Se var du ska söka efter inställningar på ditt EA-konto för att uppdatera din e-postadress, ditt EA-konto, lösenord och annan information.

Uppdatera info Återställ ditt lösenord Koppla konton Mer hjälp

Du kan uppdatera all kontoinformation (som e-postadress, namn, födelsedatum med mera), men det kan finnas vissa begränsningar beroende på ditt lands lagar. Ditt ID kan bara ändras en gång var 72:a timme.

Konton under 18 år anses vara barn- eller tonårskonton och du kommer inte kunna uppdatera ålder på dessa konton på egen hand. Om du av misstag har gjort ditt konto minderårigt kan du kontakta oss, så hjälper vi dig att uppdatera det.

Redigera grundläggande information

1. Gå till dina inställningar för EA-konto och betalning.
  2. Klicka på fliken Om mig
  3. Klicka på Redigera bredvid:
    • Grundläggande information för att uppdatera ditt EA-konto, visningsnamn, riktiga namn och födelsedatum.
    • E-postadress för att uppdatera din e-postadress som vi har registrerad.
    • Regionala inställningar om du vill uppdatera land eller språk.
  4. Skriv in koden som vi skickar till dig för att bekräfta din identitet och ändra sedan som du vill!

Tips: Vi rekommenderar att du använder en e-postadress som du alltid har tillgång till. Privata, stängda e-postadresser, som sådana man får i skolan eller på jobbet, kanske avslutas när man går ut skolan eller lämnar företaget. Hos gratisleverantörer som Gmail och Outlook är det enklare att få tillbaka ditt konto och lösenord om du behöver det.

Kommer du inte längre åt e-postadressen du använde till att skapa ditt konto? Du kan byta e-post från ett konto till ett annat eller prova våra steg för att logga in igen.

Lägg till en sekundär e-postadress

En sekundär e-postadress hjälper dig att återställa ditt lösenord om du blir utestängd från ditt EA-konto och din primära e-post.

1. Du hittar Sekundär e-post i ditt EA-kontos sekretessinställningar.
  2. Klicka på Lägg till sekundär e-postadress.
  3. Ange en e-postadress som du inte redan har registrerat till ditt EA-konto.
  4. Logga in på den sekundära e-postadressen och öppna meddelandet med säkerhetskoden från oss.
  5. Ange säkerhetskoden i verifieringsfönstret på ditt EA-konto.

När det är klart kommer din sekundära e-postadress att få samma instruktioner och bekräftelse för lösenordsåterställning när du återställer ditt lösenord som din primära e-postadress.

Klicka på den här länken för att återställa ditt EA-lösenord om du råkar glömma det.

Har ditt barn har ett konto? Så här uppdaterar du ditt minderåriga barns kontolösenord.

Om du vill spela ett av våra spel på någon plattform måste du koppla din Xbox-gamertag eller ditt PlayStation Network Online-ID till ditt EA-konto.

Du kan också koppla ditt Facebook-ID till ditt EA-konto.