Läs om hur du använder EA Hjälps webbsajt för att få hjälp med ditt spel, ditt EA-konto och hur du kontaktar oss angående ett problem.

Beroende på ditt ärende kan du använda artiklar eller kontakta oss för att chatta med en rådgivare. En kontaktmetod visas under ditt hjälpämne om det är ett problem som en rådgivare kan hjälpa till med. Annars finns det ett självhjälpsalternativ som hjälper dig att lösa ditt problem.

När du kontaktar oss om ditt problem skapas ett ärende åt dig. Du kan se ditt ärende och hålla koll på uppdateringar under Mina ärenden. Du blir meddelad om ändringar i ditt ärende via e-post.

Alla hjälpavsnitt har inte alternativet att kontakta en rådgivare.

Om du inte ser något betyder det att vi har en artikel eller ett annat sätt att hjälpa dig att lösa ditt problem. Om problemet är tillfälligt känner vi förmodligen till det och jobbar på en lösning. Kolla in @EAHelp för uppdateringar i realtid.

En korallfärgad streckad linje runt Chatta med oss-knappen på EA Hjälp.

Finns det ett chattalternativ?

Om ditt problem har alternativet att chatta med en rådgivare använder du de här stegen.

1. När du har valt det ämne som bäst beskriver ditt problem kan du välja Chatta med oss eller Starta chatt.
  2. Logga in med ditt EA-konto, om du inte redan har gjort det.
  3. Fyll i kontaktformuläret med:
    • förnamn
    • efternamn
    • e-post
    • plattform
    • ämne (en kort beskrivning av ditt problem)
    • bilagor (t.ex. skärmbilder, dokument, länkar).
  4. Välj Skicka.
  5. Ett chattfönster öppnas när du överförs till en rådgivare.
  1. Gå till EA Hjälps hemsida.
  2. Logga in på ditt EA-konto genom att välja Logga in och ange dina inloggningsuppgifter.
  3. Välj den kategori du behöver hjälp med i rullgardinsmenyn vid Hantera mitt konto eller under Kontosupport.
  4. Hjälpsidan för kontohantering, som visar alternativ för att återställa eller få tillbaka lösenord, ändra e-postadress, länka eller ta bort länkningen till EA-konton, hantera kontons säkerhet, hantera beställningar, lösa in ett spel eller produktkod, visa öppna eller tidigare ärenden och visa aktuella eller tidigare avstängningar och spärrningar.

1. EA Hjälps hemsida letar du reda på ditt spel i listan eller skriver in spelets titel i sökfältet.
  2. Välj det spel som du behöver hjälp med bland sökresultaten.
  3. Välj det ämne som bäst beskriver ditt problem under avsnittet med populära hjälpämnen. Om du inte hittar det där väljer du Se alla hjälpavsnitt.
    • Om du väljer Se alla hjälpavsnitt kan du hitta ditt ämne snabbare med hjälp av listan Kategori.En prickad linje som omger de olika hjälpavsnittskategorierna för Apex Legends.

Vissa av våra spel har egen support som skiljer sig från EA Hjälp. Så här får du hjälp med dem:

Broadsword

Få hjälp med:

Firemonkeys games

Få hjälp från FireMonkeys support eller på Answers HQ.

Star Wars™: The Old Republic™

Se det bästa sättet att få hjälp med Star Wars™: The Old Republic™.

• Kolla in Answers HQ-forumen för tips, tillfälliga lösningar och lösningar från andra spelare.
  • Följ oss på @EAHelp för att få uppdateringar i realtid om problem. Det är också där vi meddelar när vi har löst ett problem.
  • Prenumerera på EA Hjälp på Youtube för videogenomgångar och guider.