Overview
Se, hvordan du lukker din konto til mobilspil og sletter dine mobilspildata.
Slet din mobilkonto i spillet
Hvis du sletter din mobilspilkonto, fjernes den permanent fra alle enheder. Vi kan ikke gendanne dine genstande eller fremskridt i spil, som er knyttet til kontoen. Det betyder også, at du ikke kan gendanne din konto på en anden iOS- eller Android-enhed.
- 1Gå til Settings.
- 2Find Slet konto-valgmuligheden.
- 3Bekræft, at du vil slette din konto permanent.
- For at opfylde juridiske eller lovmæssige krav (såsom betaling af skat eller håndhævelse af vores vilkår)
- For at opretholde vores systemers sikkerhed og integritet
- For at sikre andres (herunder EA's) rettigheder og friheder.