Koble EA-kontoen din til Prime Gaming for å tjene stæsj, belønninger med mer.

Koble til Amazon-konto Koble fra Verdt å vite: Trenger du hjelp?

Du kan bare koble EA-kontoen din til én Amazon-konto. Sørg for at Amazon-kontoen du kobler til er den du vil ha tilgang til så lenge du har EA-kontoen din, ellers kan du miste tilgangen til innløsing av bytte på den tilknyttede EA-kontoen din. Når du kobler en til EA-kontoen din, kan du ikke koble den til flere Amazon-kontoer.

1. Gå til Prime Gaming og klikk på Sign In (logg på) øverst på siden. Sørg for at du er logget på Amazon-kontoen du vil koble til EA-kontoen din.
  2. Gå tilbake til Prime Gaming-startsiden.
  3. Finn stæsjet du vil hente og klikk på Claim (hent).
  4. Du blir tatt med til en ny side der du får alle de tilgjengelige, tidligere og framtidige belønningene.
  5. Klikk på Claim Now (hent nå) for belønningen du vil ha.
  6. Et vindu viser Amazon Prime-kontoinformasjonen din. Bekreft at det er kontoen du vil ha innholdet til. Hvis det ikke er det, klikker du på Switch Amazon account (bytt Amazon-konto) for å bytte til riktig konto.
  7. Klikk på Go to Electronic Arts (gå til Electronic Arts).
  8. Du blir sendt til en ny side. Du kan bli bedt om å logge på Amazon-kontoen din igjen. Husk å bruke den samme som du brukte i første trinn, og klikk på Sign-In (logg på).
  9. Du blir spurt om du vil gi Electronic Arts tilgang til Amazon-kontoen din. Klikk på Allow (tillat).
  10. Klikk på Return to Amazon (gå tilbake til Amazon).
  11. Klikk på Complete Claim (hent).

Hvis du ikke fikk byttet etter å ha koblet sammen kontoer

1. Åpne et nytt nettleservindu i privat modus eller inkognitomodus.
  2. Bruk denne koblingen til å hente innholdet ditt igjen. Hvis du blir bedt om å koble til EA-kontoen din igjen, kan du følge trinnene ovenfor.
  3. Etter at du har koblet til på nytt, vil alle ventende gjenstander nå gå til den tilknyttede profilen din.

Kontakt Amazon for å få hjelp hvis du fortsatt har problemer.

Hvis du fortsatt ikke har tingene dine etter å ha prøvd de forrige stegene, kan du kontakte Amazon.

1. Gå til Prime Gamings støtteside.
  2. Klikk på General (generelt).
  3. Velg Games & Loot (spill og stæsj) og klikk deretter på Contact Us (kontakt oss) nederst på siden.
  4. Klikk på General (generelt) og så Unable to Claim Prime Gaming Loot (kan ikke hente Prime Gaming-stæsj).
  5. Under Contact Us (kontakt oss) velger du hvilken kanal du ønsker å få hjelp via.

Hvis du tidligere har koblet en EA-konto til en annen Amazon-konto, kan du ikke koble en ny Amazon-konto til den eksisterende EA-kontoen din. Du kan bare koble den opprinnelige Amazon-kontoen din til EA-kontoen din.

1. Gå til Tilkoblinger. Du må kanskje logge inn.
  2. Finn Amazon og klikk på Fjern kobling.

Merk at om du nylig har koblet kontoen fra og til, vil du ikke kunne koble fra kontoen igjen på seks måneder.

Husk at om du tidligere har koblet en EA-konto til en annen Amazon-konto, kan du ikke koble den til en ny en.

• Sørg for at du har riktig EA-konto eller plattformkonto knyttet til Amazon-kontoen  din før du henter belønninger.
  • Innholdet blir kun tilgjengelig på den første plattformen du starter spillet på etter du har hentet innhold.
  • Twitch.tv er for å se på Twitch-strømmer. For spill som Madden NFL kan du få daglige drops fra å se bestemte Twitch-strømmer, eller du kan bli med på loddtrekning.
  • Prime Gaming er for Amazon-kontoer. Hvis du er Prime Gaming-medlem, kan du hente stæsj og belønninger for spillene våre.

Kontakt Amazons kundestøtte hvis du trenger hjelp med:

Hvis du har problemer med Prime Gaming-belønninger, kan du snakke med en av rådgiverne våre på telefon, chat eller e-post ved å klikke på Kontakt oss på en EA-hjelpside.