Ta reda på mer om när du kan uppdatera ditt barns EA-barnkonto till ett tonårskonto.

Om du har skapat ett EA-konto till ditt barn och de är  under minimiåldern i deras land eller region har de ett EA-barnkonto. När de har nått minimiåldern kan de uppgradera sitt barnkonto till ett tonårskonto.

Det beror på vilket spel och vilken plattform de spelar på. Det här är allt som barnkonton kan göra online.

Ett EA-konto för tonåringar låter ditt barn komma åt alla funktioner i våra spel och tjänster (med förbehåll för föräldrakontroller som du kan ha valt på en konsol eller via Origin/EA app), exempelvis:

• Spela online
  • Chatta med vänner
  • Bjuda in vänner att spela
  • Logga in och använda våra medföljande onlineappar
  • Köpa och ladda ned spel från vår onlinebutik.

Men till skillnad från ett vuxet EA-konto kan ditt barn länka sitt tonårskonto till ditt, vilket gör att du kan ställa in speltid och utgiftskontroller.

Läs om hur du länkar din tonårings konto till ditt så att du kan ställa in kontroll över utgifter och speltid:

När ditt barn har nått minimiåldern i sitt land eller din region får de ett popup-meddelande varje gång de loggar in på Origin-klienten som talar om att det är dags att öka kontots ålder. När du uppgraderar ditt barns konto till ett tonårskonto kan de lägga till en egen e-postadress för att aktivera inloggningsbekräftelse, vilket hjälper till att hålla kontot säkert.

Barnkonton är oftast kopplade till en vuxen förälders eller målsmans vuxenkonto. Du kan bara uppgradera ett barnkonto genom att logga in i Origin-klienten med det barnkontot – ändringen kan inte göras från det kopplade vuxenkontot.

Har du glömt kontots lösenord? Det kan återställas.