Se FIFA på Twitch. Bli belönad.

Så här fungerar det Tidpunkter Koppla konton Koppla isär konton Få hjälp

Börja med att koppla ditt Twitch-konto till ditt EA-konto.

Titta sedan på den officiella EA Twitch-kanalen när behöriga EA SPORTS FIFA-tävlingar strömmas. Då har du chans att få handelsspärrade belöningar i FUT via Twitch Drops.

Här är allt du behöver veta:

• Ditt Twitch-konto och ditt EA-konto måste vara sammankopplade när du tittar på strömmarna.
  • Du måste ha ett FUT-konto i FIFA 22.
  • Twitch Drops är tillgängliga på PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Stadia och PC.
    • Du kan bara hämta belöningen på en plattform, så efter att du hämtat belöningen måste du logga in på den plattform som du vill ha belöningen på.
  • När Twitch Drops är aktiverade kan du få och hämta belöningar baserat på hur länge du tittar på streamen i fråga.
  • När du hämtat din belöning på Twitch får du belöningen på ditt sammanlänkade konto nästa gång du loggar in i FUT.
  • Du kan bara hämta belöningen till en FUT-klubb, så efter att du hämtat belöningen måste du logga in med den klubb som du vill ska få belöningen.

Läs mer om EA SPORTS FIFA Global Series.

Strömmarna sammanfaller med EA SPORTS FIFA-tävlingar. På easports.com kan du se när de äger rum. Fler tillvägagångssätt:

• Följ @EAFIFAesports på Twitter för att få påminnelser och de senaste nyheterna om Global Series.
  • Följ turneringens officiella Twitter-konto: @FIFAe.
  • Och glöm inte att följa @EASPORTSFIFA på Twitter för att få regelbundna nyheter från FIFA-medarbetarna.

Om du redan har kopplat ditt EA-konto till Twitch är du redo och behöver inte göra något mer.

Om du får ett felmeddelande när du försöker koppla ihop dina konton bör du dubbelkolla att du använder rätt EA-konto. Förvissa dig också om att du loggar in med rätt e-postadress och lösenord.

1. Förvissa dig om att ditt EA-konto är kopplat till din gamertag eller ditt PSN-ID.
    • Har du redan utfört en sammankoppling men är osäker på vilka konton som kopplats? Ta reda på vilka konton det är genom att följa dessa steg.
  2. Gå till Twitch och logga in eller skapa ett konto.
    • Använd det Twitch-konto som du vill titta på FIFA-strömmar och få belöningar med.
  3. Ange dina EA-kontouppgifter på skärmen Anslut till Twitch och klicka på Nästa.
  4. Ange din säkerhetskod och klicka på Logga in.
    • Om du använder verifikationsappen kommer vi att skicka säkerhetskoden till din telefon.
    • Om du inte använder den får du koden till din e-postadress.
  5. Klicka på knappen Ja, koppla ihop dem för att koppla ihop ditt EA-konto med ditt Twitch-konto.
    • Ett meddelande informerar om att sammankopplingen lyckats.
  6. Gå till Anslutningar i dina Twitch-inställningar. Du bör se Electronic Arts under Andra anslutningar.

Har du kopplat fel EA-konto till ditt Twitch-konto? Även om du tar bort Electronic Arts från ditt Twitch-konto via Twitch-inställningarna kopplas inte dina konton isär.

1. Logga in på ditt konto på ea.com och gå till din profilsida. Välj fliken Anslutningar och koppla sedan bort Amazon-profilen.
  2. Klicka på Kontakta oss högst upp på help.ea.com.
  3. Välj FIFA 22 som spel.
  4. Välj den plattform som du spelar på.
  5. Välj Hantera mitt konto som ämne.
  6. Välj Problem med sammankoppling av konton som problem.
  7. Klicka på Välj kontaktsätt.
  8. Klicka på länken där det står att du ska klicka för att ta bort sammankopplingen med vårt verktyg.

När du har kopplat bort ditt EA-konto från ditt Twitch-konto måste du ta bort dina konton från Twitch också.

1. Gå till twitch.tv.
  2. Gå till Inställningar.
  3. Klicka på Anslutningar.
  4. Scrolla ner till Andra anslutningar.
  5. Klicka på Koppla bort bredvid Electronic Arts.

Nu när du har kopplat bort dina konton från båda ändarna kan du koppla ditt Twitch-konto till rätt EA-konto och börja få belöningar.

Jag behöver hjälp med mitt spel

• Du kan tweeta @EAHelp om du har problem med ditt FIFA-konto.
  • Answers HQ kan du få råd och hjälp av andra spelare.
  • Kontakta Twitch-supporten om du har problem med att få belöningar på Twitch.
  • Du kan prata med någon av våra rådgivare via telefon, chatt eller e-post genom att klicka på Kontakta oss var som helst i EA:s hjälpcenter.