Längtar du tills du kan spela ditt nya spel? Vi med. Logga in på ditt EA-konto, påminn dig om reglerna och dubbelkolla säkerhetsinfon så att du kan komma in i spelet så fort som möjligt. #GetInTheEAGame!

Om du inte kommer åt ditt EA-konto kan det bli problem när spelet lanseras. Och sånt gillar vi ju inte.

Se hur vi kan hjälpa dig komma in i spelet! #GetInTheEAGame.

Uppdatera konto PC-krav Kodinlösen Problem med hämtning/installation Nintendo Switch Behöver du hjälp?

Vi har 5 enkla steg för att göra ditt konto uppdaterat så att du är redo att spela.

För att uppdatera dina kontouppgifter:

1. Gå till dina inställningar för EA-konto och betalning.
  2. Klicka på fliken Om mig.
    • Du kommer hit från Origin-klienten, origin.com eller ea.com.
  3. Klicka på Redigera för att uppdatera ID, namn, e-postadress, födelsedatum, land och språk.
  4. Skriv in koden som vi skickar till dig för att bekräfta din identitet och ändra sedan som du vill!

Steg 1 – Kontrollera att din e-postadress fortfarande stämmer

Det är mycket viktigt att e-postadressen på ditt EA-konto stämmer. Den gör så att du kan komma åt kontot igen om du glömmer ditt lösenord eller vill uppdatera dina uppgifter.

Byt e-postadress om du har bytt e-postadress eller inte längre kommer åt den som du använde för att skapa ditt EA-konto.

Lägg till en sekundär e-postadress

En sekundär e-postadress hjälper dig att återställa ditt lösenord om du blir utestängd från ditt EA-konto och din primära e-post.

Lär dig ställa in en sådan i vår artikel om att uppdatera din EA-kontoinformation.

Steg 2 – Ställ in EA-inloggningsbekräftelse

Inloggningsbekräftelse är ett bra sätt att hålla ditt konto säkert. Kontrollera att du kan ta emot dina inloggningsbekräftelsekoder så att du kan logga in.

Spelar du FIFA? Detta kräver inloggningsbekräftelse.

Steg 3 – Kontrollera ditt lösenord

Återställ ditt lösenord om du har glömt det eller vill uppdatera det.

Steg 4 – Koppla dina konton

Om du har spelat något av våra spel förut har du säkert redan kopplat. Men dubbelkolla innan du börjar spela för säkerhets skull.

• PSpelare på PlayStation och Xbox: Kontrollera att du har länkat ditt EA-konto till ditt PlayStation™Network Online-ID eller din Xbox Live-gamertag.
  • PC-spelare: Se till att du har hämtat och kan logga in på EA Desktop eller Origin.

Steg 5 – Följ reglerna

Precis som de flesta spel så har vi regler att följa. Vi har de här reglerna för att du och andra spelare ska ha kul och kunna känna er trygga när ni spelar våra spel.

Läs dem och lev efter dem.

Spelar du på PC? Kolla att din dator uppfyller minimikraven för spelet du tänker spela.

Så här ser du kraven för spel i EA Desktop:

EA Desktop-appen är för närvarande i betaversion, så det är bara vissa spelare som kommer åt den. Läs mer i den här artikeln.

1. I EA Desktop-butiken klickar du på ett spel för att ta reda på mer om det i spelnavet.
  2. Rulla längst ned på sidan. Det är här som du kan se systemkraven för spelet.

När du har kontrollerat dina specifikationer kan du använda vår artikel om att ladda ner och spela spel för att komma in i spelet.

Så här kontrollerar du på Origin:

1. Leta upp spelet i butiken på origin.com eller i Origin-klienten.
  2. Klicka på det för att öppna spelinformationen.
  3. Klicka på Systemkrav för att se minimisystemkraven.

Använd våra tips för att lösa in dina koder på PC, PlayStation och Xbox.

Steg 1 – Hitta din kod

Om du har köpt en fysisk kopia av ett spel kommer koden du får att finnas med i förpackningen eller på kvittot från den återförsäljare som du köpte spelet från. Om du har köpt en digital kopia av ett spel kommer din kod att skickas till dig med e-post, om du behöver en sådan. Om du inte får en kod till en digital kopia kan den redan ha lösts in på ditt konto, så att du kan logga in och spela direkt.

Koden består en sträng med siffror och bokstäver som ser ut ungefär så här: ABCD-1234-EFGH-5678

Tips: Läs din kod baklänges när du har skrivit in den. Då blir det lättare att lägga märke till fel.

Steg 2 – Lös in din kod

PC

Logga in med det EA-konto som du vill lägga till spelet på.

1. Gå till dina inställningar för EA-konto och betalning.
  2. Klicka på fliken Lös in produktkod.
  3. Skriv in produktkoden och klicka på Nästa.

PlayStation, Xbox och Nintendo Switch

Jag har nedladdningsproblem. Vad kan jag göra?

Kolla in våra tips för att förbättra och felsöka din anslutning.

Spelar du på PlayStation?

Spelar du på Xbox?

Jag är osäker på om mitt spel installerades

Digitala exemplar installeras vanligtvis så fort nedladdningen är klar.

Om du behöver mer information om hur du installerar dina spel:

Om din installation står stilla eller avbryts kan spelfilen ha skadats under nedladdningen.

Vi rekommenderar att du raderar eller manuellt avinstallerar alla filer från installationsprocessen och sedan laddar ner och installerar spelet på nytt.

Starta om spelet eller konsolen när du har installerat spelet. Det säkerställer att ditt system söker efter speluppdateringar.

Make sure you have an EA Account and a Nintendo account

You’ll need both an EA Account and a Nintendo Account to play our Nintendo Switch games, including FIFA Ultimate Team (FUT).

1. Följ våra steg för att skapa ett EA-konto.
    • Har du redan ett EA-konto? You can skip this step. Se bara till så att du kan logga in så att du är redo att börja spela.
  2. Följ Nintendos steg för att skapa ett Nintendo-konto.

Vad händer om jag har ett barnkonto?

Om du bor inom EU kan minimiåldern för ett vuxenkonto ha ändrats i ditt land i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation). Om GDPR sänker minimiåldern för ett vuxenkonto kan du bli berättigad till ett vuxenkonto tidigare.

EA-konto

• Föräldrar bör skapa ett eget EA-konto innan de skapar ett till sitt barn.
  • Skapa kontot med hjälp av din e-postadress – du kommer att använda den igen som förälders e-postadress till ditt barns konto.
    • Om du behöver kontakta oss angående ditt eller ditt barns konto använder du föräldrakontot när du kommunicerar med oss.
  • Följ våra steg för att skapa ett konto åt ett barn.

Nintendo-konto

• Om du är yngre än 13 år måste din förälder eller vårdnadshavare skapa ett konto åt sig själv först och sedan skapa ett konto åt dig.
    • Nintendo-ägaren måste vara 18 år eller äldre för att få skapa Nintendo-konton åt barn.
  • Följ Nintendos steg för att skapa ett konto åt ett barn.