Så du har råkat skapa ett extra EA-konto? Ingen fara, sånt har hänt förr. Det finns några sätt för oss att hjälpa dig på.

Kan du inte logga in på ditt konto?

Om du inte kommer åt din gamla e-postadress längre och inte kan återställa ditt lösenord kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

Råkade du skapa ett nytt konto med din primära e-postadress? Du kan byta e-postadressen till det EA-konto som du har alla spel på.

1. Skapa först en ny e-postadress. Du behöver den för att lösgöra din primära e-postadress från EA-kontot du skapade.
    • Du kan skapa e-postadressen som du vill. Det är bara en tillfällig som gör att du kan lösgöra e-posten till ditt primära konto. Till exempel NyEpost@email.com.
    • Har du redan en till e-postadress? Då kan du använda den istället.
  2. Logga in på EA-kontot som du skapade av misstag med din primära e-postadress. Om din huvudsakliga e-postadress är Förnamn@email.com så använder du den för att logga in.
  3. Byt e-postadress till den nya e-postadressen du skapade (NyEpost@email.com) i inställningarna för EA-konto och betalning.
    • Får du ett felmeddelande om att din e-postadress är ogiltig när du försöker ändra den? Då kanske den redan används på ett annat konto. Logga in på det kontot istället, eller använd en annan e-postadress.
  4. Logga sedan in på ditt primära EA-konto, den med dina spel, och byt e-postadressen där till din primära e-postadress.

När du har uppdaterat e-postadressen skickar vi e-post till dig så att du kan bekräfta. Klicka på länken i e-postmeddelandet för att bekräfta att du har gjort förändringen.

Om du har ett konto till Star Wars™: The Old Republic™ på samma e-postadress som EA-kontot måste du också bekräfta ändringen för det kontot - kolla mejlen för mer information och följ stegen nedan.

Tips: Vi rekommenderar att du använder en e-postadress som du alltid har tillgång till. Privata, stängda e-postadresser, som sådana man får i skolan eller på jobbet, kanske avslutas när man går ut skolan eller lämnar företaget.

Hos gratisleverantörer som Gmail och Outlook är det enklare att få tillbaka ditt konto och lösenord om du behöver det.

Har du ett annat konto nånstans med alla dina spel på? Om du loggar in och inte ser dina spel eller någon av dina anslutna persona så är det nog så.

Vi skulle gärna hjälpa dig att få alla spel på samma konto, men det är inte alltid så enkelt.

Alla data (inklusive sparade spel och prestationer) på ditt konto sparas i molnet. Molnet är kopplat till ditt EA-konto. Om du flyttar ett spel från ett konto till ett annat kan du spela det, men datan är kopplade till det andra EA-kontot och det gäller även dina sparade spel.

Men vad är ett moln?

I vissa av våra spel kan du spara i molnet. Det gör så att du kommer åt dina spel och sparfiler på andra datorer och konsoler, bara du är inloggad på ditt konto. Om vi flyttar spelet mellan konton så tappar du molnsparningarna.

Det är som om du spelade på en kompis dator, med deras EA-konto. Och sen går du hem och köper spelet. Då måste du ju börja om.

Det är exakt samma sak om du flyttar ett spel mellan konton.

Mer information om personaöverföringar hittar du i artikeln om detta.

Begränsningar vid överföring

Läs om hur du tar bort länken från persona till ditt EA-konto och de risker som följer med att ta bort länken.

Du kan inte själv flytta dina spel eller din persona till ett annat konto. Om du verkligen vill slå ihop dina konton så måste du kontakta oss så gör vi det åt dig.

• När du pratar med en av våra rådgivare försöker vi försäkra oss om att det inte finns något bättre sätt att hjälpa dig på. Vi testar allt vi kan komma på innan vi gör en förändring som riskerar att dina sparade spel försvinner.
  • Om vi beslutar oss för en överflyttning påminner vi dig om riskerna. Vi ber dig också att godkänna en friskrivning om att vi inte kan ångra en överföring.
  • Spel kan inte flyttas om något av kontona är spärrat eller avstängt. Det inkluderar spärrar för persona, spel eller hela kontot.
  • Om ett spel är PEGI 16, 18 eller ESRB M kan vi inte flytta det till ett barnkonto.
  • Vi kan inte heller flytta ett spel från ett barnkonto till ett vuxenkonto om ett barn ska spela det. Om barnet vill spela spelet måste det vara kvar på barnkontot.