Logga in på ditt EA-konto, läs på om reglerna och dubbelkolla säkerhetsinfon så du är redo när spelet släpps.

Kolla in stegen nedan för att se till att du är redo att spela.

Uppdatera ditt konto PC-krav Kodinlösen Problem med hämtning och installation Mer hjälp

Först dubbelkollar du att du kan logga in på ditt EA-konto. Om du stöter på problem kan du testa dessa felsökningssteg. När du har loggat in:

1. Gå till dina EA-kontoinställningar.
  2. Klicka på fliken Om mig.
  3. Klicka på Redigera för att uppdatera ditt EA-ID, namn, e-postadress och födelsedatum, eller uppdatera ditt hemland och språk.
  4. Skriv in bekräftelsekoden för att bekräfta din identitet och gör sedan dina uppdateringar.

Steg 1 – Kontrollera att din e-postadress fortfarande stämmer

Det är mycket viktigt att e-postadressen på ditt EA-konto är aktuellt. Den gör så att du kan komma åt kontot igen om du glömmer ditt lösenord eller vill uppdatera dina uppgifter.

Om du har fler än ett EA-konto eller vill kombinera dina konton, kan du göra så här.

Lägg till en sekundär e-postadress

En sekundär e-postadress hjälper dig att återställa ditt lösenord om du blir utestängd från ditt EA-konto och din primära e-post. Så här ställer du in en sekundär e-postadress.

Steg 2 – Ställ in EA-inloggningsbekräftelse

En korallfärgad spelaikon.Använd vår videoguide för att hjälpa dig att ställa in din inloggningsbekräftelse.

Inloggningsbekräftelse är avgörande för att säkra ditt konto. Kontrollera att du kan ta emot dina inloggningsbekräftelsekoder så att du kan logga in.

Steg 3 – Kontrollera ditt lösenord

Återställ ditt lösenord om du har glömt det eller vill uppdatera det.

Steg 4 – Koppla dina konton

Steg 5 – Följ reglerna

Lär dig att spela efter våra regler och hjälp till att hålla allt tryggt, roligt och rättvist för alla.

Spelar du på PC? Kolla att din dator uppfyller minimikraven för spelet du tänker spela.

Så här ser du kraven för spel i EA app:

1. I EA app-butiken klickar du på ett spel för att ta reda på mer om det i spelnavet.
  2. Bläddra längst ned på sidan. Det är här du kan se systemkraven för spelet.

När du har kontrollerat dina specifikationer kan du använda vår artikel om att ladda ner och spela spel för att komma in i spelet.

En GIF som visar våra spelare hur de söker i ett spel och söker reda på systemkraven i EA app.

För Mac-användare kontrollerar du så här på Origin

1. Hitta spelet i Origin-klienten
  2. Klicka på det för att öppna spelinformationen.
  3. Klicka på Systemkrav för att se minimisystemkraven.
  4. En GIF som visar våra spelare hur de söker ett spel och söker reda på systemkraven i Origin-appen.

Så här löser du in produktkoder och kampanjkoder.

Följ dessa steg för att felsöka din anslutning.

Spelar du på PC?

Spelar du på PlayStation?

Spelar du på Xbox?

• Answers HQ kan du få råd och hjälp av andra spelare och chatta med communityn.
  • Följ  @EAHelp för allt från avbrottsinformation till info om spelnyheter.
  • Prenumerera på EA Hjälp på Youtube för videogenomgångar och guider.