Här förklarar vi hur man skapar barnkonton till sina barn om de vill spela EA-spel, så att de kan spela i trygghet.

Skapa ditt barns konto med EA app så att de kan komma igång med spelandet.

Förälder eller målsman: Skapa ditt eget EA-konto innan du skapar ett till ditt barn. Skapa kontot med hjälp av din e-postadress – du kommer att använda den igen som förälders e-postadress till ditt barns konto.

Har du redan ett konto? Använd kontots e-postadress som förälderns e-postadress till ditt barns konto.

Kommunicera med oss via ditt konto om du behöver kontakta oss om ditt eller ditt barns konto.

För att skapa ett barnkonto startar du EA app och följer dessa steg:

1. I inloggningsfönstret klickar du på Skapa ett konto.
    • Om du redan är inloggad måste du först logga ut.
  2. Välj land, ange ditt barns födelsedatum och klicka på Nästa.
  3. Välj region och födelsedatum i rullgardinsmenyerna som visas innan du kan klicka på Nästa.

4. Skriv in ditt eget EA-kontos e-postadress i fältet E-postadress till målsman/förälder.
  5. Skapa ett EA-ID till ditt barn.
  6. Välj ett lösenord som både du och ditt barn kommer ihåg.
    • Vi rekommenderar att du använder ett annat lösenord än ditt eget.
    • Det här kommer ditt barn att använda för att logga in. Skriv ned barnets ID och lösenord och förvara dem på en säker plats. Då kan ni alltid komma ihåg dem.
    • Om du glömmer barnets lösenord kan du återställa det enkelt.
  7. Läs och godkänn integritets- och cookiepolicyn och användaravtalet, och klicka på Skapa ett konto.
  8. En kryssruta för att godkänna användaravtalet och integritets- och cookiepolicyn visas innan du skapar ett konto.

Du kommer att få e-post som bekräftar att du har skapat barnets konto. Följ instruktionerna i e-postmeddelandet för att aktivera kontot.

Nåt som inte funkar som det ska?

Barnkonton kan inte använda ea.com för att registrera sig, så se till att du använder EA app när du skapar ett barnkonto.

Ladda ner EA app för att komma igång.

När du köper ett spel på skiva från en återförsäljares butik eller webbplats medföljer en produktkod. Logga in på barnets EA-konto, lös in produktkoden i EA app och lägg till spelet till det kontot.

Tänk på:

Läs om hur du uppgraderar ett barnkonto till ett tkonto.