Länka ditt EA-konto till Prime Gaming för att få loot, belöningar och mycket mer.

Länka Amazon-konto Ta bort länkning Bra att veta: Behöver du hjälp?

Du kan bara länka ditt EA-konto till ett Amazon-konto. Se till att det Amazon-konto du länkar är det som du kommer att ha tillgång till under ditt EA-kontos livstid. Annars kan du förlora tillgången till att lösa in loot på ditt länkade EA-konto. När du har länkat ett till ditt EA-konto kan du inte länka det till fler Amazon-konton.

1. Gå till Prime Gaming och klicka på Logga in högst upp på sidan. Se till att vara inloggad på det Amazon-konto som du vill länka till ditt EA-konto.
  2. Gå tillbaka till Prime Gamings hemsida.
  3. Leta reda på lootet du vill hämta och klicka på Hämta.
  4. Du tas till en ny sida där du får se alla tillgängliga, tidigare och framtida belöningar.
  5. Klicka på Hämta nu på belöningen du vill ha.
  6. En skärm visas med information om ditt Amazon Prime-konto. Bekräfta att det är kontot som du vill ha innehållet på. Om det inte är det klickar du på Byt Amazon-konto för att byta till rätt konto.
  7. Klicka på Gå till Electronic Arts.
  8. Du kommer att hänvisas till en ny sida. Den kan be dig att logga in på ditt Amazon-konto igen. Se till att använda samma som du använde i första steget och klicka på Logga in.
  9. Du blir tillfrågad om du vill låta Electronic Arts komma åt ditt Amazon-konto. Klicka på Tillåt.
  10. Klicka påGå tillbaka till Amazon.
  11. Klicka påSlutför hämtning.

Om du inte fick lootet efter att ha länkat konton

1. Öppna ett nytt webbläsarfönster i privat- eller inkognitoläge.
  2. Använd den här länken för att hämta innehållet igen. Om du blir ombedd att länka ditt EA-konto igen, följ stegen ovan.
  3. När du länkar om bör väntande föremål gå till din kopplade persona nu.

Kontakta Amazon om du fortfarande har problem

Om du fortfarande inte har dina saker efter att ha provat föregående steg bör du kontakta Amazon.

1. Gå till Prime Gamings supportsida.
  2. Klicka på Allmänt.
  3. Välj spel och lootsidan och klicka på Kontakta oss längst ned på sidan.
  4. Klicka på Allmänt och sedan på Kan inte hämta Prime Gaming-loot.
  5. Under Kontakta oss väljer du på vilket sätt du vill få hjälp.

Om du har länkat ett EA-konto till ett annat Amazon-konto tidigare kan du inte länka ett nytt Amazon-konto till ditt existerande EA-konto på nytt. Du kan bara länka ditt första Amazon-konto till ditt EA-konto.

1. Gå till dina länkningar. Du kan behöva logga in.
  2. Leta reda på Amazon och klicka på Ta bort länkning.

Observera att om du nyligen har tagit bort länkning och sedan länkat ditt konto kommer du inte att kunna ta bort länken till ett nytt konto igen på sex månader.

Om du har länkat ett EA-konto till ett annat Amazon-konto tidigare kan du inte länka det till ett nytt.

• Se alltid till att du har rätt EA-konto eller plattformskonto länkat till ditt Amazon-konto innan du hämtar belöningar.
  • Innehållet kommer bara att vara tillgängligt på den första plattform du startar spelet på efter att ha hämtat innehåll.
  • Twitch.tv är till för att titta på Twitch-strömmar. För spel som Madden NFL kan du få belöningar från att titta på vissa Twitch-streamar, eller genom att vara med i utlottningar.
  • Prime Gaming är till för Amazon-konton. Om du är Prime Gaming-medlem kan du hämta loot och belöningar till våra spel.

Kontakta Amazon Support om du behöver hjälp med:

Om du har problem med Prime Gaming-belöningarna kan du prata med någon av våra rådgivare via telefon, chatt eller e-post genom att klicka på Kontakta oss på en EA Hjälp-sida.