også bruker samme EA-konto som før.

Kan jeg koble sammen flere plattformkonto-ID-er?

En EA-konto kan bare ha én av hver plattformkonto koblet til om gangen. Dette betyr at du ikke kan koble en EA-konto til to PlayStation™Network-ID-er eller gamertags. I stedet må du opprette en ny EA-konto for å koble til de ekstra plattformkontoene dine.

Hvis du prøver å koble sammen flere kontoer, får du en melding der det står «Fant tilkoblede kontoer».

Hvis du allerede har kontoer på flere plattformer koblet til en EA-konto, forblir disse sammenkoblet, men du vil ikke kunne legge til flere. Vi foreslår at du velger dine foretrukne kontoer når du kobler dem sammen.

Kan jeg koble til en underkonto?

Underkontoer som deler Xbox Live Gold eller PlayStation®Plus kan ikke koble til EA-kontoer for å spille på nett.

Hvis du opprettet EA-kontoen med den samme e-postadressen som du bruker for den plattformspesifikke kontoen din, starter du hvilket som helst EA-spill på Xbox, PlayStation®, Switch eller Google Stadia, så kobles kontoene automatisk sammen.

Du kan koble plattformkontoene dine fra EA-kontoen din hvis du vil koble dem til en annen EA-konto, så lenge EA-kontoen ikke har hatt samme kontotype knyttet til seg tidligere.

All framdriften din i EA-spill er knyttet til EA-kontoen din, ikke plattformkontoen. Det vil si at hvis du bestemmer deg for å koble profilen fra en konto for å koble den til en annen, så mister du spillframdriften din.

Koble EA-kontoen til plattformprofiler, som Xbox-gamertag, PlayStation™Network-ID, Nintendo Account eller Stadia-konto, for å spille spillene våre på nett og lagre i skyen. Spillframdriften kan imidlertid ikke overføres til andre plattformer (for eksempel fra PlayStation til Xbox).

Vil du vite hvordan Pogo- og EA-kontoer fungerer sammen? Vi har all informasjonen du trenger.

Hvordan kan jeg sjekke om jeg allerede har en EA-konto?

Du har sannsynligvis allerede en EA-konto hvis du har kjøpt spill fra butikken vår eller spilt et EA-spill på nettet på plattformen din.

Hvis du ikke har konto, kan du opprette en.

1. Prøv å logge på ea.com/no/ for å se om du allerede er registrert. Hvis du ikke er sikker på hvilken e-post du skal bruke, kan du prøve e-postadressen du bruker for Nintendo-, Google Stadia-, PlayStation™Network- eller Xbox Live-kontoen din.
  2. Hvis du ikke husker passordet, kan du klikke på Glemt passord? for å tilbakestille det.
  3. Sjekk e-posten din (inkludert søppelmappen) for å finne lenken som tilbakestiller passordet.
    • Hvis du får en e-post, er det bare å gratulere deg! Du har allerede en EA-konto koblet til den e-postadressen.
    • Hvis du ikke har fått e-posten etter 5 til 10 minutter, kan du gjenta disse trinnene for andre e-postadresser du kan ha brukt i stedet.

Etter at du har logget på, kan du sjekke Om meg-delen på myaccount.ea.com for å se de tilkoblede kontoene. Xbox-gamertags og PlayStation™Network-ID-er som er koblet til EA-kontoen din vises her, men tilkoblede Nintendo Accounts vises ikke.

Jeg kan ikke logge på EA-kontoen min på PlayStation®, Xbox, Switch eller Stadia.

Hvis det er lenge siden du har spilt et EA-spill, kan du prøve å logge på EA-kontoen din fra en datamaskin eller mobil enhet.

Hvis du logger på en mobil enhet, kan du gå til help.ea.com/no og trykke på menyknappen (ser ut som tre streker) øverst til høyre for å se hvordan du logger på:

Trykk på Logg inn på help.ea.com/no ved siden av menyknappen, på mobile enheter.

Du må kanskje:

Etter at du har logget på, starter du plattformen på nytt, starter spillet og så skal alt være klappet og klart.

Jeg pleide å ha en EA-konto, men jeg har ikke tilgang til e-posten jeg brukte til å opprette den. Hva gjør jeg med det?

Jeg tror jeg har koblet til feil EA-konto

Ta det med ro! Vi har et par alternativer til deg.

• Hvis din Xbox gamertag, PlayStation™Network Online-ID, Nintendo Account og/eller Stadia-konto er koblet til en EA-konto du ikke bruker, kan du oppdatere kontoens informasjon for å komme deg inn i spillet igjen.
  • Hvis du har laget en ny konto med den primære e-postadressen din, kan du flytte e-posten til kontoen med spillene dine på
  • Hvis du har flere EA-kontoer med spill, kan rådgiverne våre hjelpe deg med å kombinere kontoene. Du må ha tilgang til begge kontoene, og enkelte ting, som spillframdrift, overføres ikke.

Jeg får en feilmelding om ugyldig eller ikke kvalifisert konto

Prøv å tilbakestille passordet på EA-kontoen, og kontroller at plattformen du prøver å bruke er knyttet til EA-kontoen din. Slik gjør du det:

1. Klikk på Logg på øverst på hvilken som helst side på help.ea.com/no/.
  2. Klikk på rullegardinmenyen Kontoer midt på skjermen, og velg deretter Kontosikkerhet.
  3. Gå til Tilkoblinger-fanen.
  4. Bla ned til Tilkoblede kontoer. Hvis du ikke ser plattformen din, er den ikke tilkoblet.