EA:s inloggningsbekräftelse hjälper till att hålla ditt konto säkert. Vi skickar en kod så att du kan bekräfta din identitet när en ny enhet försöker att logga in på ditt EA-konto på vissa EA-tjänster.

Aktivera det Reservkoder Varför du behöver ha det Mer hjälp
  1. Gå till ditt EA-kontos säkerhetsinställningar.
  2. Under Inloggningsbekräftelse klickar du på Sätt på.
  3. Vi skickar dig en kod via ditt valda sätt, på direkten. Använd den koden för att aktivera inloggningsbekräftelse, så är det fixat.

Tips:  Håll din e-postadress uppdaterad så att du alltid kan få dina inloggningskoder.

Välj hur du vill ha koderna

Vi kan skicka koder via e-post, SMS, telefonsamtal eller verifikationsappen. Ställ in fler än en metod så att du kan ha alternativ varje gång du loggar in.

Välj e-post, verifikationsapp eller SMS för att få en kod för att aktivera inloggningsbekräftelse.

Skickas koderna inte till din e-postadress? Testa att skicka säkerhetskoden igen eller ange en andra e-postadress att skicka till.

Ställ in flera metoder för inloggningsbekräftelse

1. Gå till ditt EA-kontos säkerhetsinställningar.
  2. Under Inloggningsbekräftelse hittar du Inställningar.
  3. Klicka på Redigera.
  4. Vi kan be dig att bekräfta ditt konto. Vi skickar en inloggningsbekräftelsekod till antingen din e-postadress eller ditt telefonnummer.
  5. Välj den nya metod som du vill lägga till på ditt konto.
  6. Klicka på Skicka kod.
  7. Använd den koden för att aktivera inloggningsbekräftelse för en ny metod.

Använda verifikationsappen

När du använder verifikationsappen får du en kod från appen Google-verifikationsappen när du behöver den.

1. Välj verifikationsappen när du ställer in inloggningsbekräftelse, klicka sedan på Fortsätt.
  2. Välj enhet från listan.
  3. Installera verifikationsappen för Google Play eller iPhone.
  4. Öppna verifikationsappen.
  5. Klicka för att starta installatioen.
  6. Välj hur du vill ställa in verifikationen:
    • Välj Skanna streckkoden för att skanna QR-koden från dina inställningar.
    • Välj Manuell inmatning för att ange ditt EA-kontos e-postadress och den hemliga nyckeln från dina inställningar.
  7. Ange koden som verifikationsappen ger dig.
  8. Klicka på Spara.

När vi ber dig om en bekräftelsekod kan du nu starta verifikationsappen och ange den sexsiffriga koden.

Tips:  Koderna varar bara under en viss tid. Om din kod är på väg att gå ut, vänta tills en ny kod genereras. Då vet du att du hinner använda den.

Om du blir av med din telefon, om appen inte fungerar eller om du inte kommer åt din e-post är reservkoder enda möjligheten att logga in på EA-kontot på en ny enhet. Du kan se och förnya dessa koder från ditt EA-kontos säkerhetsinställningar.

Gå till Reservkoder och klicka på Visa för att hitta dem.

Skriv ner dina reservkoder och ha dem på ett säkert ställe så att du alltid kan logga in om du behöver det.

Om du blivit av med din telefon och inte kan komma åt din e-post eller dina reservkoder kontaktar du oss och väljer Hantera mitt konto och Kan inte logga in för att få hjälp.

När du försöker logga in på vissa EA-spel och tjänster ber vi dig om en bekräftelsekod. Det gör vi också om du försöker ändra någon kontoinformation.

Vi använder koden och ditt lösenord för att bekräfta din identitet när du försöker att komma åt ditt konto från en ny eller okänd enhet. Om du inte har både lösenord och kod kan du inte logga in.

Spelar du FIFA? Om du gör det måste du slå på inloggningsbekräftelse för att komma åt FIFA Ultimate Team (FUT). Du kommer inte åt någon av apparna om du inte gör det och du kommer att ombes att aktivera det för att kunna komma in på FUT via din plattform eller PC.

Har du inte skrivit ner dina reservkoder eller har du problem med inloggningsbekräftelse?